2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Cevabın için teşekkürler.
Doktorum çok rahat, arayıp söylediğimde normal bunlar diyor. Başka doktora gitsem olmaz şu aşamada.
Bir de o kadar kısa sürede regl olunuyor mu ? Ben 10 gün sonra olur diye düşünmüştüm. O zaman tedbirli olayım bende.
Opu sonrası ilişki için bir şey söylediler mi size?
Canım aynı şeyler bendede oldu baya ağrım olmuştu mide bulantısı olmuştu Karnım çok şişmişti 21 yumurta toplanmıştı 11 döllendi taze transfer olmuştum tutmadı ikincisi dondurulmuş oldu oda tutmadi şuan 3 denemedeyim dondurulmuşlarla devam ediyorum ilişki bana yasak demişti doktor enfeksiyon olabilir dedi bide taze transfer olduğu için

Amiin inşallah seninde bu defa yüzün güler, rabbim bunca çabanın sonunu bebeğinle mükâfatlandırsın🙏 Bu arada martın kaçınca regl olacaksın biliyor musun?
benim şubatın 3 ünde reglim tam sökülmedi stres sıkıntı yaşadım ondan transfer hazırlığına geçemedik doktorum ilaç verdi 21 günlük düzenleyici onun bitiminden ne kadar süre sonra regl olurum bilmiyorum anlayacağın düzenim bozuldu pkolu olduğum içinde net bi tarihim yok.haftaya adet olurum ben ve hazırlıklara başlarız sanırım.

Canım aynı şeyler bendede oldu baya ağrım olmuştu mide bulantısı olmuştu Karnım çok şişmişti 21 yumurta toplanmıştı 11 döllendi taze transfer olmuştum tutmadı ikincisi dondurulmuş oldu oda tutmadi şuan 3 denemedeyim dondurulmuşlarla devam ediyorum ilişki bana yasak demişti doktor enfeksiyon olabilir dedi bide taze transfer olduğu için
Bnmde 17 yumurta toplandı 6si olgunmuş haber bekliyorum 3.gün bilgisi için. Dondurulacaklar martta transfer olacak.
Sizde de olduğuna göre normal o zaman birkaç güne geçer inşallah.
Antibiyotik verdi enfeksiyon için. Bn haftasonuna ilişki olur diye düşündüm. Gerçi bu ağrılarla baya korkuyorum ilişkiye, zor gibi.
Inşallah bu sefer tutar transferiniz güzel haberinizi duyarız 💖

Belki şuan kullandığın ilaçların yan etkisidir ben opudan sonra daha ilaca başlamadım 2 hafta sonra transfer hazırlığı başlayacak o zaman başlarım sanırım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın vücudumuzun dengesiyle oynuyoruz resmen. Herşey bebeklerimize kavuşmak için ❤
Evet sordum doktoruma normal dedi bi de bu ilaçlar kabızlık yapıyor valla ne cekiyoruz sonu güzel inşallah 🙏🏻

Bnmde 17 yumurta toplandı 6si olgunmuş haber bekliyorum 3.gün bilgisi için. Dondurulacaklar martta transfer olacak.
Sizde de olduğuna göre normal o zaman birkaç güne geçer inşallah.
Antibiyotik verdi enfeksiyon için. Bn haftasonuna ilişki olur diye düşündüm. Gerçi bu ağrılarla baya korkuyorum ilişkiye, zor gibi.
Inşallah bu sefer tutar transferiniz güzel haberinizi duyarız 💖
Sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin hepimiz olumlu sonuçlar alalım evet ağrılar normal genelde fazla yumurta toplaninca daha çok oluyor ama sen ilişki olayını sor bende antibiyotik kullanmıştım ama ilişki yasak dediler Opu dan sonra

Cevabın için teşekkürler.
Doktorum çok rahat, arayıp söylediğimde normal bunlar diyor. Başka doktora gitsem olmaz şu aşamada.
Bir de o kadar kısa sürede regl olunuyor mu ? Ben 10 gün sonra olur diye düşünmüştüm. O zaman tedbirli olayım bende.
Opu sonrası ilişki için bir şey söylediler mi size?
Doktoruna sorduysan başka doktora gitmeye gerek yok tabiki. 1 hafta 10 gün içinde regl olursun demişlerdi bende oldum dedikleri gibi. İlişki taze transfer olanlara yasak rahim dinlendirmeye girenlere opudan sonraki ilk adete kadar yok diye biliyorum ama ilk reglden sonra iliski olabiliyor bilgim bu şekilde canım

benim şubatın 3 ünde reglim tam sökülmedi stres sıkıntı yaşadım ondan transfer hazırlığına geçemedik doktorum ilaç verdi 21 günlük düzenleyici onun bitiminden ne kadar süre sonra regl olurum bilmiyorum anlayacağın düzenim bozuldu pkolu olduğum içinde net bi tarihim yok.haftaya adet olurum ben ve hazırlıklara başlarız sanırım.
Bu süreçte sıkıntı stres çok fazla oluyor ama bunu en aza indirmek lazım çünkü tedaviyi etkiliyor. İnşallah haftaya hazırlığa başlarsın canım hayırlısı olsun💕

Evet sordum doktoruma normal dedi bi de bu ilaçlar kabızlık yapıyor valla ne cekiyoruz sonu güzel inşallah 🙏🏻
Amiinn🙏🏻🍀 Malesef kabızlık falan yapıyor evet. Kuru kayısı tüket canım ben öyle yapıyordum hâlâ tüketiyorum çünkü transfer sonrası da kabızlık olabilir sıkıntı olmasın.

Teşekkür ederim 💓
Ben şuan da climara forte bant estrofem folic1 ve progestan kullanıyorum halsizlik ve uyku problemi yaşıyorum uyku yapıyor bende ilaçlar
Yaa öyle mi😔 geçecek inşallah bugünler sonu da çok güzel olacak Allah'ın izniyle🤗 Progestan hap mı fitil mi yoksa iğne mi canım hangisini verdi sana?

İğne olanını verdi henüz başlamadım ama ayın beşinde başlıcam sabah akşam siz kullandınız mı iğnesini
Bende kullanmadım merakımdan sormuştum 😊 sabah akşam verdi demek acaba bana nasil verecek🤔 ben henüz adet olmayı bekliyorum transfer hazırlığım ondan sonra başlayacak adet olunca 2. Gün rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaç başlayacağız dediler onu bekliyorum şuan sadece vitamin kullanıyorum

Rabbim hepimizin eneklerinin karşılığında evlatlarımızı kucağmızq almayı nasip etsin benimde Çarşamba günü yunurta toplamam var dualarınızı bekliyorum
Amin canım, insallah yumurta toplaman rahat geçer bol bol olgun yumurtaların toplanir💖

X