• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bir tek çok emin değilim 2. Günü yine tuvalette peçeteye pembelik gelmişti çok önemsememiştim. Ama bende hiç bir belirti yok ki gögüslerde biraz hassasiyet oda ilaçların etkisidir.
Canim belirtilere aldanma .olan da olmayanda.ya tutuyo ya tutmuyo. Bende de belirti cok ama sonuc ne olur bilmiyorum ve tedirginim.Rabbim hepimize nasip etsin

yarına kadar bekleme belki var düşüyordur hemen ara Dr git benimde öyle oldu varmış gebelik üç gün sonra ara ara kanama olup düştü erken git belki ptogestan yaptırır bisiler yaparlar mutlaka
Yarın ola hayrola diyelim. Gerçi akşama kadar belli olur

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
3 bin çıktı sayı ve sadece %3 hareketliyle ayrıca oligospermi varken ilk denemede oldu çok şükür, hiç üzülme tüp bebeğe göre sayı hareketlilik gayet güzel ❤️ Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
@Buseeeeee95
•İlk Deneme
Erkek
Faktörü
İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek
29 Şubat Transfer Hazırlığına
Başlayacak
Uykusuz Koala Uykusuz Koala
•İlk Deneme
Erkek Faktörü
(Ağır OAT)
Bahçeci
Umut Tüp Bebek
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Yahrenayy Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)
Sebepsiz
İnfertilite
Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek
3 Mart
Transfer Oldu
@10Esra_Rengiz_16
•2. Deneme
Pcos +
Erkek Faktörü
Bursa Jimer Tüp Bebek
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk Deneme
Sebepsiz İnfertiliteAnkara HRS Hastahanesi Tüp Bebek29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.Deneme
Erkek FaktörüŞişli Memorial Tüp Bebek29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)
Sebepsiz İnfertiliteYeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk Deneme
PcosŞişli Memorial Tüp BebekTransfer Hazırlığına Başlayacak
papatyamrm papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik Kaybı
Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmışŞişli Memorial Tüp Bebek 03 Mart Transfer Oldu
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)
Genetik bozuklukAtaşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek
Tedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
•Yaş 39
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)
Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek 29 Şubatta Tedaviye Başladı
@Kbdemirel
•2. Deneme
Erkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek13 veya 14 mart Transfer Olacak
@limoncicegi41
•3. Deneme
Rahim Anomalisi
(Yarım Rahim)
Okan Üniversitesi Tüp Bebek9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk Deneme
Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp BebekNisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama)
. .Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek5 Martta Transfer Oldu

1. Deneme
Çikolata kisti + rahim şekil bozukluğuMünür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)Mart sonu transfer olabilir

3 bin çıktı sayı ve sadece %3 hareketliyle ayrıca oligospermi varken ilk denemede oldu çok şükür, hiç üzülme tüp bebeğe göre sayı hareketlilik gayet güzel ❤ Allah yardımcın olsun
Ay sagol kuzum umut oldun moralım bozuldu oyle olunca

Herkese merhabalar bende 2martta transfer oldum ilk tüpbebek denemesi ve taze transfer oldum rabbim her isteyenin kucağını doldursun inşallah henüz kan vermedim ama 9.günde ikinci çizgi çok değil ama göründü çok heyecanlı bir bekleyiş cuma günü kan vericem bakalım
Canım bende 9. Gün yani dün test yaptım ikinci hayalet çizgi dediklerini gördüm 8. Günü kan vermiştim 32.3 çıktı bugün tekrar kan vereceğim

Back