- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 34
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah.
Mart değilde Nisan ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyo transferi insallh güzel sonuclar aliriz hep beraber cnm
Hiç üzülme canım benimCanım ben adet oldum bugün doktora gittiim ama. doktorum bi sonraki adetine kalsın transferin biraz sakin ol vücudun atsın aldıgın ilaçları daha çok şansımız olsun dedi.
Üzüldüm ama ne yapayım
Hayırlısı olsun canım benim inşallah rahat bir opu süreci geçirirsinRabbim hepimizin eneklerinin karşılığında evlatlarımızı kucağmızq almayı nasip etsin benimde Çarşamba günü yunurta toplamam var dualarınızı bekliyorum
MerhabaMerhaba. Artık ben de bu başlıktayım. 6 tane dondurulmuş bebeğim var :) Martı sabırsızlıkla beliyorum.
Ben de 3 mart gibi adet olcam ve o zaman başlıycaz :)MerhabaMaşallah canım harika ne zaman transfer hazırlığı başlayacak? Ben 4 martta regl olacağım nasipse o zaman başlayacağız
Amin kuzum inşallah ❤Amiin canım benim ya inşallah ilk seferde tutunur bebeklerimiz
Aaa aynı zamanlarda tranfser oluruz o zaman biizBen de 3 mart gibi adet olcam ve o zaman başlıycaz :)
Merhaba. Bu defa daha sağlam adımlarla güzel sonuca ulaşırsınız inşallah. Rabbim güç versinMeraba kizlar benim de negatif sonuclanan bir denemem var ve dondurulmus da yok bakalim
Amin canim sagol insallahMerhaba. Bu defa daha sağlam adımlarla güzel sonuca ulaşırsınız inşallah. Rabbim güç versin
Merhaba hayırlısı olsun inşallahMerhabalar ben de rahim dinlendirmedeydim 2. Adetimi oldummm tahmini 7 mart gibi olur diye düşünüyorum transfer 2 martta kontrole gitcem bakalım rahim kalınlıgı nasıl ona göre bi tarih söylicek doktorum ben şuan avokado kefir havuç suyu tüketiyorum düzenli olarak
Merhaba hayırlısı olsun inşallahçok heyecanlı bir süreç acaba hangi ilaçları verdi adet olduktan sonra? yiyip ictiklerinde şifa olsun bebeğin sımsıkı tutunsun inşallah.❤
Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için mi veriyorlar? Banada adetin 2. Günü bi ilaç vereceğiz 13 gün kullanıp kontrole geleceksin dedilerde. Şuan sadece vitamin kullanıyorumBana adetten sonra estrofem ve coraspin verdi canım bi de vitaminler var kullandığım 12 gün sonra kontrole gel dedi
Hiç üzülme canım benimBaşta benimde bi içim sıkılmıştı ama sonra düşündükçe beklemenin daha iyi olacağını kavradıkça rahatladım sonuçta bu süreçte hormon ilaçları vücudumuzdan atılacak vücudumuz kendi haline dönecek ve donmuş embriyonun tutma şansı da daha fazla oluyor. Ayrıca bu süreç benim stresimi bi nebze olsun hafifletmeme yardımcı oldu bana iyi geldi yani. Sende üzülme rabbime dua ediyorum hepimiz güzel sonuçlar alacağız bunca çabamızın sonunda inşallah
Merhabalar ben de rahim dinlendirmedeydim 2. Adetimi oldummm tahmini 7 mart gibi olur diye düşünüyorum transfer 2 martta kontrole gitcem bakalım rahim kalınlıgı nasıl ona göre bi tarih söylicek doktorum ben şuan avokado kefir havuç suyu tüketiyorum düzenli olarak
Canım bu süreçte herkes çok yoğun duygular yaşıyordur eminimki çünkü hiç kolay değil çok zor bir süreç. Bebişler hele bir tutsunda varsın yeni yılda doğsunAyy canım sağol valla seninle aynı herşeyimiz vede böyle başka yaşayan yok sana sordukça içim rahatlıyor.
Aklıma takılan bi diğer konuda bizim transfer martta olsaydı kasım son aralık başı gibi doğucaktı sanırım.
Şimdi yeni seneye ocak ayına taşıyor sanırım ama donmuş emriyoda durum nası işliyor bilmiyorum. Hiç bunu düşündün mü ?