• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Igrenc bi hap normalde zor yuttum.kiz hafif islaksi akintim oluyo arada.jel im pütür pütür geliyo.agrilar devam.tutmadimi diyorum bilmiyorum inan ki ne yasiyorum
Bende hiç ağrı sızı, hareketlerimde zorlanma, çok normal devam ediyorum. Akıntı bende de var hatta dün yürüyüşteyken pıt diye bişey indi korktum eve geldim. Baktım ilaç top halinde çıkmış. Akıntı da oluyor ilaçtan sonra evin içinde yürüyorum ama akması iyi mi kötümü bilemedim

Doktorum hep yatmayın dedi bana.kan akışın devam etsin dedi.senin dr yat dediyse yat canim
Benimki transferden sonrA normal hayata devam demişti. Ben zaten evde yemek ortalık toplama çamaşır yıkadım eşim astı. Ufak tefek işler yapıyorum. 3 gündür de kısa yürüyüşler yapıyorum.

Dondurulmu mu 4 u de.nasil di belirtiler tutan oldu mu hic
İlki 2 tane idi 3. Gün dondurulmamış kimyasal değer düşüktü artmadı.2. Si 5. Gün embriyoları dondurulmuş ama tutmaması 2 tane ayrı ayrı transfer ettim . Buda 4. Gün genetiğe gönderdim bende translokasyon var dengeli yumurta da öle çıktı ama sağlıklı dedi doktor transfer edildi bakalım aöa hiç bir belirtim yok

Bende hiç ağrı sızı, hareketlerimde zorlanma, çok normal devam ediyorum. Akıntı bende de var hatta dün yürüyüşteyken pıt diye bişey indi korktum eve geldim. Baktım ilaç top halinde çıkmış. Akıntı da oluyor ilaçtan sonra evin içinde yürüyorum ama akması iyi mi kötümü bilemedim
Jel mi kullanıyorsunuz ben ilk tedavimde kullandım evde var hala ama iğneye geçtim ben göbekten

Crimino galiba uzun uzun çubuk gibi jeller onlar belli bir süre sonra çıkıyor hatta havaya karışınca dışarı çıkar Çıkmaz sertleşiyor plastik gibi oluyor benim son zamanlarımda teste yakınken çok yoğun çıkmıştı vücut alacağını alıyormuş zaten çıksa bile ilk zamanlarda da sucu gibi çökelek gibi çıkıyor normal yani

Crimino galiba uzun uzun çubuk gibi jeller onlar belli bir süre sonra çıkıyor hatta havaya karışınca dışarı çıkar Çıkmaz sertleşiyor plastik gibi oluyor benim son zamanlarımda teste yakınken çok yoğun çıkmıştı vücut alacağını alıyormuş zaten çıksa bile ilk zamanlarda da sucu gibi çökelek gibi çıkıyor normal yani
Benimde aynen öyle çıkıyor. İyi bari bende ilaç tamame gidiyor diye üzülüyordum

Kızlar günaydınn..bende transferden sonra kabızlık oluştu doktorum dupholac diye bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum birde onu vücuduma sokmak istemedim ilaç kadın oldum resmen varmı önerileriniz kurukayısıda fayda etmedi..

Back