Allah'ım güp güp sesleri duymayı nasip etsin hepimizeBende 6.hafta icindeyim, banada 7.haftada kalp atisini duyabiliriz dedi, karindan bakicakmis sıkışıp gel dedi vajinal ultrasonu pek zorunlu kalmadikca tavsiye etmiyorlar
Keseyi siz de 5. Hafta da mı gördünüz peki sormayı unuttumBende 6.hafta icindeyim, banada 7.haftada kalp atisini duyabiliriz dedi, karindan bakicakmis sıkışıp gel dedi vajinal ultrasonu pek zorunlu kalmadikca tavsiye etmiyorlar
Ben hala listede kendimi göremiyorum. Başka bir sayfada devamı falan mı var acaba?
Bende de başladı ödem. Çok gıcık bir durumHanımlar bir şey sormak istiyorum ben daha 6. haftada olmama rağmen inanılmaz bir ödem var, resmen balon gibi şişiyorumiki haftada iki kilo da almışım ama iki deil 12 almış kadar şiş görüntüm var : (((
Var mı benimle aynı durumda olanlar, ne yapmamız gerekiyor bu ödemi atmak ve azaltmak için.
Bende o kalp atisini duymak icin gun sayiyorum heyecanlaniyorum kismetse 2 eylül pazartesi duyarimAllah'ım güp güp sesleri duymayı nasip etsin hepimizene güzel bir duygudur o ya hayali bile güzel
Aynısi bendede var devamli şiş hissediyorum, karnim cikti yani kiloda aldim farkindayim anlamiyirum daha 6 hagtalik hamilelikte bukadar hizli şiskinlik kilo almak normalmi ,gögüslerimde şisti şimdiden 9 ay boyunca nekadar kilo alicak stresine girdimBende de başladı ödem. Çok gıcık bir durumzaten kilo almaya müsaitim 4. Haftadan olması çok sinir bozucu. Inşallah geçicidir
Evet 5.haftada keseyi gördum benKeseyi siz de 5. Hafta da mı gördünüz peki sormayı unuttum
Insallah yarin keseyi görursun,mujdeli haberlerini bekliyoruz :)Ben de yarın keseyi görmek için gidiyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin
Kız bende aynıyım bugün 6 hafta oldu benimde karnım 3 aylık gibi oldu doktorum da dar giyme dedi hiç bişiyim olmuyorAynısi bendede var devamli şiş hissediyorum, karnim cikti yani kiloda aldim farkindayim anlamiyirum daha 6 hagtalik hamilelikte bukadar hizli şiskinlik kilo almak normalmi ,gögüslerimde şisti şimdiden 9 ay boyunca nekadar kilo alicak stresine girdim
9. Haftaya girmişsin vücudun gebeliğe alışıyor olabilir. Ayrıca benimde bir gün göğüs hassasiyetim kaybolmuştu hemşireye sordum normal dedi. Ara ara azalıp tekrar artabiliyor beirtiler. Kalbide atıyormuş bak bence takma kafaya.Hanımlar merhaba. Bugün itibari ile 8+0 ım. 3 gündür meme hassasiyetim yok. Olmadığı gün doktora gittik ve bebeğimin kalbi atıyordu şükür ama bu durumu yaşayan var mı benim gibi? Çok korkuyorum devam etmiyor diye. Sabah vardı biraz şuan kayboldu.
Ben Sat bilgisini vermemistim 9 temmuzGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Merhaba tahmini Doğum tarihi 30.04.2020GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Keseyi görünce doktor hemen istedi bizim ilkinde idrar tahlilide istemiştiKaçıncı haftanızda istediler bunları. Ben 5. Haftama gireceğim vermek için uygun zaman kı bunları?
Ben bebişi düşünmekten hiçbirseyi takmıyorum videolarını izliyorum ne daha çabuk büyütür vs derken zaman geçiyor.artık kaygılanmayıda bırakıcam nasipten ötesi yok sata görede öne geçmiş miniğimIyi akşamlar tekrar hamilelik gerginligine iyi gelen bir öneriniz var mi