• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Insallah tutunur, senin icin ve hepimiz icin dua ediyorum 😊 darisi basimiza insallah .kac yumurta toplanmisti ? Kac embriyonuz vardi? 3 gun mu ? 5.gun mu ? Ay cok heyecanliyim persembe OPU var benimde 🤩
İnşallah hepimizinki tutunur canım🙏 Benim 25 yumurta toplandı polikistik over hastasıyım.. ertesi gün aradıklarında sadece 1 embriyonuz döllendi dediler dünyam başıma yıkıldı sandım sonra kendi kendimi sakinleştirmeyi başardım ertesi gün hastaneden tekrar aradılar 8 embriyo daha oluşmuş ve onlarıda dondurduk dediler o an dedimki Allahım çok büyüksün bu bi işaret diye düşündüm toplamda 9 embriyo vardı.. Ardından polip vardı 2 tane doktorum onları alırsak başarıyı dahada artırırız dedi ve histeroskopi oldum rahime çizik atıldı..adet olmayı beklediM bu sürede rahim kalınlaştırıcı ilaçlar ve iğneler kullandım rahim 8.9 kalınlığa ulaştı ve yeterli görüldü 4 gün sonrada transferim yapıldı önden giden ilk döllenen tek embriyo transfer edildi 3.gün embriyosu grade2 bakalım heyecan tavan😊

Merhaba kizlar bende bugun 5.gunum deyim ve cok heycanli yum 3 ve 4 gunde bel sirt agrim Dan agliyordum nerdeyse ama bugun sadece belimde var onun disinda da acayip bir ruh halim

Merhaba arkadaşlar salı günü transferim olacak heyecan tavan yaptı ve bugun alerjim azdı hapşurmam ve öksürme ile birlikte
Bugun Dr gittim estrofem in yanına progestan hap ve iğne yazdı prednol yazdı bunları perşembe kullanmaya başlayacağım ekstradan birde oksopor yazdı
Transfer günü yanında getir diye sizler ne alemdesiniz var mı aynı gün transfer olacak

Back