2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Kız bende aynıyım bugün 6 hafta oldu benimde karnım 3 aylık gibi oldu doktorum da dar giyme dedi hiç bişiyim olmuyor
Bende 9 haftalığım karnım 4-5 aylık gibi. Ama kilo olarak tam bir kilo almamışım. Bu göbek nasıl böyle oldu anlamadım. Gazdan heralde çünkü sabah küçülüyor

Kızlar su içince midem bulanıyor ya yok mu bunun bi çaresi su çok önemli biliyorum ama elimde değil
Ben de içemiyorum pek üstelik her gün kusuyorum afedersiniz sıvı kaybı oluyor. Arada kasığım ağrıyor rahim büyüyor diye normalmiş. Mide bulantısı dışında başım da dönüyor bir daha türk dizileriyle dalga geçmiyim

Kasik agrisi bendede ara ara oluyor sonra geciyor ama halsizlik basladi sersem gibiyim

Herkese günaydınnn Kızlar göbeğinizin falan erken çıktığından söz etmişsiniz ama bence o gazdan dolayı. Çok fazla midede gaz oluyor gebelikte. Yoksa karnın çıkması için daha erken 3.aylıkken falan başlıyor. Tabi ikizse daha erken.
Ben sabahları bulantıyla değilde böyle bir midemde rahatsızlık hissiyle uyanıyorum. Uyanır uyanmaz zorla ağzıma bişeyler tıkıyorum ama kahvaltı falan edemiyorum çok fazla. Var mı sabahları benim gibi olan?

Benimde mide agrisi ve tas gibi oluyor bi bakiom iyi bi bakiom tas gibi.

Selam Nisan anneleri
Gaz siskinligi icin yaptiginiz birsey varmi ayni sorun bende de var.
Normalde de su icen biri degildim simdi her 30 dak alarm kurup su iciorum
Surekli uyku istegi var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…