Merhaba, benim sat 28 Haziran. 30 temmuzda kese göründü.
Merhaba, aramıza hoşgeldin :)Herkese merhaba,
Silik gebelik testinin pozitif olduğunu buradan öğrenince aranıza katılayım dedim.
Sanırım ben de Nisan annesi olacağım. Uzun uğraşlar ve uzun yıllar sonra olduğu için inanmakta güçlük çekiyorum.
Adetime 4 gün var beta 79.30 inş. artış gösterir. Cumartesi doktor randevum var.
İnş. herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.
Degerin cok guzel canım benım de bata 4 gun kala degerım 80 cıkmıştı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra yıne kan verdım 1242 cıktı muhtmeeln su an 3000 falandır yarın kese için gitcem inşallah saglıkla ilerler cnmHerkese merhaba,
Silik gebelik testinin pozitif olduğunu buradan öğrenince aranıza katılayım dedim.
Sanırım ben de Nisan annesi olacağım. Uzun uğraşlar ve uzun yıllar sonra olduğu için inanmakta güçlük çekiyorum.
Adetime 4 gün var beta 79.30 inş. artış gösterir. Cumartesi doktor randevum var.
İnş. herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.
Canım aslında beta HCG değeriyle alakalı bir durum. 1500 den itibaren vajinal ultrason 3000 lerde karından kese görünüyor. 6000 civarında ise kalp atışı alınıyor demişti doktorum. Bu yüzden telaş yapma. Benim adet dongum 25 gün o yüzden yumurtlama tarihim 9 temmuzdu. Döllenme uzarinden 19 gün geçince gördüm ben keseyi.Ne güzel sattan 1 ay 2 gün sonra görmüşsünüz. Benim sat 1 Temmuz'du acaba bayram tatiline kadar görebilir miyim ki?
Beklenen adet tarihin neydi canım?Benım 11 temmuz canım adetten 3 gun önce degerım 80 cıkmıştı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı sonra 4 gun sonra 29 temmuzda yıne kan verdim 1242 cıktı muhtemelen su an 3000 e yakındır kan vermoycem artık yarın doktora gıdecegım hayırlısı olsun inşallah
26 temmuz cnm 5 gun gecmiş oluyor su anBeklenen adet tarihin neydi canım?
benle aynısın nerdeyse canım bende 29 u satım gitsem benim kesede görünürmü acabaMerhaba, benim sat 28 Haziran. 30 temmuzda kese göründü.
Bence vajinal ultrasonla görünür. Benim karından göründü arada 1 gün var yarın git bence :) sonra güzel haberi ver bize. Hangi ildesin canım?B
benle aynısın nerdeyse canım bende 29 u satım gitsem benim kesede görünürmü acaba
Çok doğru söylüyorsun bende kaybettimMaşallah. Rabbim hayırlı evlat nasil etsin size. Ben de nisan annekerindeyim ama 2019. Sizi görünce. Bir iki şey paylaşmak istedim. Ne olursa olsun kimse için moralinizi bozmayın heke kucağa alındığında. Ne gereksiz şey için evladimi germisim. Bazi sinirler uzuntuler kaygılar. Azda olsa malesef bevege yansıyor. Kocaymis kaynanaymis elti görümce iş arkadaşı komşu patron. Inanin sizden ve o masumiyetten kıymetli değil. O anda derin nefes alın. Ben can taşıyorum. Ben melek taşıyorum. Lütfen o daha çok küçük. Bir bebeğe merhameriniz varsa. Beni. Icimdeyken verin. Bunları sacma sapan kişiler yüzünden evladımi kaybettim. Belki kısmeti yoktu. Çünkü daima hayırlı diyordum. Birşey olunca bu sefer vicdan azabi çekiyor ve kinci oluyor çünkü bazıları yuzunden diyil sucluyordum. Dilerim hiç birini yaşamamak dileğiyle. Evlatlarinizi kucaginiza almanız ümidiyle. Allaha emanet olun. Melek anneler
Bence vajinal ultrasonla görünür. Benim karından göründü arada 1 gün var yarın git bence :) sonra güzel haberi ver bize. Hangi ildesin canım?
[/QUOTistanbuldayım ay inşlh tatlım heycanlandım ama vajinal yaptırmak istemiyom simdilik olmadı pazartesi gideyim biraz daha bekleyim
Hoşbuldum.Merhaba, aramıza hoşgeldin :)
Degerin cok guzel canım benım de bata 4 gun kala degerım 80 cıkmıştı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra yıne kan verdım 1242 cıktı muhtmeeln su an 3000 falandır yarın kese için gitcem inşallah saglıkla ilerler cnm
Canım aslında beta HCG değeriyle alakalı bir durum. 1500 den itibaren vajinal ultrason 3000 lerde karından kese görünüyor. 6000 civarında ise kalp atışı alınıyor demişti doktorum. Bu yüzden telaş yapma. Benim adet dongum 25 gün o yüzden yumurtlama tarihim 9 temmuzdu. Döllenme uzarinden 19 gün geçince gördüm ben keseyi.
Hayırlısı olsun canım benimmm, inşallah bir sonraki ay topiğinde görürüz seniMerhaba hanımlar benim totem tutmadı regl oldum . Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum . Saglicakla büyüsün doğsun bebisleriniz. Bir tane oğlum var çok sukur güzel bir duygu annelik yakın zamanda kardeşi de gelirse çok mutlu oluruz dua edin bize ve bütün iyi anne adaylarına
Yöneticiliği adminlere bildirirseniz isteyen arkadaşa devrederim. Sevgiler :)
ilaç kullanmam gerekiyordu. doktor gebelik ihtimaline karşı kan testi yaptı. beta hcg 40 çıktı :)hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin saglikla insallah.nasıl ve ne zaman öğrendiniz gebeliginizi? eğer ben de hamile kalırsam muhtemel doğum tarihlerimiz aynı olacak.. o yüzden merak ettim.
Görürsün canım, doktora git bence :)beta hcg sonucum 2970 geldi:) keseyi görebilirim heralde...
Merhaba adete kaç gün kala 40 çıktı sizinilaç kullanmam gerekiyordu. doktor gebelik ihtimaline karşı kan testi yaptı. beta hcg 40 çıktı :)
cok erken öğrendik zaman geçmiyor.
inşallah darısı size
Naptın kuzum ben kan verdim bugün tekrardan sonuc yarın cıkcak artmısmıdır acaba hemen yarın olsun istiyom sen naptın sonucuu aldın mıPerşembe yani yarın ver canım ben de yarın vericem inşallah güzelce artmıştır değerlerimiz