- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Normal diye biliyorum canım. Çok fazla olursa sıkıntı oluyor. Bence panik yapma. Çok içine sinmezse dr ne sor benceKizlar bnmde az once yogun bi sekilde koyu kahverengi lekeler geldi korktum acikcasi ya boyle olan vardi
Sordum olabilir dedi kan seklinde degilse dedi ama ne bilim insan okadar korkuyorki anlatamam sanaNormal diye biliyorum canım. Çok fazla olursa sıkıntı oluyor. Bence panik yapma. Çok içine sinmezse dr ne sor bence
10 değeri kaçıncı gününüzdü. Baya azmış aslında iyi korkmamışsınızBen ilk 10 da ögrendim Hgc yi sonra 28 sonra 87, 244, 547 olarak devam etti sizindeki ayni sekilde yukselir insallah
Çok haklısın. Ama ben burada hep okudum çoğu kişi aynı şeyi yazmış. Hatta baya normalmiş kan olmasıSordum olabilir dedi kan seklinde degilse dedi ama ne bilim insan okadar korkuyorki anlatamam sana
Birazdan progestan fitil atcam saatim gelio bakalm gelmismi bakcam vala elim ayagim titredi he korkudan :)Çok haklısın. Ama ben burada hep okudum çoğu kişi aynı şeyi yazmış. Hatta baya normalmiş kan olması
Birazdan progestan fitil atcam saatim gelio bakalm gelmismi bakcam vala elim ayagim titredi he korkudan :)
Gene gelirse hastaneye giderim nabimkorkma inşallah öyle az az gelir de anneyi daha fazla korkutmaz
Neden bir sorun mu vardı bütün bunları engellediDoktor bana kalp atisini duyana kadar yuruyus asiri hareket cinsellik vs.. yasakladi iyice kendimi hareketsiz dahada şis ve kilo almis hissediyorum
Oooo daha da varmış ya. Neyse şikayet yok. Buna şükür. Tek derdimiz bebişimizin bize hissetttirdikleri olsun.Kizkardesimin 2 cocugu var onun tecrubesine dayanarak edindigim bilgiye gore 5 aylik hamileligimizde kismet olursa Prenseslik hamile dönemimize gecicez bayanlar
Bende de var o şişkinlik ve kilo alimiAynısi bendede var devamli şiş hissediyorum, karnim cikti yani kiloda aldim farkindayim anlamiyirum daha 6 hagtalik hamilelikte bukadar hizli şiskinlik kilo almak normalmi ,gögüslerimde şisti şimdiden 9 ay boyunca nekadar kilo alicak stresine girdim
Bilmiyorum ama inşallah vardır. Dışarda gördüğüm mutlu mesut gebeler rol yapıyor olamaz herhaldeHaahaha böyle bir dönem var mı gerçekten : )))
Ben her dönem zor riskli tedirgin geçiyor sanıyorum
Bende de aynı durum var. Önerileri bekliyorum bende
Valla bende de tam tersi.Ben kabızlık cekiyorum sizdede ayni durumlar yaşanıyormu, kabızlığa iyi gelen püf noktari biliyormusunuz bilen varsa benide bilgilendirirse cok memnun olurum.
Bende oluyor :)Merhaba kızlar 4-5. Haftalarda olanlarda hala adet olacakmış gibi bel ağrısı oluyor mu
Bende tahlil verdim tokoplazma tam kan idrar va iyi çıktıslm herkese dün beni aile sağlık merkezinden aradılar bugün de kan ve idrar tahlili vermeye gittim gayet ilgililersi sonuçlar yarın cikiyor hayırlısı sizlerin tahlilleri nasıl cıktı ne gibi ekstra tahlil istediler?
Evet bebeklerimiz iyi olsun,biz sabirla beklerizOooo daha da varmış ya. Neyse şikayet yok. Buna şükür. Tek derdimiz bebişimizin bize hissetttirdikleri olsun.
Evet bendede oldu ve hala oluyor ara araBende oluyor :)