Kasık denilen bölgede bacakların gövdeyle birleştiği yerde. Şiddetli ağrılar oluyor bayılan bile var yani. İnşaallah sağlıklıdır korkmayın.Peki hangi bölgenizde ağrı oluyodu ben iki gün önce apandist ağrısı sanıp acile gittim hamile olduğmu öğrendim şimdi ağrım baya azaldı hiç yok gibi ama korktum dış gebelikten
Kizkardesimin 2 cocugu var onun tecrubesine dayanarak edindigim bilgiye gore 5 aylik hamileligimizde kismet olursa Prenseslik hamile dönemimize gecicez bayanlarValla bir bilsem sana da söylerim kız söz
Evet bendede ilk hamile kaldigim dönemde o agrilar epey şiddetliydi bu agrilardan ben supelenip erken gebelik testi yaptim adetime 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim zaman gectikce hafifliyor.Kasık denilen bölgede bacakların gövdeyle birleştiği yerde. Şiddetli ağrılar oluyor bayılan bile var yani. İnşaallah sağlıklıdır korkmayın.
Kızlar şimdi doktordan çıktım eve doktor iki kese gördü%99 ikiz dedi ancak 2 hafta sonra kese işlerini daha rahat görürüz dedi ben şoktayım
Benim kan negatif ama anlamadım değilsem bari adet olayımEvet bendede ilk hamile kaldigim dönemde o agrilar epey şiddetliydi bu agrilardan ben supelenip erken gebelik testi yaptim adetime 3 gun kala hamile oldugumu ogrendim zaman gectikce hafifliyor.
Aynısi bendede var devamli şiş hissediyorum, karnim cikti yani kiloda aldim farkindayim anlamiyirum daha 6 hagtalik hamilelikte bukadar hizli şiskinlik kilo almak normalmi ,gögüslerimde şisti şimdiden 9 ay boyunca nekadar kilo alicak stresine girdim
KEsinlikle tavsiye etmiyorum. Hic bisey yapamadim dukkandada pasajdada kamera olmadigi icin kanitlayamadim ariyorum mesaj atiyorum cevap yok. Gidince zaten kovuyolar. Parayi alana kadar ilgi alaka tam guven veriyolar. Ama parayi aldiktan sonra hersey degisiyo. Malesef resim yok Bende de başladı ödem. Çok gıcık bir durumzaten kilo almaya müsaitim 4. Haftadan olması çok sinir bozucu. Inşallah geçicidir Aynısi bendede var devamli şiş hissediyorum, karnim cikti yani kiloda aldim farkindayim anlamiyirum daha 6 hagtalik hamilelikte bukadar hizli şiskinlik kilo almak normalmi ,gögüslerimde şisti şimdiden 9 ay boyunca nekadar kilo alicak stresine girdim Kız bende aynıyım bugün 6 hafta oldu benimde karnım 3 aylık gibi oldu doktorum da dar giyme dedi hiç bişiyim olmuyor
Ya ben acaba benzer durumu yaşayan var mıdır ki diye şüpheyle durumumu yazdım ama belli ki epey kalabalık grup oluşuyor : (
Ne yapsak kızlar bir kilo ödem takibi mi başlatsak ? Azaltacak önerilerle birlikte
Bana kalırsa sadece kilo değil ölçüm de yapmalıyız ve bir kenara not ederek ne kadar ilerlediğini görmeliyiz. Ben dün itibariyle başladım, bel, göğüs,karın,kalça,baldır gibi belirgin bölgeleri ölçüp not ettim
Şimdi de takibi yapacağım bakalım
% 60 kadar artış olması beklenir altı olursa sorun var demektir. Sizin kaç cıktımrb herkese iki günde bir hcg baktırıyorum artış var ancak son baktırdığımda tam olarak ikiye katlanmamıştı kafama takıldı sizlerde nasıl durumlar bu arada dr normal olduğunu söyledi
Haahaha böyle bir dönem var mı gerçekten : )))Heh aynen bende böyleyim. Bir an önce biter inşallah bu durum. Prenseslik hamile dönemine girmek istiyorum. Şöyle yiyip içip gezilen,karnın yavaş yavaş çıkmaya başladığı, tehlikelerin geçtiği.
Bazilarinin adet gunu gectikten sonra belli oluyor hamileligi hakkinda hayirlisi olsunBenim kan negatif ama anlamadım değilsem bari adet olayım
60 be 95 gayet normal görünüyor % 60 ı oluyor ztn. Aynen siz 2 günde bir kan verin insallah güzel sonuçlanır27-60-95 sonuçlar kan vermeye devam edicem bakalım hayırlısı
Ben ilk 10 da ögrendim Hgc yi sonra 28 sonra 87, 244, 547 olarak devam etti sizindeki ayni sekilde yukselir insallah60 be 95 gayet normal görünüyor % 60 ı oluyor ztn. Aynen siz 2 günde bir kan verin insallah güzel sonuçlanır
Ben kabızlık cekiyorum sizdede ayni durumlar yaşanıyormu, kabızlığa iyi gelen püf noktari biliyormusunuz bilen varsa benide bilgilendirirse cok memnun olurum.
Kizlar bnmde az once yogun bi sekilde koyu kahverengi lekeler geldi korktum acikcasi ya boyle olan vardi% 60 kadar artış olması beklenir altı olursa sorun var demektir. Sizin kaç cıktı
Bende aynı durumdan sıkıntılıyım. Ama doktorum normal dediBende bel agrisi hamile olduğumu öğrendiğim ilk gunlerde coktu simdide ara ara devam ediyor özellikle sabahlari uyandigimda ve ayakta cok durdugumda agrim oluyor.