2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Peki hangi bölgenizde ağrı oluyodu ben iki gün önce apandist ağrısı sanıp acile gittim hamile olduğmu öğrendim şimdi ağrım baya azaldı hiç yok gibi ama korktum dış gebelikten
Kasık denilen bölgede bacakların gövdeyle birleştiği yerde. Şiddetli ağrılar oluyor bayılan bile var yani. İnşaallah sağlıklıdır korkmayın.

Kızlar benim belirtiler devam ediyor ama adetim 2 gün gecikince de kan verdim 0.100 çıktı. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Vajinada baskı mı desem ağrı mı desem sancı mı desem tuhaf bir şey var. Göğüs ağrım devam ediyor. Psikolojik olsa adet olurdum negatifi görünce ama olmadım. Erken doğumdan beri hiç gecikmedi hatta fazla bile oldum. Sat 23 temmuzdu. Eşime dün dedim acilin makineler bozuk galiba neden diyor dedim ben hamileyim onlar negatif çıkarıyor. Diyor sen iyice delirdin yarın bir daha mı kan versem

Kasık denilen bölgede bacakların gövdeyle birleştiği yerde. Şiddetli ağrılar oluyor bayılan bile var yani. İnşaallah sağlıklıdır korkmayın.
Evet bendede ilk hamile kaldigim dönemde o agrilar epey şiddetliydi bu agrilardan ben supelenip erken gebelik testi yaptim adetime 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim zaman gectikce hafifliyor.

Evet bendede ilk hamile kaldigim dönemde o agrilar epey şiddetliydi bu agrilardan ben supelenip erken gebelik testi yaptim adetime 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim zaman gectikce hafifliyor.
Benim kan negatif ama anlamadım değilsem bari adet olayım

Kızlar burada 2. Ya da 3. Bebeğini bekleyenler var. Biz ilkler olarak sizlerden biraz tiyo alsak hiç fena olmaz. Gebeliğinizde nelere dikkat ettiniz, neler yediniz. Yaşadığınız süreçlerden biraz bahsetseniz çok ğüzel olurdu.

Birde burada birbirimize faydalı olacak paylaşımlarda yapalım.
Mesela doğru yatış şeklinden tutunda, parfüm vs. Kullanmaya kadar aklımıza takılan her türlü şeyi paylaşabiliriz ne dersiniz :)

mrb herkese iki günde bir hcg baktırıyorum artış var ancak son baktırdığımda tam olarak ikiye katlanmamıştı kafama takıldı sizlerde nasıl durumlar bu arada dr normal olduğunu söyledi

Heh aynen bende böyleyim. Bir an önce biter inşallah bu durum. Prenseslik hamile dönemine girmek istiyorum. Şöyle yiyip içip gezilen,karnın yavaş yavaş çıkmaya başladığı, tehlikelerin geçtiği.
Haahaha böyle bir dönem var mı gerçekten : )))
Ben her dönem zor riskli tedirgin geçiyor sanıyorum

Ben kabızlık cekiyorum sizdede ayni durumlar yaşanıyormu, kabızlığa iyi gelen püf noktari biliyormusunuz bilen varsa benide bilgilendirirse cok memnun olurum.

60 be 95 gayet normal görünüyor % 60 ı oluyor ztn. Aynen siz 2 günde bir kan verin insallah güzel sonuçlanır

Teşekkür ederim hepimiz için sağlıklı bir hamilelik dönemi olur inşallah.. ilk hamileliğimde katlanarak arttıgından bu seferkinde biraz tedirgin oldum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…