2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hoşgeldiniz. Merak ettiğim bir hususu sorabilir miyim size? Gebelikte bebeğin kalbi durduğunda bu doktor muayenesine gidince mi anlaşılıyor? Kanama vb belirtisi oluyor mu? İkinci Aydan sonra muayeneler daha seyrek oluyor ya biz de beklerken her ihtimali aklımıza getiriyoruz maaselef.

Kızlar 2. Bebeğime hamileyim,
Benim ilk hamileliğimde hamilelikle ilgili okumadığım forum,blog,makale,izlemediğim video kalmadı o dönem ancak kızım doğduğunda anladımki 9 aylık hamilelik süreci bitti ve elimde emmeyi reddeden hastanede mama hemşireler tarafından ağzına tıkılmış, uykusuz, kolik bir bebek var ve ben hiçbirşey bilmiyorum uzun ve zorlu yollar aştık kızımla kendi adıma psikolojim altüst oldu, önemli kırılma noktaları aştım, uykusuzluk- yetememe hissi bir çok şeyi aynı anda tetikledi, lohusalık apayrı bir duygu fırtınası zaten
Doğal ürünleri her zaman tercih etmeliyiz öncelikle kendi sağlığımız için ancak bu konularda çok derinlere dalınca ne yazıkki çıkmakta çok güç oluyor en basiti yediğimiz domates, salatalık çoğu sera ürünü ve hormonlu ben bu hamileliğimde bol bol dinlenip mutlu anne mutlu çocuk mottosundan yola çıkarak çok derinlere dalmadan hareket etmeyi düşünüyorum umarım başarabilirim. emzirme,anne sütü nasıl gelir, nasıl artar, en duru haliyle abartmadan bebek bakımı, uyku eğitimi, ek gıda, blw, bu konularda daha fazla donanım kazanmaya çalışacağım.

Şimdi doktora gecıyrz ztn. Dua edin nolur bir şey olmasın bebeğime

İnsan sanırım ilk gebeliği olunca evhamlanıyor. Bir şey bilmiyorum hissiyle dolup taşıyor. Hep bir endişe hali. Siz ne güzel anlatmışsınız. İnşallah dediğiniz gibi sakin,huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz. doğumdan sonrası da kolay olur umarım.

Çok teşekkür ederim

düzensiz artış yaşayıp da sonradan düzelen çok duydum forumda. bir de önce ikiz gebelik olup sonra ikizin kaybolduğu da çok oluyor. bu durumda hızla yükselen beta doğal olarak biraz yavaşlıyor. insallah doktordan güzel haberler alırsınız.

Merhaba Nisan anneleri, her ay reglimin ilk gününde canımın çektiği bir şey vardı, reglimin geleceğini ondan anlardım. Dün yine canım çekince hamile olduğum içim şaşırdım. Gebelik ve yumurtlama hesaplamak için adetlerimi işaretlendiğim takvime baktım, hamile olmasaydım dün regl başlangıcım olacakmış. hamile olsak da her ay regl tarihlerinde regl belirtileri devam ediyor yani, Dr da söylemişti bunu. Beli ya da kasığı, başı ağıran arkadaşlar varsa takvimlerinize bir bakın ondan olabilir diye düşündüm.

Şöyle oldu... Hiç kanamam olmadı.. Kalp atışı çok zayıf vardı.. Sık sık kontrole çağırdı doktorum.. En son muyanede hiç kalp atışı görülmedi ve kürtaja karar verildi..

Ben de aynı bu kahvaltıyı yapıyorum..

Mutlaka 2 günde bir kan ver takipte kal. Aklına kötü şeyler getirme belki ikizdi biri eridi o zamanda artış az oluyor.

Canım eğer antikor yazan pozitifse bu senin bağışıklığın olduğu anlamına geliyor. Korma bu iyi bir şey. Benimde pozitif onlar.
Yalnız igm de pozitif demiş. İgm şu anda gerçekleşen enfeksiyonda olabiliyor. Birkaç ay önce geçirilmişse yine de yüksek çıkabiliyor. Bunun be zaman geçirildiği de bir test var onunla belirleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…