2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba, aramıza hoşgeldin :)

Degerin cok guzel canım benım de bata 4 gun kala degerım 80 cıkmıştı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra yıne kan verdım 1242 cıktı muhtmeeln su an 3000 falandır yarın kese için gitcem inşallah saglıkla ilerler cnm

Ne güzel sattan 1 ay 2 gün sonra görmüşsünüz. Benim sat 1 Temmuz'du acaba bayram tatiline kadar görebilir miyim ki?
Canım aslında beta HCG değeriyle alakalı bir durum. 1500 den itibaren vajinal ultrason 3000 lerde karından kese görünüyor. 6000 civarında ise kalp atışı alınıyor demişti doktorum. Bu yüzden telaş yapma. Benim adet dongum 25 gün o yüzden yumurtlama tarihim 9 temmuzdu. Döllenme uzarinden 19 gün geçince gördüm ben keseyi.

Beklenen adet tarihin neydi canım?

Maşallah. Rabbim hayırlı evlat nasil etsin size. Ben de nisan annekerindeyim ama 2019. Sizi görünce. Bir iki şey paylaşmak istedim. Ne olursa olsun kimse için moralinizi bozmayın heke kucağa alındığında. Ne gereksiz şey için evladimi germisim. Bazi sinirler uzuntuler kaygılar. Azda olsa malesef bevege yansıyor. Kocaymis kaynanaymis elti görümce iş arkadaşı komşu patron. Inanin sizden ve o masumiyetten kıymetli değil. O anda derin nefes alın. Ben can taşıyorum. Ben melek taşıyorum. Lütfen o daha çok küçük. Bir bebeğe merhameriniz varsa. Beni. Icimdeyken verin. Bunları sacma sapan kişiler yüzünden evladımi kaybettim. Belki kısmeti yoktu. Çünkü daima hayırlı diyordum. Birşey olunca bu sefer vicdan azabi çekiyor ve kinci oluyor çünkü bazıları yuzunden diyil sucluyordum. Dilerim hiç birini yaşamamak dileğiyle. Evlatlarinizi kucaginiza almanız ümidiyle. Allaha emanet olun. Melek anneler

Çok doğru söylüyorsun bende kaybettim acısını bir tek ben yaşıyorum. Başın sağolsun neden kaybettin ne oldu? Üzülme desemde boşuna biliyorum çünkü. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın

Merhaba, aramıza hoşgeldin :)
Hoşbuldum.

Amin inş böyle yükseldiğini görürüm. Sağlıkla gelsinler.

Benim daha zamanı vardır o zaman ben pco yum o yüzden döngünün sağı solu belli olmuyor. Gerçi iğneye göre hesap yapmam gerek sanırım. 15 temmuz da ilk çatlatmayı 19 temmuz da yeni oluşan bir yumurta için 2. Yi vurdum. Hangisi tuttu bilmek mümkün değil herhalde şu an için. Ne yapalım 5 sene bekledim az daha beklerim.

Merhaba hanımlar benim totem tutmadı regl oldum . Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum . Saglicakla büyüsün doğsun bebisleriniz. Bir tane oğlum var çok sukur güzel bir duygu annelik yakın zamanda kardeşi de gelirse çok mutlu oluruz dua edin bize ve bütün iyi anne adaylarına
Yöneticiliği adminlere bildirirseniz isteyen arkadaşa devrederim. Sevgiler :)

Hayırlısı olsun canım benimmm, inşallah bir sonraki ay topiğinde görürüz seni

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin saglikla insallah. nasıl ve ne zaman öğrendiniz gebeliginizi? eğer ben de hamile kalırsam muhtemel doğum tarihlerimiz aynı olacak.. o yüzden merak ettim.
ilaç kullanmam gerekiyordu. doktor gebelik ihtimaline karşı kan testi yaptı. beta hcg 40 çıktı :)
cok erken öğrendik zaman geçmiyor.
inşallah darısı size

Merhaba ben de inşaallah Nisan annesi olacağım sat 26 Hazirandı muhtemel doğum 1 Nisan görünüyor..hepimiz için hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…