• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar dun benim 7. günümdü test yaptim cikmadi. Ama normal gebelik testi ile yaptim. Belki erken gebelik testi olsaydi hassas olanlardan cikardi ynai insallah oyledir 🙏🏼 bugun 8. günüm

Canım bende 9. Gün yani dün test yaptım ikinci hayalet çizgi dediklerini gördüm 8. Günü kan vermiştim 32.3 çıktı bugün tekrar kan vereceğim
Ben 7.gunde yaptım test cikmadi. Belki erken yapmışımdır cunku senin beta 32 ciktiysa 8.gunde ozaman 7.gun cikmamasi normal bende diye düşünüyorum. Tabiki herkeste farkli ama aşağı yukarı aynıdır yaa 🙁

embriyolar çok güzel dedi kıyamam birini dondurmaya çözünce kalitesinde düşüş yasanirmis bunu duyunca dondurmak istemedim çünkü ilk tüp bebek tedavimde 5 ay sürdü ve embriyolari dondurdu lar cozuncede tuttu ama olmadı kalp atışını bile duymadan düştü bu sefer riske atmim diye kabul ettim hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Aslında dondurup çözünce tutunma oranı daha yüksek oluyor diyorlar hep bu şekilde okudum doktorumda öyle söyledi hayırlısı olsun gerçekten ya eger tutacaksa donmus yada taze fark etmiyor rabbim biliyor ne olacağını 🤗 inşallah bu defa mutlu sona ulaşacaksınız 🙏

Evet canım olumsuz düşünmüyorum bu defa inşallah herşey güzel olucak evet az kaldı heyacandan zaman durdu valla keşke şöyle hemen öğrenebilsek ya beklemek çok zor gerçekten 🐣💕
Beklediğine değecek bak gör💕 Bu süreçte sabretmek zor ama eldende gelir birşey yok malesef 🤗 Hayırlısı olsun inşallah 🙏

Ben 7.gunde yaptım test cikmadi. Belki erken yapmışımdır cunku senin beta 32 ciktiysa 8.gunde ozaman 7.gun cikmamasi normal bende diye düşünüyorum. Tabiki herkeste farkli ama aşağı yukarı aynıdır yaa 🙁
7. Günde kan tahlili mi yaptırdın canım duyduklarım genelde 8. Gün kanda yükselmeye başlıyor dediler

Uykusuz Koala Uykusuz Koala kız, tanıyamadım fotoğraf değişik olunca 😂 neler yaptın nasılsın? Allahım bu konudaki herkese benim gibi bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah💕 hepinizi çok iyi anlıyorum ve tek tek sarılıyorum, Allah yardımcınız olsun.💕
Hadi ya değişiyorum arada kaybetme beni😂 İyiyim çok şükür transfere hazırlanıyorum şuan estrofem kullanıyorum ilk muayene 18inde olacak bakalım ne diyecek ilaç ekleyecek mi transfer için gün verecek mi merakla bekliyorum🤗🌸 Sen nasılsın? Yorumlarını okudumda yazamadım testler güzel çıkmış çok şükür ben dedim ama yanıltıyor bu testler diyee 😑 Bu arada amin canım inşallah bizlerde göreceğiz senin gördüğün bu tatlı güzel günleri 😍

Hadi ya değişiyorum arada kaybetme beni😂 İyiyim çok şükür transfere hazırlanıyorum şuan estrofem kullanıyorum ilk muayene 18inde olacak bakalım ne diyecek ilaç ekleyecek mi transfer için gün verecek mi merakla bekliyorum🤗🌸 Sen nasılsın? Yorumlarını okudumda yazamadım testler güzel çıkmış çok şükür ben dedim ama yanıltıyor bu testler diyee 😑 Bu arada amin canım inşallah bizlerde göreceğiz senin gördüğün bu tatlı güzel günleri 😍
selam canım başlarda konuşmuştuk nasıl gidiyor tedavin?
ben de 19 gibi transfer gözüküyor fakat, polip çıktı bende yoktu ama küçük bir et parçası var ama bebeğe zararı yok dedi ama benim kafam allak bullak

selam canım başlarda konuşmuştuk nasıl gidiyor tedavin?
ben de 19 gibi transfer gözüküyor fakat, polip çıktı bende yoktu ama küçük bir et parçası var ama bebeğe zararı yok dedi ama benim kafam allak bullak
Merhaba hatırlıyorum 😊 Şimdilik hazırlık aşamasındayım estrofem kullanıyorum 18inde kontrolüm var. Ben kontrole gideceğim sen transfer olacaksın 1 gün sonra demek🤗🌸 inşallah çok güzel bir süreç olur ve sonuda güzel olur umarım 🙏 Lütfen kafani karıştırma eğer doktorun bebeğe zararı yok diyorsa öyledir yada için rahat etmeyecekse başka doktorun görüşünü de alabilirsin minik polipler ile gebeliğini sürdüren birisini görmüştüm demekki oluyormuş stres yapma lütfen

Back