- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.621
Ben bekledim bakalım nasip ❤Yaa öyle mi. Aslında gününde yapın diye bu yüzden diyorlar ama bekleyebilmek büyük başarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bekledim bakalım nasip ❤Yaa öyle mi. Aslında gününde yapın diye bu yüzden diyorlar ama bekleyebilmek büyük başarı
Inşallah canim ya sende çok güzel bir enerji var İnsanın içini rahatlatıyorsun inşallah hepimiz için hayırlısı olsun rabbim ne verirse başım üstüne ben gidebildigim yere kadar gidicem durmak yokBeklediğine değecek bak gör Bu süreçte sabretmek zor ama eldende gelir birşey yok malesef Hayırlısı olsun inşallah
Ama daha test günün cumartesiymis yap bencede test günü ilaç kullanıyorsan bırakma doktorlar illede diyor test gününü bekleyin bugün kaçıncı gündü seninBen yaptım negatif çıktı zavallı esim daha kan verelim diyor
Sen kaçıncı gun yaptın testi?Canım ben o kadar çok negatif altım
Benimde çıkmadi kuzum erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı. Test günüm ctsi en çok eşime üzüldüm ya hala umut ediyor
Umarim canim yaErken yapmissn canim.dr ne dediyse bana 9 .gün dedi. Herkesin farkli
Nasıl gidiyor canisiYarın ola hayrola diyelim. Gerçi akşama kadar belli olur
Kanama yok pembe de az önce ilaçla geldi. Çok adedersin kiloda gelen birşey de yok. Adet ağrısı yokluyor arada senin durum nasıl ??Nasıl gidiyor canisi
Kiz bende hiçbirşey yok bugün. Ne gelen ne giden .ayy bizimkiler var diyolar yoksa bosa seviniyorlar. Allahim sen bosa cikartma.Kanama yok pembe de az önce ilaçla geldi. Çok adedersin kiloda gelen birşey de yok. Adet ağrısı yokluyor arada senin durum nasıl ??
Nasıl gidiyor anlatsanaHerkese iyi günler yeniyim burda
Bende 4 martta transfer oldum
Bekliyorum günümü
Banada sende var geliyor. Bugüne kadar ağrın sızın oldu bugünde sessizliğe geçmiştir. Yarın herşey güzel olacakKiz bende hiçbirşey yok bugün. Ne gelen ne giden .ayy bizimkiler var diyolar yoksa bosa seviniyorlar. Allahim sen bosa cikartma.
Kiz niye zavalli sanki kan da negatif çıkmış. Hangi gündü seninBen yaptım negatif çıktı zavallı esim daha kan verelim diyor
Benim de 3 mart neler yaşadın anlattırmısınHerkese iyi günler yeniyim burda
Bende 4 martta transfer oldum
Bekliyorum günümü
Bencede kan vermelisin cumartesiye var daha. Kan daha garanti. Boş yere kendimi üzme canım..Ben yaptım negatif çıktı zavallı esim daha kan verelim diyor
Hiç umudum kalmadı canım ya keşke yapmasaydımBencede kan vermelisin cumartesiye var daha. Kan daha garanti. Boş yere kendimi üzme canım..
Canım sen dede var gibi duruyo. Insallah ikimzdede vardr.ve Rabbim herkese nasip etsinBanada sende var geliyor. Bugüne kadar ağrın sızın oldu bugünde sessizliğe geçmiştir. Yarın herşey güzel olacak
Canım Allah tan yüce hiçbirşey yok. O yuzden umudumuzu yitirmeyelim.Insallah olacak hepimizin.Yeter ki Rabbim ol desinHiç umudum kalmadı canım ya keşke yapmasaydım
Haklisin canım.demekki nasip de yokmuş allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bir durumCanım Allah tan yüce hiçbirşey yok. O yuzden umudumuzu yitirmeyelim.Insallah olacak hepimizin.Yeter ki Rabbim ol desin
Evet canımHaklisin canım.demekki nasip de yokmuş allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bir durum
Birbirimize moral olalım .Evet canım
Zor bi durum .ama senin kesin degilki kan ver sonravar yok de