2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese Merhabalar :)
Bende 5+5 hamileyim hamdolsun.. geçen hafta sadece keseyi görebildik.
Oğlumu da nisan ayında doğurmuştum , nasipse bu da nisan ayında doğacak :)
Rabbim çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba ;
Üye Adı : xiexie
SAT : 22 Temmuz
TDT : 28 Nisan
İlk düşüğü de sayarsak bu 3.çocuğum :)

Allah şifa versin size de bebeğinize de

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Yaaaaaaa tikkabillaa çok sevindim canım ❣ allah tamamını erdirsin sağlıkla al kucağına
Bende 6+3 hafta hamileyim ama regle bakarsak 8 hafta doktorum iki hafta once keseyi gormeye gittigimizde bakti 5 haftalik dedi iki hafta sonra gel kalp atisini duymak icin dedi pazartesi iki hafta doluyor yani pazartesi 7 haftalik olucam adetle tutmuyor benimkide

Amin.. tekrar geçmiş olsun..

Merhaba kızlar , ramzi teorisine bende gecen gün denk geldim netten . Baktım oğlumun ilk ultrason fotolarina gerçekten dogruydu alerjik rinit bende vardı onun bı ilacı var onu içince kesiliyor yoksa gitmiyor ama hamilelikte içilir mi bilemiyorum doktora sormak lazım . İsmi aerius . Ayrıca ağzımın hiç tadı yok , midem sürekli aç gibi . Geç döllenme diye keseyi bile zar zor vajinalden görmüştüm . Pazartesi randevum var inşallah her şey yolunda gider .

Gazı napcaz bn az mideme sıcak su torbasi koydumda rahatladi . Demek ki dogal seyler bunlar
Beni bir kere çok rahatsız etti onda da gaviscon şurup içip rahatladım. Sıcak su torbası da çözüm olabilir tabi. Yürümekte çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…