- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Teşekkür ederim. Bana da dostinex 2.kutuyu verdi.çok geçmiş olsun bnden de 27 toplandı en son.dostınex ve peşpese 3 gün serumlarla hafif atlattım şükür.şişliğim 1 hafta da anca indi.
Hepsini atlatsak ve hamile haberlerimizi alsakÇok şükür canım daha da iyi olursun umarım. Evde dinlenerek ilaçlarla beraber atlatacaksın inşallah. Geçmiş olsun tekrardan
Merhabalar , bisey sorabilir miyim .Kac tane yumurtaniz toplandi ? Neden dinlenme onerdi dr unuz?Merhabaaben dinlenme aşamasındayım hâlâ adet bekliyorum 4 mart gibi olacağım sanırım. O zaman transfer hazırlığı başlayacak daha benim çok var anlayacağın senin transferine çok az kalmış inşallah güzel geçer herşey
Amiiin kuzum agzindan bal damlıyorHepsini atlatsak ve hamile haberlerimizi alsakbu günleri gülerek anlatsak. Allahım nasip et o günleri bize âmin
MerhabaMerhabalar , bisey sorabilir miyim .Kac tane yumurtaniz toplandi ? Neden dinlenme onerdi dr unuz?
Bence gayet iyi canım toplama günü istedikleri ölçüye gelmiştir. İnşallah güzel sonuçlarını da paylaşırsın bizimleİyi aksamlar bayanlar bugün opu oldum 11 yumurtam toplandı kaç mm olduklarını sormayı unutmusum ama Pazartesi ölçüme gittiğimde 18.mm demişti iyidir healde yinede Cumartesi yada Pazartesi transfer olcak inşalalh güzel sonuclar alırız hepimiz
Hadi yaa. Neler verdi peki kuzum? Çok şükür ağrın yokmuş inşallah zorlanmazsın.Ooo vermezler mi canım koca bir canta igne hap karnım davul gibi şiş şu anda ama ağrım sızım yok allahtan
Merhaba canım hoşgeldin aramızaUzun bir aradan sonra yazıyorum bi tuhaf hissettim , sayfa bile çok değişmişneyse, öncelikle hepinize merhabalar. Bu yolda herşey gönlünüzce olsun hanımlar. Bende nasip olursa mart ayı içinde dondurulmuş embriyo transferi olcam. Bugün merkeze gittim, dr ayrılmış üzüldüm başka bir dr devam edicem. Umarım herşey yolunda gider. Hiç ilaç kullanmadan doğal transfer yapıcakmış.
bu arada bu 3. Transferim olacak. 1. Transfer ikiz gebelik sonra kürtaj, 2. Transfer Rabbime emanet 2,5 yaşında kızım var. inşaAllah onun için bir kardeş istiyorum.. işin garibi sanki bu süreci hiç yaşamamış acemi gibi hisediyorum kendimi
Ooo vermezler mi canım nir çanta dolusu hap iğne verdilerBence gayet iyi canım toplama günü istedikleri ölçüye gelmiştir. İnşallah güzel sonuçlarını da paylaşırsın bizimleŞuan kullanman için ilaç verdiler mi canım?
birtane antibiyotikHadi yaa. Neler verdi peki kuzum? Çok şükür ağrın yokmuş inşallah zorlanmazsın.
Canım bi antibiyotik , iğne bes gün yapılacak kalçadan progesteron mu,ş, birtane jel verdi alttan sıkacakmısz hergün bir tane , yine bir hap verdi yuvarlak bişeyin içinde ,agrı kesici yazmıslar agrın olursa iç diye ,yine bir kapsül var oda sabah aksam yapılan igne agırmıs galiba biraz su an kalcamın üstüne oturamıyorum hafif agrılarım devam ediyor sma yinedr cok sükür transfere kadsr biraz toplarım inşallah kendimiHadi yaa. Neler verdi peki kuzum? Çok şükür ağrın yokmuş inşallah zorlanmazsın.
Hayırlı olsun. Inşallah güzel güzel tutunsun bebeğin sanaslm kizlar bende bugun transfer oldum 3.gun dondurulmus embryo 10 mart test gunum hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin kimsenin emegi bosa gitmez umarim
insallah cnmHayırlı olsun. Inşallah güzel güzel tutunsun bebeğin sana
Canım bi antibiyotik , iğne bes gün yapılacak kalçadan progesteron mu,ş, birtane jel verdi alttan sıkacakmısz hergün bir tane , yine bir hap verdi yuvarlak bişeyin içinde ,agrı kesici yazmıslar agrın olursa iç diye ,yine bir kapsül var oda sabah aksam yapılan igne agırmıs galiba biraz su an kalcamın üstüne oturamıyorum hafif agrılarım devam ediyor sma yinedr cok sükür transfere kadsr biraz toplarım inşallah kendimi
Hoşbuldumm. Evet ilk tedavimden kalan embriyolar transfer edilecek. Süreci biraz unutmuşum sanırım dr ma güvenmem, öyle herşeyi irdelemiyordum sanırım bunlardan dolayı. İlk yumurta toplama 2016 olmuştu bir kere toplandı 12 yumurtadan sadece 1 fire vermiştik, hepside şansa 5 gün embriyosu olmuştu. Dr um bile akşam şaşırdı. Çözülmeden sonra paketlerden hepsinin sağlıklı çıkmasıda mucize demişti. Umarım o iğne, yumurta toplama fasıllarına geçmeden dondurulmuşlarla olumlu sonuçlanır.Merhaba canım hoşgeldin aramızaYavrunu Allah bağışlasın insallah 3. Transferinle bir kardeşi olur.❤ ilk tedavinden geriye kalan embriyonla mı transfer olacaksın? Hayırlısı olur inşallah aradan birazcık zaman geçince bu süreci hiç yaşamamış gibi olmuşsun sanırım
Maşallah canım çok güzel bir oran bu. İnşallah sil baştan başlamaya gerek kalmaz hali hazırda olanla bebeğine kavuşursun umarımHoşbuldumm. Evet ilk tedavimden kalan embriyolar transfer edilecek. Süreci biraz unutmuşum sanırım dr ma güvenmem, öyle herşeyi irdelemiyordum sanırım bunlardan dolayı. İlk yumurta toplama 2016 olmuştu bir kere toplandı 12 yumurtadan sadece 1 fire vermiştik, hepside şansa 5 gün embriyosu olmuştu. Dr um bile akşam şaşırdı. Çözülmeden sonra paketlerden hepsinin sağlıklı çıkmasıda mucize demişti. Umarım o iğne, yumurta toplama fasıllarına geçmeden dondurulmuşlarla olumlu sonuçlanır.