2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
D vitamini benimde çok düşük esiminde bende çarşamba günü tahlil yapacağım hayırlısıyla şeker için inşallah sizdede ciddi birşey cikmaz

Merhaba hanımlar dün beta testim 18 di bugün 39 çıktı iyi mi sizce
Çok araştırıp kafanı bulandırma sakın sende benim gibi çok çok erken öğrenmişsin :) kalp atışı gününe kadar zaman geçmiyor Benim de ilk değerim 44 - 2 gün sonra 98 - 2 gün sonra 303 önemli olan iki katıba artması ben daha da kan testi vermiyorum kollarım mosmor oldu

Canım geçtiğimiz Salı keseyi gördük tam 5 haftalıktı bu Perşembe de kalp atışı için gitçem inşallah
O zaman bende bu hafta keseyi görebilirim aramızda 1 hafta var çünkü..
Ben 6 eylül de gidiyim evlilik yıldönümümüz hem kalp atışı için şansımı denerim hem de keseyi görürüz Allahın izninle diye düşündüm ama dayanabilir miyim bilmiyorum Bir de vajinal mi baktı karından mı?

Karından baktı canım senin sat ne zamandı 6. Haftada kalp atışı duyulur diye biliyorum ama bence git bir an önce çünkü ben keseyi görmeyi gittiğimde kese yanında kanama alanı olduğunu öğrendim yani erkenden öğrenip önlem almış oldum tabi daha Perşembe belli olcak ama sen yinede git derim ben

Hanımlar merhaba. Bugün itibari ile 8+0 ım. 3 gündür meme hassasiyetim yok. Olmadığı gün doktora gittik ve bebeğimin kalbi atıyordu şükür ama bu durumu yaşayan var mı benim gibi? Çok korkuyorum devam etmiyor diye. Sabah vardı biraz şuan kayboldu.

23 ağustostu daha 6. Haftam olmadı ama

Bende 6.haftamdayim dR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…