- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.481
7.gün canimBunların hepsi belirtiler canım kaçıncı günün bugünnn
Ben Kullanıyorum canım yumurta büyüterek rahim kalınlaştırıyor sanırım doktorun.Kızlar dondurulmuş transfer öncesi femara kullanan oldumu
Teşekkür ederimmm inşallaaahMerhabahadi hayırlısı olsun mart ayı bizim olacak allahın izniyle
hayırlı olsun cnm inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunurMerhaba hanımlar
Transferimi oldum anneme gidiyorum
bende sadece ilk gün ara ara kasık batması oldu 2.günümdeyim hiçbir belirti yok..bakalım önümüzdeki günler neler göstericek bekleyip göreceğiz burdada paylaşalım lütfen hepimiz yaşadıklarımızıKizlar transfer sonrası belirtilerinizi yazarmisiniz...
Ya bacakalrm belim karnim rahmim kasiklarim her bi yanım agriyor. Kötü düşünmek istemiyorum ama sanki adet olacakmış gibi. O kadar arastiriyorum bu sekil tutanda tutmayanda cok.bende sadece ilk gün ara ara kasık batması oldu 2.günümdeyim hiçbir belirti yok..bakalım önümüzdeki günler neler göstericek bekleyip göreceğiz burdada paylaşalım lütfen hepimiz yaşadıklarımızı
Benim 7.günüm 2 gün sonra testbende sadece ilk gün ara ara kasık batması oldu 2.günümdeyim hiçbir belirti yok..bakalım önümüzdeki günler neler göstericek bekleyip göreceğiz burdada paylaşalım lütfen hepimiz yaşadıklarımızı
Test yaapmadın değil mi? 5. Gün embriyosu ise çıkar benceKizlar transfer sonrası belirtilerinizi yazarmisiniz...
Insallah tutunur, senin icin ve hepimiz icin dua ediyorumKızlar nasıl geçti transferleriniz herşey yolundadır inşallahÇok değişik duygular içindeyim ben doktorum bebeğini gönderiyorum dedi ve ultrasondan izledim rabbim inşallah tutunmasınıda gösterir
İnsallaah ağzınızdan bal damlıyorrrrhayırlı olsun cnm inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
Yok yapmadim ilk deneme 4 gün koydular .2 tane 5.gün embriyosu duruyoTest yaapmadın değil mi? 5. Gün embriyosu ise çıkar bence
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alacağız senden de. Kendine dikkat etMerhaba hanımlar
Transferimi oldum anneme gidiyorum
Banada hamileymişsin gibi geliyor belirtilerin filan öyle gibiYok yapmadim ilk deneme 4 gün koydular .2 tane 5.gün embriyosu duruyo
Insallah canım .Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim hepimize nasip etsin.negatif olursa eşim cok üzülür cok istiyor.Banada hamileymişsin gibi geliyor belirtilerin filan öyle gibi
Hep aynı durumdayız. Kendi özlemime üzülemiyorum. Negatif olursa ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.Insallah canım .Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim hepimize nasip etsin.negatif olursa eşim cok üzülür cok istiyor.
Ayyy var ya eşler gerçekten onlar hep olumlu sonuca kendini inandırıyor biz yine ağlayıp rahatıyoruz onlar içine atıyor ya kıyamam allah yüzümüze baksinInsallah canım .Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim hepimize nasip etsin.negatif olursa eşim cok üzülür cok istiyor.
Evin içinde yaptim canim.test ac tok farkedermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?