• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aminn ınsallh iki tane koydurduk pek gönlüm yoktu ama Dr ısrar edince diyemedim bisi ınsallh Rabbım ikisinide kucağıma almayı nasip eder 🤲
aynen ikinci kez yaptırdım halde ilkinden daha heyecanliyim 10 gün sonra test yapmıştım dayanamayıp galiba bunda okadar bile bekleyemiycem
Eğer 5. Günse 7. Yada 8. Günde belli oluyor testte diyorlar ama emin değilim.. Madem 2 tane koymak istemiş vardır doktorun bildiği, inşallah ikiside tutunur.🐣🐣 Hayırlı haberlerini de bekliyoruz🙏💕

Eğer 5. Günse 7. Yada 8. Günde belli oluyor testte diyorlar ama emin değilim.. Madem 2 tane koymak istemiş vardır doktorun bildiği, inşallah ikiside tutunur.🐣🐣 Hayırlı haberlerini de bekliyoruz🙏💕
embriyolar çok güzel dedi kıyamam birini dondurmaya çözünce kalitesinde düşüş yasanirmis bunu duyunca dondurmak istemedim çünkü ilk tüp bebek tedavimde 5 ay sürdü ve embriyolari dondurdu lar cozuncede tuttu ama olmadı kalp atışını bile duymadan düştü bu sefer riske atmim diye kabul ettim hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Olumsuz birşey düşünme lütfen.. Inşallah pozitif olacak bu defa 🙏 inan, inanmak çok önemli ben inanıyorum rabbim bize hayırlısını verecek inşallah 🌸 Stres yapma az kaldı gerçekten. Sonu güzel olsun🐣
Evet canım olumsuz düşünmüyorum bu defa inşallah herşey güzel olucak evet az kaldı heyacandan zaman durdu valla keşke şöyle hemen öğrenebilsek ya beklemek çok zor gerçekten 🐣💕

İnşallah hepimizinki tutunur canım🙏 Benim 25 yumurta toplandı polikistik over hastasıyım.. ertesi gün aradıklarında sadece 1 embriyonuz döllendi dediler dünyam başıma yıkıldı sandım sonra kendi kendimi sakinleştirmeyi başardım ertesi gün hastaneden tekrar aradılar 8 embriyo daha oluşmuş ve onlarıda dondurduk dediler o an dedimki Allahım çok büyüksün bu bi işaret diye düşündüm toplamda 9 embriyo vardı.. Ardından polip vardı 2 tane doktorum onları alırsak başarıyı dahada artırırız dedi ve histeroskopi oldum rahime çizik atıldı..adet olmayı beklediM bu sürede rahim kalınlaştırıcı ilaçlar ve iğneler kullandım rahim 8.9 kalınlığa ulaştı ve yeterli görüldü 4 gün sonrada transferim yapıldı önden giden ilk döllenen tek embriyo transfer edildi 3.gün embriyosu grade2 bakalım heyecan tavan😊
Ya masaah Rabbim hepimize bu cumleleri kurmayi nasip etsin . Yarin POUolucam ve 7-8 yumurta toplanir mi diye dua ediyorum.Gorunurde 5 adet var iyi buyuklukte.Allahim bizlere embriyolarimizi konusmayi nasip etsin .Cok tesekkur ederim 🤩😊

Herkese merhabalar bende 2martta transfer oldum ilk tüpbebek denemesi ve taze transfer oldum rabbim her isteyenin kucağını doldursun inşallah henüz kan vermedim ama 9.günde ikinci çizgi çok değil ama göründü çok heyecanlı bir bekleyiş cuma günü kan vericem bakalım
Darısı hepimize nasip olur inşallah canım 🤲

Kiz belki yerleşme kanamasidir.bende gelen giden yok.adet olmaman lazim ama.onceden de olmusmuydu
Bir tek çok emin değilim 2. Günü yine tuvalette peçeteye pembelik gelmişti çok önemsememiştim. Ama bende hiç bir belirti yok ki gögüslerde biraz hassasiyet oda ilaçların etkisidir.

Back