• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba hatırlıyorum 😊 Şimdilik hazırlık aşamasındayım estrofem kullanıyorum 18inde kontrolüm var. Ben kontrole gideceğim sen transfer olacaksın 1 gün sonra demek🤗🌸 inşallah çok güzel bir süreç olur ve sonuda güzel olur umarım 🙏 Lütfen kafani karıştırma eğer doktorun bebeğe zararı yok diyorsa öyledir yada için rahat etmeyecekse başka doktorun görüşünü de alabilirsin minik polipler ile gebeliğini sürdüren birisini görmüştüm demekki oluyormuş stres yapma lütfen
inşallah canım. işte elinde olmuyor hatta tutmasa bide sebebi polip değil dedi. güveniyorum doktoruma aslında ama işte insan düşünmeden edemiyor. evet inşallah güzel olur herşey. :KK200: bende devan ediyorum estrofem bantlar ilaçlar. sen de su gibi sıvı oluyor mu ?

Herkese merhabalar bende 2martta transfer oldum ilk tüpbebek denemesi ve taze transfer oldum rabbim her isteyenin kucağını doldursun inşallah henüz kan vermedim ama 9.günde ikinci çizgi çok değil ama göründü çok heyecanlı bir bekleyiş cuma günü kan vericem bakalım
İnşallah devamı gelir canım çok sevindim 😍❤ Cuma günü güzel haberler bekliyoruz 🙏

İnşallah devamı gelir canım çok sevindim 😍❤ Cuma günü güzel haberler bekliyoruz 🙏
Cumayı dört gözle bekliyorum sonucu alır almaz koşucam buraya bu arada ben 8.gğnde yaptım test çıkmadı 9.günde çıktı kimse umutsuz olmasın sonuçta ucuz bir test kanda tam emin olunur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

inşallah canım. işte elinde olmuyor hatta tutmasa bide sebebi polip değil dedi. güveniyorum doktoruma aslında ama işte insan düşünmeden edemiyor. evet inşallah güzel olur herşey. :KK200: bende devan ediyorum estrofem bantlar ilaçlar. sen de su gibi sıvı oluyor mu ?
Haklısın takmamak mümkün değil ama tutmasa bile sebebi polip olmaz demesi büyük bir iddia bence gerçekten bunu kafandan atman gerekiyor evet tamamen atamazsın ama daha az düşünmeye çabala çünkü doktorun çok emin, stres oluşturma vücudunda bebeğin gelecek hormon dengelerin bozulmasın 💕 Benim akıntım herzamanki gibi yani su gibi bir sıvı yok ya da şuanlık yok 😊

Cumayı dört gözle bekliyorum sonucu alır almaz koşucam buraya bu arada ben 8.gğnde yaptım test çıkmadı 9.günde çıktı kimse umutsuz olmasın sonuçta ucuz bir test kanda tam emin olunur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Yaa öyle mi. Aslında gününde yapın diye bu yüzden diyorlar ama bekleyebilmek büyük başarı 🤗

Hadi ya değişiyorum arada kaybetme beni😂 İyiyim çok şükür transfere hazırlanıyorum şuan estrofem kullanıyorum ilk muayene 18inde olacak bakalım ne diyecek ilaç ekleyecek mi transfer için gün verecek mi merakla bekliyorum🤗🌸 Sen nasılsın? Yorumlarını okudumda yazamadım testler güzel çıkmış çok şükür ben dedim ama yanıltıyor bu testler diyee 😑 Bu arada amin canım inşallah bizlerde göreceğiz senin gördüğün bu tatlı güzel günleri 😍
Canım benim dua edicem senin için. İnşallah güzel haberlerini duyurursun burdan :)
Korkuttu bizi ama çok şükür sonucu güzel oldu. Allah kimseye yaşatmasın.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Hadi bakalım. Transferden sonra sabahları taze sıkılmış meyve suyu, her gün bir dilim ananas ve yavaş yarım saat yürüyüş 😘

Ya ama erken test ve hcg idrara karışmayabiliyor lütfen hemen yelkenleri indirmeyelim😔
Canım ben o kadar çok negatif altım
Normalde 15 martta yani transferden 12 gun sonra olmus oluyor. Tabi ben dayanamayip dun yaptim cok kızıyorum kendime bu yuzden 😢 bisey cikmadi ama insallah erkendir 🙏🏼
Benimde çıkmadi kuzum erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı. Test günüm ctsi en çok eşime üzüldüm ya hala umut ediyor 😪😪😪😪😪😥😥😥

Back