2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aleykümselam canım lütfen mutsuz olma üzülme benim 10 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Güne gitti onu duyunca herşey bitti sanmıştım sanki. Sonradan gelişimi devam eden 1 embriyom daha oldu o da 6. Gün donduruldu onun gelişim göstermesi de bana umut oldu. 10 embriyodan bu kadar kalmış olması başta üzsede şuan içim huzur dolu bize lazım olan 1 tanesi ve rabbim ona can verdikten sonra gerisinin önemi yok. 1 embriyosu bile olmayan arkadaşlarımız var halimize üzülüp onlara haksızlık etmeyelim şükür edelim inşallah doğru embriyodur hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bunları düşünüp sakinleşiyorum. Doğru zaman ve doğru embriyo ise 1 tanesi yeterli olacak zaten. Isyan etmeden önce Allaha sonra doktoruma güvenip surecimin olumlu bir şekilde ilerlemesi için dua ediyorum. Ama stres sardı. Ne yaparsam yapayım beynimdeki olumsuz kısmı susturamıyorum.

Aradan biraz zaman geçince sakinleşeceğini düşünüyorum canım. Embriyolarımdan haber geldiğinde bende ilk günlerde pek sağlıklı dusunemiyordum. Rahim dinlendirme olayı çok iyi geldi beyin olarakta dinleniyor insan onu anladım. Dediğin gibi tek yapman gereken Allaha bol bol dua etmek ve doktoruna güvenmek.

Kızlar benim ocakta donduruldu subatta polipleri aldılar geçen hafta anestezi ile. 1haftadır hala sulu kan geliyor kesilme oldu sonuçta rahimin içinde. Mart sonu transfer yapalım dedi doktor. Rahim yorgun mu olur dinlenmedi ki. Nee bileyim yaş 35 önceden 3 negatif tüp var. Tedirginim. Allahım şu tedirgin bekleyişini hayırlısıyla sevinçle sonlandırıverse. Hepimizi de inşallah bekleyen herkesi

Teşekkür ederim canım bana destek oldun

Rica ederim canım hayırlısı olsun inşallah.
Ben Rahim dinlendirme aşamasındayım regl bekliyorum transfer hazırlığına başlamak için
aynı aşamadayız ben de o aşamadayım. yasmin bıraktım yarın öbür gün olurum herhalde hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. mart sonunu bulur herhalde transfer.

aynı aşamadayız ben de o aşamadayım. yasmin bıraktım yarın öbür gün olurum herhalde hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. mart sonunu bulur herhalde transfer.
Aynen canım benimde mart sonunu bulur çünkü daha 10 gün sonra falan olacağım transfer anca ay sonuna olur hatta sonucu belki mart bitmeden öğrenemeyebilirim bile

Kizlar merhaba,
Dün sabahtan karnım sisti ve aksama kadar inmedi. Doktoru aradım. Gel dedi ama bugüne randevu verdi. Akşamda böyle gaz sıkışması gibi kramplar girdi kasıklarima. Bugün sabahta baktım yine karnım şiş. Gün içinde yine kramplar girdi. Sonra randevu saati doktora gidiyorum, kamplar şiddetlendi. Adım atamaz hale geldim. Oturamadım acıdan. Doktor karından ultrason yaptı ve nur topu gibi ohss olmuşum. Kızlar yok böyle bir agri, acı. Öldüm öldüm dirildim. 5 tane cetrodite ve dostinex bir de oksapar verdi.

Merhaba kuzum çok geçmiş olsun ya çok üzüldümohss nın derecesi neymiş birşey dedi mi doktor? Simdi nasılsın inşallah iğne falan rahatlatır seni

Geçmiş olsun canım Cok mu yumurta toplandı senden

Merhaba kuzum çok geçmiş olsun ya çok üzüldümohss nın derecesi neymiş birşey dedi mi doktor? Simdi nasılsın inşallah iğne falan rahatlatır seni
Teşekkür ederim. Hafif siddetli hastanede yatmaya gerek yok dedi doktor. Ilk doz ilaçları yaptım gözüm açıldı. Ağrılarım var. 10 gün rapor yazdı çalıştığın için. Dinlen geçer dedi

Bu süreçte sıkıntı stres çok fazla oluyor ama bunu en aza indirmek lazım çünkü tedaviyi etkiliyor. İnşallah haftaya hazırlığa başlarsın canım hayırlısı olsun
canım regl oldum cuma kontrolüm var başlıyorum ben hayırlısıyla aksilik çıkmazsa ultrasonda vs rabbim yardımcımız olsun....

çok geçmiş olsun bnden de 27 toplandı en son.dostınex ve peşpese 3 gün serumlarla hafif atlattım şükür.şişliğim 1 hafta da anca indi.

Teşekkür ederim. Hafif siddetli hastanede yatmaya gerek yok dedi doktor. Ilk doz ilaçları yaptım gözüm açıldı. Ağrılarım var. 10 gün rapor yazdı çalıştığın için. Dinlen geçer dedi
Çok şükür canım daha da iyi olursun umarım. Evde dinlenerek ilaçlarla beraber atlatacaksın inşallah. Geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…