- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
Canım benim sat ile arasında 10 gün var. 10 gün geç döllenme. Yumurtlama günümü bildiğim için doktorum ona göre yeni bir sat oluşturdu bana. Böylelikle bebekle ortak gidiyor.Bende 6+3 hafta hamileyim ama regle bakarsak 8 hafta doktorum iki hafta once keseyi gormeye gittigimizde bakti 5 haftalik dedi iki hafta sonra gel kalp atisini duymak icin dedi pazartesi iki hafta doluyor yani pazartesi 7 haftalik olucam adetle tutmuyor benimkide
Midemizi bastirmayi düşunürken aklımıza aşerme gelmiyor emin olAy kızlar hakkınızı helal edin normalde yemek ismi yazmam . Silemedim de inşallah kimse asermez bunlara
Canım benimde alerjin rinitim var ve bende aerius kullanıyorum. Ama doktorum önermedi. Çok kötü atak geçirirsen acile gidip avil uygulat dedi.Merhaba kızlar , ramzi teorisine bende gecen gün denk geldim netten . Baktım oğlumun ilk ultrason fotolarina gerçekten dogruydualerjik rinit bende vardı onun bı ilacı var onu içince kesiliyor yoksa gitmiyor ama hamilelikte içilir mi bilemiyorum doktora sormak lazım . İsmi aerius . Ayrıca ağzımın hiç tadı yok , midem sürekli aç gibi . Geç döllenme diye keseyi bile zar zor vajinalden görmüştüm . Pazartesi randevum var inşallah her şey yolunda gider .
NiyekiSıcak su torbası sakıncalı diye biliyorum. Doktoruna danışıp da mı koydun
Onermediyse benimde aklımda olsun ya ne zaman tutacağı belli olmuyor onun . Çok geçmiş olsun zor durum gerçekten . Ama kotu olursan git acile rahatlarsın bence.Canım benimde alerjin rinitim var ve bende aerius kullanıyorum. Ama doktorum önermedi. Çok kötü atak geçirirsen acile gidip avil uygulat dedi.
Bi arkdasta sakincali yazmis ama en gazindan midemde ki aciyi aldiBeni bir kere çok rahatsız etti onda da gaviscon şurup içip rahatladım. Sıcak su torbası da çözüm olabilir tabi. Yürümekte çok iyi geliyor.
Ekledim canım hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüsünMerhaba ;
Üye Adı : xiexie
SAT : 22 Temmuz
TDT : 28 Nisan
İlk düşüğü de sayarsak bu 3.çocuğum :)
Eskisi kadar sık ataklarım olmuyor. O yüzden şimdilik rahatım şükür. Seninde aklında bulunsun ama.Onermediyse benimde aklımda olsun ya ne zaman tutacağı belli olmuyor onun . Çok geçmiş olsun zor durum gerçekten . Ama kotu olursan git acile rahatlarsın bence.
Teşekkür ederim koalammYaaaaaaa tikkabillaa çok sevindim canımallah tamamını erdirsin sağlıkla al kucağına
Amin teşekkür ederimKucağınıza almakta nasip olur inşallahGeç yumurtlama geç döllenme olayı var evet. Benim 6 Temmuz adet günüm ama doktorum 15 Temmuz olarak işledi. Yumurtladığım günü kendimden de biliyorum geç oldu. Normal bi durum önemli olan gelişim kısmı
He o kısımdan bakmamıştım hiçBi arkdasta sakincali yazmis ama en gazindan midemde ki aciyi aldi
Hafifletti birazHe o kısımdan bakmamıştım hiç
Valla benim polikistik Overim var o yuzden yumurtlama döneminde hamile kalmadim adetim bitti tatildeydik bittikten sonra 3.gununde iliskiye girdik doktorun verdigi haftaya bakarsak o gun kalmisim alakasiz birgün ama polikistiklerde gec döllenme oluyormus ondan sanirimCanım benim sat ile arasında 10 gün var. 10 gün geç döllenme. Yumurtlama günümü bildiğim için doktorum ona göre yeni bir sat oluşturdu bana. Böylelikle bebekle ortak gidiyor.
Bendede alerjik rinit var son hafta mahfoldum hapsurmaktan benim doktorum alerji uzamanina gözuk dedi devam ederse gozukucem böyle normal sprey ve ilacimida kullanamayinca kotu oluyorumCanım benimde alerjin rinitim var ve bende aerius kullanıyorum. Ama doktorum önermedi. Çok kötü atak geçirirsen acile gidip avil uygulat dedi.
Daha önce benim bir tüp bebek deneyimim oldu o zaman duş bile ılık suda 2 dk demişti doktorum ve Sıcak yasak demişti. Kasları gevşetip düşüğe neden olur diye mi bilmiyorum sormadım da açıkçası. Hatta şimdiki hamileliğimi duyunca da tatildeyik sauna hamam havuz yasak demişti. Sen doktoruna bir sor istersen belki mideye sıcak koymanın sakıncası yokturNiyeki
Ben oğlumu emzirirken günde bir çay kaşığı kimyon yiyodum sütten gaz geçmesin diyeŞişkinlik için daha önce doğum yapan arkadaşlarım yemeklere kimyon kaymamı söyledi. Doğum yapan arkadaşlar doğru mu işe yarıyor mu??
İnş canım bende 12.haftaya aldım kim önce giderse bilgilendirsinBenim doktorumda 12+1 e randevu verdi. Sağlıkcakla alalım bebeklerimizi hepimiz kucağımıza inşallah
Evet onu duydum canim bnde dua ta ilik olcak ama kasıklarima getirmiom midemin ust kismindaDaha önce benim bir tüp bebek deneyimim oldu o zaman duş bile ılık suda 2 dk demişti doktorum ve Sıcak yasak demişti. Kasları gevşetip düşüğe neden olur diye mi bilmiyorum sormadım da açıkçası. Hatta şimdiki hamileliğimi duyunca da tatildeyik sauna hamam havuz yasak demişti. Sen doktoruna bir sor istersen belki mideye sıcak koymanın sakıncası yoktur
Bu tiksinmeler, mide bulantıları kaçıncı haftada başladı?Bende sizin gibiyim biseyleri yiyiyorum sonra biraz kaynim doyunca tiksinti basiyor ama yumurta kokusu süt kokusu ve et kokusu cok rahatsiz ediyor yumurtayi zorla yiyiyorum cok mide bulantim yok ama kokulara karsi duyarliligim fazla ve gaz şiskinligim rahatsiz edici boyutta
Ekledim canım hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüsün