- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.461
Canım ben jel kullanmıyorum ama kullananlardan jelin çökelek gibi gelmesi tutma belirtisi oldugunu duydum hepIgrenc bi hap normalde zor yuttum.kiz hafif islaksi akintim oluyo arada.jel im pütür pütür geliyo.agrilar devam.tutmadimi diyorum bilmiyorum inan ki ne yasiyorum
Kızlar günaydınn..bende transferden sonra kabızlık oluştu doktorum dupholac diye bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum birde onu vücuduma sokmak istemedim ilaç kadın oldum resmen varmı önerileriniz kurukayısıda fayda etmedi..
Kuru erik kabak çekirdeği kayısıyı ıslayıp ac karna yemen gerek suyunuda icersen faydası olur ayrıca bol su tuketKızlar günaydınn..bende transferden sonra kabızlık oluştu doktorum dupholac diye bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum birde onu vücuduma sokmak istemedim ilaç kadın oldum resmen varmı önerileriniz kurukayısıda fayda etmedi..
Kuzum doktor ilişki için bisey demiş miydi bana bisey demedi deYa ben yutamiyordum
Günde 3 litre su içiyorum..dediklerinizi deneyeceğim inşallah bi faydası olurKuru erik kabak çekirdeği kayısıyı ıslayıp ac karna yemen gerek suyunuda icersen faydası olur ayrıca bol su tuket
Ayy insallah canim ama cok agrim oluyo kiz korkuyorum belim karin altim ve kasiklarim agriyo adet olacak gibiCanım ben jel kullanmıyorum ama kullananlardan jelin çökelek gibi gelmesi tutma belirtisi oldugunu duydum hep
Bize serbestti ama biz pek yapmadık canimKuzum doktor ilişki için bisey demiş miydi bana bisey demedi de
Ben kuru kayisi yiyorum 2.3 tane yada 1 bardak kayisi suyu içtim rahatladim.kac gun yapamadnKuru erik kabak çekirdeği kayısıyı ıslayıp ac karna yemen gerek suyunuda icersen faydası olur ayrıca bol su tuket
O da belirti canımAyy insallah canim ama cok agrim oluyo kiz korkuyorum belim karin altim ve kasiklarim agriyo adet olacak gibi
bebeklere de verilen bir surup o icebilirsinz.Ben kayisi yedigim halde baktim olmuyor riske atmadim ictim ise yariyor endiseniz varsa icin.Kızlar günaydınn..bende transferden sonra kabızlık oluştu doktorum dupholac diye bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum birde onu vücuduma sokmak istemedim ilaç kadın oldum resmen varmı önerileriniz kurukayısıda fayda etmedi..
Insallahiyi yonde bir belirtidir canimO da belirti canım
Dimi yeterki olsunda hayırlısı ile herşeye razıyız.Aynen canım 3 deneme diye busefer baya ilaç verdiler tutsunda razıyım ben kullanırım hepsini
Çiğ Badem dut kurusu sabahları yersen belki faydası olur. Bol su iç sabah ilk işim su içmekKızlar günaydınn..bende transferden sonra kabızlık oluştu doktorum dupholac diye bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum birde onu vücuduma sokmak istemedim ilaç kadın oldum resmen varmı önerileriniz kurukayısıda fayda etmedi..
Bunların hepsi belirtiler canım kaçıncı günün bugünnnAyy insallah canim ama cok agrim oluyo kiz korkuyorum belim karin altim ve kasiklarim agriyo adet olacak gibi
Merhaba hanımlar
Transferimi oldum anneme gidiyorum
Hayırlısı neyse inşallaaah pozitifler bizi bekliyorHayırlı olsun canıımm ben de transferimi olup anneme geldim 3.günümdeyim
İnşallaaaahhh alırız pozitifleri ve sağlıklı hamileliklerimiz olurHayırlısı neyse inşallaaah pozitifler bizi bekliyor
MerhabaMerhaba hanımlar
Transferimi oldum anneme gidiyorum
Evet canım Bursadayım Ben jimere gidiyorum . Uzun sürdüğünü duymuştum bana da sürekli rapor alsana diyorlar da prosedürü bilmeden rapor al demek çok kolay geliyor herkese. Uzun bir süreç Allah kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerini verirsinEvet Canım orada denedim aşılama mecbur deniyorsun rapor için ilk toplamada 21 yumurta toplandi benim 10 tanesi döllendi en iyi 3 tane 5 gün embriyosu oldu taze transfer oldum sonra ikinci dondurulmuş bu üçüncüde dondurulmuş oldu ama uzun sürüyor 1 yılda anca geciyorsun tüpbebege benim sebebsiz infertilite sebebi yok olmadığı için histeroskopi yapıldı Laparoskopide yapıldı ama bişi çıkmadı 2 yıldır azimle gidiyorum ikinci hakkımıda burda kullancam olmazsa özele gecicem sen bursadaydin dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?