Vala bnde korktum cok sukur keseyide gordu olabilir dedi kan sulandiricyi birak dedi. Leken ne kadar devam etti az once gene gttim hala kahverengi leke geliyorCanım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde bir düşük bir kimyasalım vardı şimdi. Çok şükür 8 haftalığım bende geçen hafta akşam leke gördüm o kadar korktum ki şansıma doktorum nöbetteydi çok şükür her şey yolundaydı doktorum çok iyi biri olabilir dedi böyle kekeler korkma dedi inş sağsalim alırız bebeğimizi kucağımıza alalh herkesin bebeğini korusun isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Canım ben ekopirin ve oksapar da kullanıyorum içtiğim birçok ilaç var düşük önleyici falan keseyi görmeden vermişti doktorum benim çok şükür o gün tek oldu ama korkma şakın ben önceki kaybımda doktor demişti ki bazılarında şarıl şarıl akıyor bir şey olmuyor sende korkma bol dua er alllah büyük rabbim yanında olsun inş bir şey olmazVala bnde korktum cok sukur keseyide gordu olabilir dedi kan sulandiricyi birak dedi. Leken ne kadar devam etti az once gene gttim hala kahverengi leke geliyor
Bnde progestan ve duphaston kullaniom.dusuk onleyici ama coraspirin kan sulandiriciya 2 -3 gun icme dedi bakalim ins yarina bisey kalmazCanım ben ekopirin ve oksapar da kullanıyorum içtiğim birçok ilaç var düşük önleyici falan keseyi görmeden vermişti doktorum benim çok şükür o gün tek oldu ama korkma şakın ben önceki kaybımda doktor demişti ki bazılarında şarıl şarıl akıyor bir şey olmuyor sende korkma bol dua er alllah büyük rabbim yanında olsun inş bir şey olmaz
İnş CanımBnde progestan ve duphaston kullaniom.dusuk onleyici ama coraspirin kan sulandiriciya 2 -3 gun icme dedi bakalim ins yarina bisey kalmaz
Ignemi senin dusuk onleyicilerinİnş Canım
Birde agri falan oldumu canim benim.sadece boyle sızı var kasiklarimdaİnş Canım
Vala canim keseyi gorduk cok sukur ama lekemem hala devam edio ya . Diken ustunde duruyo.Bende cumartesi baktıracagım darısı başıma inşallahhhh
Lekelenme coraspirinden miymiş peki? O yızden mı bırak bir sure dedıVala canim keseyi gorduk cok sukur ama lekemem hala devam edio ya . Diken ustunde duruyo.
Bendede aşırı var yaIyi akşamlar tekrar hamilelik gerginligine iyi gelen bir öneriniz var mi
Hoşbuldum 6haftalikHoşgeldin canım kaç haftalıksın
geçmiş olsun... adivite sonucları iyi çıkar insallah. sonucu pozitif çıkıp da bebeğisaglikli olan bir tanidigim var. forumda da pozitif sonuc ardından adivitesi iyi çıkanlar da okudum. insallah sizin de öyle olur. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah. bol bol dua edin.Merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallah gecen hafta keseyi görünce kan verdim cvm kizamikcik toxoplasma degerlerim pozitif adivite ye de bakılıyor bu hafta onun sonucuna gore konuşalım dedi doktor ağlamaktan helak oldum 2. Gebeligim ilkinde bu testlerle ilgili hicbir sorun yaşamamıştım kan sulandirici oksapar ve coraspin oğlumda da kullanmıştım tekrar gebe kalinca yine kullanacağımi biliyordum ama bu deger yuksekligi hic hesapta yoktu ne dusunecegimi ne hissedecegimi hic bilmiyorumısrarla internette yazılanları okuma diyor doktorum ama elimde degil hic te guzel seyler yazmıyor zaten
Merhabalar... Ben de 2020 nisan annesi olacağım inşllah.. Diğer gruba da yazdım.. Ama burası daha aktif sanırım.. Şansa artık.. Kim kabul ederseSat 10temmuz.. Yaş 33. İkinci bebeğim olacak inşllah.. Tahmini doğum tarihi 15n! Nisan 2020 Çarşamba. İstanbulda yaşıyorum.. 5 yaşında bir oğlum var.. Kardeş istiyordu. Yapalım dedik.. Geçtiğimiz nisan ayında bebeğimin kalbi durdu.. Gelişmedi kürtajla sonlandı.. Allahım diyorum önümüzdeki nisan ayında bebeğimi kucağıma alayım.. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşllah.
hoşgeldiniz. sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallahSelam nisan anneleri aranıza yeni katıldım
yok canım vajinadan yaptı 2 hafta sonra tekrar gel o zamn karindan yaparız artık dediEvet karından oldu canım . Seninki peki karından mı duydunuz kalp atışını
Bana da alttan duyulabilir dedi ama ben gerek yok beklerim dedim . Bakalım haftaya Cuma ya inşallah tekrar gideceğimyok canım vajinadan yaptı 2 hafta sonra tekrar gel o zamn karindan yaparız artık dedi
Amin inşaallahgeçmiş olsun... adivite sonucları iyi çıkar insallah. sonucu pozitif çıkıp da bebeğisaglikli olan bir tanidigim var. forumda da pozitif sonuc ardından adivitesi iyi çıkanlar da okudum. insallah sizin de öyle olur. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah. bol bol dua edin.
hoşgeldiniz. sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah
Coraspirin kan sulandiryor ya canim ondam kanama olmasin diye devam eder diye kestiLekelenme coraspirinden miymiş peki? O yızden mı bırak bir sure dedı
Canım dün düzenleme yapmışsın beni gözden kaçırdın sanırmMerhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsunhaydi bismillah
ve mucize sekilde hamileyim
@
ÜYE ADI YAŞ SAT TARİHİ T . D. TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK @Lepistesb 29 31 Temmuz 30 Nisan 2 @fatma KTL 25 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Ebrulipapatya 34 16 Temmuz 21 Nisan 2 @agacsizkoalaa 26 6 Temmuz 20 Nisan 1 @Svled 23 13 Haziran 1 Nisan 1 @Sevgi22884550 27 16 Temmuz 22 Nisan 1 @hayalinizle 32 18 Temmuz 28 Nisan 1 @Babybirds 40 1 Temmuz 6 Nisan 2 @cecenn 29 22 Temmuz 27 Nisan 1 @Harrypottersever 26 4 Temmuz 6 Nisan 1 D dilzar 34 6 Temmuz 11 Nisan 3 @zezella 23 1 Temmuz 6 Nisan 1 Kemirsizdemir 36 25 Temmuz 29 Nisan 1 @Nurmur87 32 11 Haziran 4 Nisan 2 @ogretmen61 26 2 Temmuz 9 Nisan 1 @Alya86 33 27 Haziran 2 Nisan 1 @hediye murat 23 21 Temmuz 26 Nisan 1 @Sootica90 28 6 Temmuz 11 Nisan 1 @Tbfth 30 6 Temmuz 10 Nisan 2 @rengarenkk 30 27 Haziran(4temmuz) 9 Nisan 1 @sengelen 27 13 Temmuz 18 Nisan 3 @naslimuu 29 27 Haziran 3 Nisan 1 @neverland85 34 6 Temmuz 20 Nisan 2 @Caghla_29 29 19 Temmuz 29 Nisan 1 @lacivert-dnz 36 23 Temmuz 28 Nisan 2 @meyyke 30 23 Temmuz 28 Nisan 1