2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Vala bnde korktum cok sukur keseyide gordu olabilir dedi kan sulandiricyi birak dedi. Leken ne kadar devam etti az once gene gttim hala kahverengi leke geliyor

Vala bnde korktum cok sukur keseyide gordu olabilir dedi kan sulandiricyi birak dedi. Leken ne kadar devam etti az once gene gttim hala kahverengi leke geliyor
Canım ben ekopirin ve oksapar da kullanıyorum içtiğim birçok ilaç var düşük önleyici falan keseyi görmeden vermişti doktorum benim çok şükür o gün tek oldu ama korkma şakın ben önceki kaybımda doktor demişti ki bazılarında şarıl şarıl akıyor bir şey olmuyor sende korkma bol dua er alllah büyük rabbim yanında olsun inş bir şey olmaz

Bnde progestan ve duphaston kullaniom.dusuk onleyici ama coraspirin kan sulandiriciya 2 -3 gun icme dedi bakalim ins yarina bisey kalmaz

geçmiş olsun... adivite sonucları iyi çıkar insallah. sonucu pozitif çıkıp da bebeğisaglikli olan bir tanidigim var. forumda da pozitif sonuc ardından adivitesi iyi çıkanlar da okudum. insallah sizin de öyle olur. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah. bol bol dua edin.
Selam nisan anneleri aranıza yeni katıldım
hoşgeldiniz. sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah

Amin inşaallah

Canım dün düzenleme yapmışsın beni gözden kaçırdın sanırm

Polat006
Sat 19 haziran
Beklenen tarih 22 nisan
2.ci çocuk
Yaş 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…