2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar günaydınn..bende transferden sonra kabızlık oluştu doktorum dupholac diye bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum birde onu vücuduma sokmak istemedim ilaç kadın oldum resmen varmı önerileriniz kurukayısıda fayda etmedi..

Bana da kabızlık olursa duphalac şurunu yemekten önce iç dedi ama ben almadm kabızlık yaşamadım henüz

Kızlar günaydınn..bende transferden sonra kabızlık oluştu doktorum dupholac diye bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum birde onu vücuduma sokmak istemedim ilaç kadın oldum resmen varmı önerileriniz kurukayısıda fayda etmedi..
Kuru erik kabak çekirdeği kayısıyı ıslayıp ac karna yemen gerek suyunuda icersen faydası olur ayrıca bol su tuket

bebeklere de verilen bir surup o icebilirsinz.Ben kayisi yedigim halde baktim olmuyor riske atmadim ictim ise yariyor endiseniz varsa icin.

Çiğ Badem dut kurusu sabahları yersen belki faydası olur. Bol su iç sabah ilk işim su içmek

Evet Canım orada denedim aşılama mecbur deniyorsun rapor için ilk toplamada 21 yumurta toplandi benim 10 tanesi döllendi en iyi 3 tane 5 gün embriyosu oldu taze transfer oldum sonra ikinci dondurulmuş bu üçüncüde dondurulmuş oldu ama uzun sürüyor 1 yılda anca geciyorsun tüpbebege benim sebebsiz infertilite sebebi yok olmadığı için histeroskopi yapıldı Laparoskopide yapıldı ama bişi çıkmadı 2 yıldır azimle gidiyorum ikinci hakkımıda burda kullancam olmazsa özele gecicem sen bursadaydin dimi canım
Evet canım Bursadayım Ben jimere gidiyorum . Uzun sürdüğünü duymuştum bana da sürekli rapor alsana diyorlar da prosedürü bilmeden rapor al demek çok kolay geliyor herkese. Uzun bir süreç Allah kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerini verirsin

Back