• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kizlar bende bugun 5.gunum deyim ve cok heycanli yum 3 ve 4 gunde bel sirt agrim Dan agliyordum nerdeyse ama bugun sadece belimde var onun disinda da acayip bir ruh halim
Bu ağrılar neden oluyor peki yerleşme belirtisimi acaba?? ruh hali acayip canım orasını zaten hiç sorma trilyon tane düşünce var kafada

Evet canım Bursadayım Ben jimere gidiyorum . Uzun sürdüğünü duymuştum bana da sürekli rapor alsana diyorlar da prosedürü bilmeden rapor al demek çok kolay geliyor herkese. Uzun bir süreç Allah kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerini verirsin
Anladım canım inşallah bu tedavin olumlu olurda raporla ugrasmazsin ben sebebsiz olduğu için hep özel doktorlara gittim ve bayada paralar harcadim sonra kızdım özel doktora gitmiyorum artık hep bana bekle olur dediler en son evlilikte 3 yılı doldurunca gittim üniversiteye ilk önce çapa üniversiteydim eşimin işi dolasiyla bursaya taşınınca uludağ getirdim raporları

7. gün evde yaparım zaten. Az çok kan testine kadar alıştırma olur, birden şoka girmemek icin
İnşallah olumlu sonuç alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 7. Gün yaptığında çift çizgiyi göreceksin Allahın izniyle..💕 Bazen bende diyorum yaparım test diye bazende 12. Gün hastaneye gider doktorumdan duyarım sonucumu diyorum.. Kararsizim o zaman bi gelsin düşüneceğim

Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
@Buseeeeee95
•İlk Deneme
Erkek
Faktörü
İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek
29 Şubat Transfer Hazırlığına
Başlayacak
Uykusuz Koala Uykusuz Koala
•İlk Deneme
Erkek Faktörü
(Ağır OAT)
Bahçeci
Umut Tüp Bebek
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)
Sebepsiz
İnfertilite
Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek
3 Mart
Transfer Oldu
@10Esra_Rengiz_16
•2. Deneme
Pcos +
Erkek Faktörü
Bursa Jimer Tüp Bebek
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk Deneme
Sebepsiz İnfertiliteAnkara HRS Hastahanesi Tüp Bebek29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.Deneme
Erkek FaktörüŞişli Memorial Tüp Bebek29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)
Sebepsiz İnfertiliteYeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk Deneme
PcosŞişli Memorial Tüp BebekTransfer Hazırlığına Başlayacak
papatyamrm papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik Kaybı
Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmışŞişli Memorial Tüp Bebek 03 Mart Transfer Oldu
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)
Genetik bozuklukAtaşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek
Tedaviye Başlayacak
@dlkkydlntpl
•Yaş 39
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)
Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek 29 Şubatta Tedaviye Başladı
Kbdemirel Kbdemirel
•2. Deneme
Erkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek13 veya 14 mart Transfer Olacak
limoncicegi41 limoncicegi41
•3. Deneme
Rahim Anomalisi
(Yarım Rahim)
Okan Üniversitesi Tüp Bebek9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk Deneme
Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp BebekNisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
srpsrht srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama)
. .Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek5 Martta Transfer Oldu

Aynen canım yeterki olsun valla zaman durdu geçmiyor test günü yaklaştıkca negatif korkum çoğaldı iki negatiften sonra ama inşallah pozitif olucak bu sefer kötü düşünmek istemiyorum güzel olacak herşey 💜💜
Olumsuz birşey düşünme lütfen.. Inşallah pozitif olacak bu defa 🙏 inan, inanmak çok önemli ben inanıyorum rabbim bize hayırlısını verecek inşallah 🌸 Stres yapma az kaldı gerçekten. Sonu güzel olsun🐣

İnşallah olumlu sonuç alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 7. Gün yaptığında çift çizgiyi göreceksin Allahın izniyle..💕 Bazen bende diyorum yaparım test diye bazende 12. Gün hastaneye gider doktorumdan duyarım sonucumu diyorum.. Kararsizim o zaman bi gelsin düşüneceğim
Insallah canim. Direk doktordan beklemek daha zor olur benim icin ,çok heyecan yaparım. Ön hazırlık yapıp gideyim 😂

Insallah canim. Direk doktordan beklemek daha zor olur benim icin ,çok heyecan yaparım. Ön hazırlık yapıp gideyim 😂
Öyle olur dimi 😂 daha şimdiden erken test yaparım yaa diye düşünen biri olarak sabretmek benim içinde zor olacak eğer başarabilirsem kendimi tebrik edeceğim 😁 Yeterki sonu güzel olsun beklemeye razı olurum artık 🤗🌸

Bende martin 5 de transfer oldum gün sayarım saymaklada geçmiyor nasıl sabredicem bilmiyorum Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın ınsallh isteyen herkesin olur 😍
Yaa öyle mi ne güzel bir bedendesiniz sımsıkı tutunsun inşallah annesine🤗 Allah bolca sabır versin bu süreçte herkese. Rabbimin verdiği sınav zor fakat kaldırabilene verirmiş inşallah sonu cok güzel olacak 🙏🌸

Bi embriyolardan haber beklerken yaşadığım stresi unutmam diğer unutulmazda transfer süreci olacak sanırım
aynen ikinci kez yaptırdım halde ilkinden daha heyecanliyim 10 gün sonra test yapmıştım dayanamayıp galiba bunda okadar bile bekleyemiycem

Yaa öyle mi ne güzel bir bedendesiniz sımsıkı tutunsun inşallah annesine🤗 Allah bolca sabır versin bu süreçte herkese. Rabbimin verdiği sınav zor fakat kaldırabilene verirmiş inşallah sonu cok güzel olacak 🙏🌸
Aminn ınsallh iki tane koydurduk pek gönlüm yoktu ama Dr ısrar edince diyemedim bisi ınsallh Rabbım ikisinide kucağıma almayı nasip eder 🤲

Back