- 2 Aralık 2015
- 365
- 366
- 53
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.581
Kizlar dun benim 7. günümdü test yaptim cikmadi. Ama normal gebelik testi ile yaptim. Belki erken gebelik testi olsaydi hassas olanlardan cikardi ynai insallah oyledir bugun 8. günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 7.gunde yaptım test cikmadi. Belki erken yapmışımdır cunku senin beta 32 ciktiysa 8.gunde ozaman 7.gun cikmamasi normal bende diye düşünüyorum. Tabiki herkeste farkli ama aşağı yukarı aynıdır yaaCanım bende 9. Gün yani dün test yaptım ikinci hayalet çizgi dediklerini gördüm 8. Günü kan vermiştim 32.3 çıktı bugün tekrar kan vereceğim
Gunde 2 fincani gecmesin dedi benim doktorum ama ben yinede 1 taneye düşürdümKızlar bişey sorucam transferden sonra türk kahvesi içilebilir mi
Yarın canım ☺❤Ay bugün 8.günün yani ne zaman test yapcaksın ben daha 4
Ben hic icmedim kizlar nescafede turk kahveside.dr hersey ye ic dediler. Ama maydanoza dikkat ettim bide kahveyeKızlar bişey sorucam transferden sonra türk kahvesi içilebilir mi
Çok heyecanlııYarın canım ☺❤
Evet kızlar yarin ya sevinecem ya üzülecemÇok heyecanlıı
Kızlar bişey sorucam transferden sonra türk kahvesi içilebilir mi
Rabbim hepimiZi sevindirsin inşallah canımEvet kızlar yarin ya sevinecem ya üzülecem
Aslında dondurup çözünce tutunma oranı daha yüksek oluyor diyorlar hep bu şekilde okudum doktorumda öyle söyledi hayırlısı olsun gerçekten ya eger tutacaksa donmus yada taze fark etmiyor rabbim biliyor ne olacağını inşallah bu defa mutlu sona ulaşacaksınızembriyolar çok güzel dedi kıyamam birini dondurmaya çözünce kalitesinde düşüş yasanirmis bunu duyunca dondurmak istemedim çünkü ilk tüp bebek tedavimde 5 ay sürdü ve embriyolari dondurdu lar cozuncede tuttu ama olmadı kalp atışını bile duymadan düştü bu sefer riske atmim diye kabul ettim hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Benimde 8.günüm canim bugum senjn test ne zamanBen 7.gunde yaptım test cikmadi. Belki erken yapmışımdır cunku senin beta 32 ciktiysa 8.gunde ozaman 7.gun cikmamasi normal bende diye düşünüyorum. Tabiki herkeste farkli ama aşağı yukarı aynıdır yaa
Amin canim insallah yaRabbim hepimiZi sevindirsin inşallah canım
Beklediğine değecek bak gör Bu süreçte sabretmek zor ama eldende gelir birşey yok malesef Hayırlısı olsun inşallahEvet canım olumsuz düşünmüyorum bu defa inşallah herşey güzel olucak evet az kaldı heyacandan zaman durdu valla keşke şöyle hemen öğrenebilsek ya beklemek çok zor gerçekten
7. Günde kan tahlili mi yaptırdın canım duyduklarım genelde 8. Gün kanda yükselmeye başlıyor dedilerBen 7.gunde yaptım test cikmadi. Belki erken yapmışımdır cunku senin beta 32 ciktiysa 8.gunde ozaman 7.gun cikmamasi normal bende diye düşünüyorum. Tabiki herkeste farkli ama aşağı yukarı aynıdır yaa
Hadi ya değişiyorum arada kaybetme beni İyiyim çok şükür transfere hazırlanıyorum şuan estrofem kullanıyorum ilk muayene 18inde olacak bakalım ne diyecek ilaç ekleyecek mi transfer için gün verecek mi merakla bekliyorum Sen nasılsın? Yorumlarını okudumda yazamadım testler güzel çıkmış çok şükür ben dedim ama yanıltıyor bu testler diyee Bu arada amin canım inşallah bizlerde göreceğiz senin gördüğün bu tatlı güzel günleri ❤Uykusuz Koala kız, tanıyamadım fotoğraf değişik olunca neler yaptın nasılsın? Allahım bu konudaki herkese benim gibi bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah hepinizi çok iyi anlıyorum ve tek tek sarılıyorum, Allah yardımcınız olsun.
Ayy gerçekten mi yaa hayırlı haberler verirsin inşallahhh❤ Çok heyecanlıAy senin kontrol gününde randevu aldım ben de kan testi için
selam canım başlarda konuşmuştuk nasıl gidiyor tedavin?Hadi ya değişiyorum arada kaybetme beni İyiyim çok şükür transfere hazırlanıyorum şuan estrofem kullanıyorum ilk muayene 18inde olacak bakalım ne diyecek ilaç ekleyecek mi transfer için gün verecek mi merakla bekliyorum Sen nasılsın? Yorumlarını okudumda yazamadım testler güzel çıkmış çok şükür ben dedim ama yanıltıyor bu testler diyee Bu arada amin canım inşallah bizlerde göreceğiz senin gördüğün bu tatlı güzel günleri ❤
Allah yardımcımız olsun inşallahO zaman hem geçmiyo hem de gelirse nasıl yapcam korkusu oluyo
Merhaba hatırlıyorum Şimdilik hazırlık aşamasındayım estrofem kullanıyorum 18inde kontrolüm var. Ben kontrole gideceğim sen transfer olacaksın 1 gün sonra demek inşallah çok güzel bir süreç olur ve sonuda güzel olur umarım Lütfen kafani karıştırma eğer doktorun bebeğe zararı yok diyorsa öyledir yada için rahat etmeyecekse başka doktorun görüşünü de alabilirsin minik polipler ile gebeliğini sürdüren birisini görmüştüm demekki oluyormuş stres yapma lütfenselam canım başlarda konuşmuştuk nasıl gidiyor tedavin?
ben de 19 gibi transfer gözüküyor fakat, polip çıktı bende yoktu ama küçük bir et parçası var ama bebeğe zararı yok dedi ama benim kafam allak bullak