2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben estrofem değil de coraspırınden şüpheleniyorum. Aspirin çok asidik sen bizde müsaitim asit üretmeye.. tabii sen coraspırın kullanıyorsan?
Kullaniom coraspririn hc bisey yapmadı ama acaba omu yapio . Bn progestan ilaci kullabiom birde duphaston estraofemi aksam 3 tane iciom o beni maf edio resmen agzima hapin tadi gelio

Selam herkese bu aylarda doktoturunuz hangi testleri istedi arkadaşlar bilgi verirseniz çok mutlu olurum
kan tahlili, biyokimyası. şeker ölçümü idrar tahlili. rubella toxoplasma testleri. sonuçları aldım. sekerim yüksek çıkmış. Yarın açlık kan şekerime bakacaklarmış. insallah sorun çıkmaz. bir de D vitamini eksik. damla kullanıyorum.

Kaçıncı haftanızda istediler bunları. Ben 5. Haftama gireceğim vermek için uygun zaman kı bunları?

Kızlar 5. Haftamdayım kabızlık dışında hiçbir belirtim yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sizde de var mı bu sıkıntıyı yaşayan ?
sevinin bence. kabızlık yaşamıyorum ama yaşayan çok. kuru kayısı vs tüketin. ılık bal şerbeti de iyi gelir. bir de lifli gıdalar tüketmek lazım. suyu da unutmayın tabi...

Kaçıncı haftanızda istediler bunları. Ben 5. Haftama gireceğim vermek için uygun zaman kı bunları?
7 bitince verdiler. benim anladığım kalp atışını duyunca tahlilleri istiyorlar. dr. bir hafta önce keseyi gördü tahlil istemedi. sonra istedi. zaten rutin hamilelik tahlilleri diye geçiyor.

Tamam canım bu akşam pc açacağım eklerim sizleride şimdi misafirim var

Hanımlar bir şey sormak istiyorum ben daha 6. haftada olmama rağmen inanılmaz bir ödem var, resmen balon gibi şişiyorum iki haftada iki kilo da almışım ama iki deil 12 almış kadar şiş görüntüm var : (((
Var mı benimle aynı durumda olanlar, ne yapmamız gerekiyor bu ödemi atmak ve azaltmak için.

Canım hamilelik herkeste farkli belirtiler yaratıyor zararsız bir durumdur umarım. Suyu bol iç tuzu azalt. Bence geçici bir durumdur hafif yürüyüş yapmaya çalış. Yine çok rahatsızsan doktora gitmek iyi olur .

Çook teşekkürler canım
Bilmiyorum kabızlık da var üstüne, şikayet de etmek istemiyorum çok şükür Allah böyle bir mucizeyi nasip ediyorken, her türlü güçlükle baş etmeliyim, ama yürüyüş yapmıyorum hiç belki de ondandır masa başı işim, sürekli de oturunca şişmemek mümkün deil galiba : (((

Bir kaç tane gün kurusu ye kabizligina iyi gelir. Aynen yürüyüş yap yormadan kendini. Hamilelik anne icin büyük külfet ama büyük de nimet ☺ sağlıcakla geçirir büyültürüz inşallah bebişlerimizi.

Merak etme yoluna girer hersey gec dollenme olduysa sorun yok
Ben de simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda kese duzelmis kalp atisi da baslamis ustumden bir yuk kalkti

Çok güzel yükselmiş. bence Cumartesiyi beklemeyin ☺

Beklemeyebilirim gerçekten bir eşimlede konuşayım da daha erken gideriz belki :)
tup bebek mi canım tüp bebek ise bu kaçıncı gunleri

cok guzel cikmis sonucunuz tup bebek mi canım tüp bebek ise bu gün kaçıncı günündü

Canım tüp bebek değildi benim. Şuan 5. haftadayım :)
ne güzel haber. Hayırlı olsun...❤❤

Çok teşekkür ederim :)

Süperrr canımmm sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Amin. İnşallah hepimizin canım :)

süperrrrrrrr darısı başımıza :)

Kocamann bir amin diyorumm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…