D vitamini benimde çok düşük esiminde bende çarşamba günü tahlil yapacağım hayırlısıyla şeker için inşallah sizdede ciddi birşey cikmazkan tahlili, biyokimyası. şeker ölçümü idrar tahlili. rubella toxoplasma testleri. sonuçları aldım. sekerim yüksek çıkmış. Yarın açlık kan şekerime bakacaklarmış. insallah sorun çıkmaz. bir de D vitamini eksik. damla kullanıyorum.
çok iyi bence iki günde iki katına çıkması yeterliyken sizinki bir günde çıkmış. Hayırlı olsun. sağlıkla geçirin insallah sureciniziMerhaba hanımlar dün beta testim 18 di bugün 39 çıktı iyi mi sizce
nerden bakıyoruz acaba bnde göremiyorumEkledim canım 1. Sayfada güzel annislerin tablosu ☺
İyi gibi canım ama hergün yaptırma iki günde bir yaptırMerhaba hanımlar dün beta testim 18 di bugün 39 çıktı iyi mi sizce
1.ci sayfaya gidersen görürsün canımnerden bakıyoruz acaba bnde göremiyorum
Canım keseyi sen ne zaman gördün? Kalp atışı için gittin mi acaba?İyi gibi canım ama hergün yaptırma iki günde bir yaptır
Çok araştırıp kafanı bulandırma sakın sende benim gibi çok çok erken öğrenmişsin :) kalp atışı gününe kadar zaman geçmiyorMerhaba hanımlar dün beta testim 18 di bugün 39 çıktı iyi mi sizce
Canım geçtiğimiz Salı keseyi gördük tam 5 haftalıktı bu Perşembe de kalp atışı için gitçem inşallahCanım keseyi sen ne zaman gördün? Kalp atışı için gittin mi acaba?
O zaman bende bu hafta keseyi görebilirim aramızda 1 hafta var çünkü..Canım geçtiğimiz Salı keseyi gördük tam 5 haftalıktı bu Perşembe de kalp atışı için gitçem inşallah
Karından baktı canım senin sat ne zamandı 6. Haftada kalp atışı duyulur diye biliyorum ama bence git bir an önce çünkü ben keseyi görmeyi gittiğimde kese yanında kanama alanı olduğunu öğrendim yani erkenden öğrenip önlem almış oldumO zaman bende bu hafta keseyi görebilirim aramızda 1 hafta var çünkü..
Ben 6 eylül de gidiyim evlilik yıldönümümüz hem kalp atışı için şansımı denerim hem de keseyi görürüz Allahın izninle diye düşündüm ama dayanabilir miyim bilmiyorumBir de vajinal mi baktı karından mı?
23 ağustostu daha 6. Haftam olmadı amaKarından baktı canım senin sat ne zamandı 6. Haftada kalp atışı duyulur diye biliyorum ama bence git bir an önce çünkü ben keseyi görmeyi gittiğimde kese yanında kanama alanı olduğunu öğrendim yani erkenden öğrenip önlem almış oldumtabi daha Perşembe belli olcak ama sen yinede git derim ben
Fulyaa82GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Dediğin gibi 1 hafta var aramızda ama bu hafta gitsen kese görünür bence23 ağustostu daha 6. Haftam olmadı ama
O zaman bende bu hafta keseyi görebilirim aramızda 1 hafta var çünkü..
Ben 6 eylül de gidiyim evlilik yıldönümümüz hem kalp atışı için şansımı denerim hem de keseyi görürüz Allahın izninle diye düşündüm ama dayanabilir miyim bilmiyorumBir de vajinal mi baktı karından mı?
[/QUOTE