- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.501
Yok canım fark etmez bence sen hamilesin allahın izniyle icime doğdu sağlıkla gelsin yavrunEvin içinde yaptim canim.test ac tok farkedermi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım fark etmez bence sen hamilesin allahın izniyle icime doğdu sağlıkla gelsin yavrunEvin içinde yaptim canim.test ac tok farkedermi
Etmez aldın mıEvin içinde yaptim canim.test ac tok farkedermi
İnşallah hepimizinki tutunur canım Benim 25 yumurta toplandı polikistik over hastasıyım.. ertesi gün aradıklarında sadece 1 embriyonuz döllendi dediler dünyam başıma yıkıldı sandım sonra kendi kendimi sakinleştirmeyi başardım ertesi gün hastaneden tekrar aradılar 8 embriyo daha oluşmuş ve onlarıda dondurduk dediler o an dedimki Allahım çok büyüksün bu bi işaret diye düşündüm toplamda 9 embriyo vardı.. Ardından polip vardı 2 tane doktorum onları alırsak başarıyı dahada artırırız dedi ve histeroskopi oldum rahime çizik atıldı..adet olmayı beklediM bu sürede rahim kalınlaştırıcı ilaçlar ve iğneler kullandım rahim 8.9 kalınlığa ulaştı ve yeterli görüldü 4 gün sonrada transferim yapıldı önden giden ilk döllenen tek embriyo transfer edildi 3.gün embriyosu grade2 bakalım heyecan tavanInsallah tutunur, senin icin ve hepimiz icin dua ediyorum darisi basimiza insallah .kac yumurta toplanmisti ? Kac embriyonuz vardi? 3 gun mu ? 5.gun mu ? Ay cok heyecanliyim persembe OPU var benimde
embriyo kaliteleri grade ile ifade ediliyor. kalite seviyesi yaniKızlar bir şey soracam grade 1 grade 2 ne demek bilen var mı
kalitesini belirtir kisaca eger atiyorum 8 hucrenin sekizi de buyukluk vs bakimindan esitse kaliteli oluyor kendi iclerinde siniflandirmislar.Kızlar bir şey soracam grade 1 grade 2 ne demek bilen var mı
Saol canım benim grade 1 iyi grade 2 ortamı yanikalitesini belirtir kisaca eger atiyorum 8 hucrenin sekizi de buyukluk vs bakimindan esitse kaliteli oluyor kendi iclerinde siniflandirmislar.
Çok teşekkür ederimmmHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alacağız senden de. Kendine dikkat et
Ayy sagol canım benim inşallah nasipse öyledir.Rabbim hepimize tattirsin❤Yok canım fark etmez bence sen hamilesin allahın izniyle icime doğdu sağlıkla gelsin yavrun
Yok test gununu beklicemEtmez aldın mı
Persembe canim sen
1 sinif 2 sinif canim takilma onaKızlar bir şey soracam grade 1 grade 2 ne demek bilen var mı
Bence de canım ya allah vermek isterse 2 de olur1 sinif 2 sinif canim takilma ona
Ben size mesaj atmak istiyorum ama profilinize giremiyorum siz yazabilir misiniz bana özelden birşey sorucaktım1 sinif 2 sinif canim takilma ona
İyiyim çok şükür aynen 18inde daha 1 haftam var zaman geçmiyor sanki Sen nasılsın transfer zamanı iyice yaklaşıyorUykusuz Koala nasılsın canım 18 inde mi kontrolün?
Evett cumartesi olacağım transfer zaman gecmiyoİyiyim çok şükür aynen 18inde daha 1 haftam var zaman geçmiyor sanki Sen nasılsın transfer zamanı iyice yaklaşıyor