• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ya bacaklarim belim kasiklarim rahmim cok agriyir
bende sadece ilk gün ara ara kasık batması oldu 2.günümdeyim hiçbir belirti yok..bakalım önümüzdeki günler neler göstericek bekleyip göreceğiz burdada paylaşalım lütfen hepimiz yaşadıklarımızı
Ya bacakalrm belim karnim rahmim kasiklarim her bi yanım agriyor. Kötü düşünmek istemiyorum ama sanki adet olacakmış gibi. O kadar arastiriyorum bu sekil tutanda tutmayanda cok.

Kızlar nasıl geçti transferleriniz herşey yolundadır inşallah🙏 Çok değişik duygular içindeyim ben doktorum bebeğini gönderiyorum dedi ve ultrasondan izledim rabbim inşallah tutunmasınıda gösterir
Insallah tutunur, senin icin ve hepimiz icin dua ediyorum 😊 darisi basimiza insallah .kac yumurta toplanmisti ? Kac embriyonuz vardi? 3 gun mu ? 5.gun mu ? Ay cok heyecanliyim persembe OPU var benimde 🤩

Insallah canım .Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim hepimize nasip etsin.negatif olursa eşim cok üzülür cok istiyor.
Hep aynı durumdayız. Kendi özlemime üzülemiyorum. Negatif olursa ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.

Insallah canım .Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim hepimize nasip etsin.negatif olursa eşim cok üzülür cok istiyor.
Ayyy var ya eşler gerçekten onlar hep olumlu sonuca kendini inandırıyor biz yine ağlayıp rahatıyoruz onlar içine atıyor ya kıyamam allah yüzümüze baksin😪😪😪

Back