Kullaniom coraspririn hc bisey yapmadı ama acaba omu yapio . Bn progestan ilaci kullabiom birde duphaston estraofemi aksam 3 tane iciom o beni maf edio resmen agzima hapin tadi gelioBen estrofem değil de coraspırınden şüpheleniyorum. Aspirin çok asidik sen bizde müsaitim asit üretmeye.. tabii sen coraspırın kullanıyorsan?
aminnn insallah. hep güzel haberler alalım inşallah.Ay ne guzel masallqh rabbim bizede gostersin
kan tahlili, biyokimyası. şeker ölçümü idrar tahlili. rubella toxoplasma testleri. sonuçları aldım. sekerim yüksek çıkmış. Yarın açlık kan şekerime bakacaklarmış. insallah sorun çıkmaz. bir de D vitamini eksik. damla kullanıyorum.Selam herkese bu aylarda doktoturunuz hangi testleri istedi arkadaşlar bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Kaçıncı haftanızda istediler bunları. Ben 5. Haftama gireceğim vermek için uygun zaman kı bunları?kan tahlili, biyokimyası. şeker ölçümü idrar tahlili. rubella toxoplasma testleri. sonuçları aldım. sekerim yüksek çıkmış. Yarın açlık kan şekerime bakacaklarmış. insallah sorun çıkmaz. bir de D vitamini eksik. damla kullanıyorum.
sevinin bence. kabızlık yaşamıyorum ama yaşayan çok. kuru kayısı vs tüketin. ılık bal şerbeti de iyi gelir. bir de lifli gıdalar tüketmek lazım. suyu da unutmayın tabi...Kızlar 5. Haftamdayım kabızlık dışında hiçbir belirtim yoksevinsem mi üzülsem mi bilemedim sizde de var mı bu sıkıntıyı yaşayan ?
7 bitince verdiler. benim anladığım kalp atışını duyunca tahlilleri istiyorlar. dr. bir hafta önce keseyi gördü tahlil istemedi. sonra istedi. zaten rutin hamilelik tahlilleri diye geçiyor.Kaçıncı haftanızda istediler bunları. Ben 5. Haftama gireceğim vermek için uygun zaman kı bunları?
çok teşekkür ederimsevinin bence. kabızlık yaşamıyorum ama yaşayan çok. kuru kayısı vs tüketin. ılık bal şerbeti de iyi gelir. bir de lifli gıdalar tüketmek lazım. suyu da unutmayın tabi...
Canım çok teşekkür ederim amin hepimizin bebisleri sağlıcakla buyusun gelsinlerÇok sevindim canım gözün aydınsağlıkla doğarlar inşaAllah
Tamam canım bu akşam pc açacağım eklerim sizleride şimdi misafirim varLepistesb cnm listede kendimi göremedim bilgilerimi yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı insanlık hali normaldir diyorum tekrar yazayım bilgilerimi
Üye Adı :asysss
SAT : 13 Temmuz
TDT : 18 Nisan
3. Çocuk
Ekledim canım 1. Sayfada güzel annislerin tablosu ☺Bemı de ekşedınız mı? Tabloya nerden bakabılıuoruz
sonuclar cikmiss betam 1630 allahimm sukurler olsunn
Süperrr canımsonuclar cikmiss betam 1630 allahimm sukurler olsunn
Canım hamilelik herkeste farkli belirtiler yaratıyor zararsız bir durumdur umarım. Suyu bol iç tuzu azalt. Bence geçici bir durumdur hafif yürüyüş yapmaya çalış. Yine çok rahatsızsan doktora gitmek iyi olur .Hanımlar bir şey sormak istiyorum ben daha 6. haftada olmama rağmen inanılmaz bir ödem var, resmen balon gibi şişiyorumiki haftada iki kilo da almışım ama iki deil 12 almış kadar şiş görüntüm var : (((
Var mı benimle aynı durumda olanlar, ne yapmamız gerekiyor bu ödemi atmak ve azaltmak için.
Canım hamilelik herkeste farkli belirtiler yaratıyor zararsız bir durumdur umarım. Suyu bol iç tuzu azalt. Bence geçici bir durumdur hafif yürüyüş yapmaya çalış. Yine çok rahatsızsan doktora gitmek iyi olur .
Bir kaç tane gün kurusu ye kabizligina iyi gelir. Aynen yürüyüş yap yormadan kendini. Hamilelik anne icin büyük külfet ama büyük de nimet ☺ sağlıcakla geçirir büyültürüz inşallah bebişlerimizi.Çook teşekkürler canım
Bilmiyorum kabızlık da var üstüne, şikayet de etmek istemiyorum çok şükür Allah böyle bir mucizeyi nasip ediyorken, her türlü güçlükle baş etmeliyim, ama yürüyüş yapmıyorum hiç belki de ondandır masa başı işim, sürekli de oturunca şişmemek mümkün deil galiba : (((
Merak etme yoluna girer hersey gec dollenme olduysa sorun yokÇok şükür canım şimdilik herşey yolunda ama kalp atışlarını iki hafta sonra duyacağız geç döllenmeymiş, bdt değişti yani şimdilik, ama dediğim risk faktörlerim var emin bir şekilde ilerleyemiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Senin durumda değişim var mkı herşey yolunda mı?
Çok güzel yükselmiş. bence Cumartesiyi beklemeyin ☺
tup bebek mi canım tüp bebek ise bu kaçıncı gunleri
cok guzel cikmis sonucunuztup bebek mi canım tüp bebek ise bu gün kaçıncı günündü
ne güzel haber. Hayırlı olsun...❤❤
Süperrr canımmm sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
süperrrrrrrr darısı başımıza :)