2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Salı opu olduysa en geç yarın transfer etmeleri gerekmiyor mu neden bu kadar geç

Evet aynı zamanlar hemen hemen fakat nasıl ilk deneme :/ 5.gün emriyosu dondurttunuz mu hiç transfer olmadı mı

Salı opu olduysa en geç yarın transfer etmeleri gerekmiyor mu neden bu kadar geç
Dondurulmuş transfer olacak taze transfer değil. O yüzden geç oluyor. Gerçi endişeliyim biraz inşallah yumurtalar gelişir ve dondurulabilir

Evet aynı zamanlar hemen hemen fakat nasıl ilk deneme :/ 5.gün emriyosu dondurttunuz mu hiç transfer olmadı mı
Opudan sonra rahim dinlendirmeye geçtim doktor 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi bu sürede embriyolar donduruldu. Donmuş embriyonun tutunma şansı birazdaha yüksekmiş hemde hormon ilaçlarının etkisi vücuttan atılsın diye beklemek istedi doktorum. İlk defa transfer olacağım inşallah

Mrb arkadaşlar 4.tup denemem için Aralık ayında embriyolarim döndürüldü regl olmayı bekliyorum Mart'ta transferim olacak İzmir'de irenbe de tedavi görüyorum.rabbim hepimizi güldürsün inşallah

Canım benim de ara ara oluyor yasmin kullanıyorum kan sulandırıcı ve lucrin iğne valla bazen salak gibi oluyorum hormonlar dengesiz inşallah sonu güzel olur
Belki şuan kullandığın ilaçların yan etkisidir ben opudan sonra daha ilaca başlamadım 2 hafta sonra transfer hazırlığı başlayacak o zaman başlarım sanırım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın vücudumuzun dengesiyle oynuyoruz resmen. Herşey bebeklerimize kavuşmak için ❤

Mrb arkadaşlar 4.tup denemem için Aralık ayında embriyolarim döndürüldü regl olmayı bekliyorum Mart'ta transferim olacak İzmir'de irenbe de tedavi görüyorum.rabbim hepimizi güldürsün inşallah
Amiin inşallah seninde bu defa yüzün güler, rabbim bunca çabanın sonunu bebeğinle mükâfatlandırsın Bu arada martın kaçınca regl olacaksın biliyor musun?

Merhaba bayanlar...Bir bucuk yıllık evliyim 26 yaşındayım.bende hiç bir sorun yok eşimde sperm hareketsizliği var sayıda problem yok.Tüp bebektedavisine başladık.lucrin kullandım gonal kullandım ikinci ölçüm yapıldı şu amfa menapur da eklendi üç tane igne kullanıyorum 2. Ölçümde 6,7 yumurta olusmus su anda iyi dedi başlangıç için cok iyi dedi Pazartesi üçüncü ölçüm olacak ve menapurda bitecek elimde sadece ovitrelle kaldı oda çatlatma iğnesi galiba Pazartesi günü ki ölçümde boyutları belirlenecek kaç mm olması gerekşyoe bilgisi olan varmı ? Haftaya şubatın son haftası olduğuna göre benimki de mart ayına sarkacak galiba o yüzden yazyım dedim

Amiin inşallah seninde bu defa yüzün güler, rabbim bunca çabanın sonunu bebeğinle mükâfatlandırsın Bu arada martın kaçınca regl olacaksın biliyor musun?
Amin canım rabbim hepimizi güldürsün.CYLOPROGYNOVA isimli ilacı kullanıyorum son 2 ilacıım kaldı onu da kullanınca regl olurum.Yani önümüzdeki hafta giderim ilk muayeneye ilaçlarıma başlarım tahmini martın 15 i gibi de transferim olur.Birden fazla deneme yapan arkadaşlara tutunma şansını artırıcı yöntemler uygulanacak mı acaba?bana gebelik aşısı embriyo yapıştırma ve traşlama yapılacak.Rabbim bu kez nasip eder inşallah

Kızlar benim bir sorum olacak. Lütfen yardımcı olun
Ben salı günü opu oldum. Bugün cuma hala kasık agrım devam ediyor, hatta tuvaletimi yaparken çok zorlaniyorum canım yanıyor, aşırı midem bulanıyor, kokulara karşı aşırı hassasım. Akşamları aşırı midem bulanıyor, karnım sisiyor ve sürekli uyuyorum. Sabah daha iyi oluyorum. Kullandığımız hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum. Bu durum ne zaman geçecek ve bu tür şeyler yaşayan var mi ??

Merhaba canım ben şuanda yumurta büyütme ilaçları kullanıyorum önümüzdeki hafta yumurtalar toplancak bir aksilik olmazsa mart ayında transfer olacak inşallah

Çok az kalmış gitmene tekrarlayan denemelerde nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum canım ama gebelik aşısı ve embriyo traşlamayı duymuştum inşallah busefer sana sımsıkı sarılır bebeğin

Canım eğer seni çok rahatsız ediyorsa bir doktora mı görünsen? Herkesin bünyesi farklı belki sana çok yan etki göstermiştir ilaçlar ve opu sonrasi ağrılarınla birleşince kötü olmuşsundur. Eğer çok rahatsız etmiyorsa geçecektir yakın zamanda fakat ben tuvalette zorlanma mide bulantısı vs hiç yaşamamıştım opudan sonra. Sadece kasık ağrılarım oluyordu opu işleminden 3 4 gün sonra geçti zaten 4. Günün gecesi regl olmuştum

Merhaba canım ben şuanda yumurta büyütme ilaçları kullanıyorum önümüzdeki hafta yumurtalar toplancak bir aksilik olmazsa mart ayında transfer olacak inşallah
Taze transfer olacak o halde inşallah öyle mi ilk denemen mi? İnşallah önümüzdeki ilk 2 ay içinde güzel haberler verebiliriz burada birbirimize

Bizimde erkek faktörü sayı, ileri hız ve morfoloji sorunumuz. Ben sadece gonal f ve cetrodite kullandım yumurta büyütme aşamasında. Ovitrelle catlatma iğnesi oluyor aynen canım. 18- 20 mm oldugunda toplanıyorlar yumurtalar

Cevabın için teşekkürler.
Doktorum çok rahat, arayıp söylediğimde normal bunlar diyor. Başka doktora gitsem olmaz şu aşamada.
Bir de o kadar kısa sürede regl olunuyor mu ? Ben 10 gün sonra olur diye düşünmüştüm. O zaman tedbirli olayım bende.
Opu sonrası ilişki için bir şey söylediler mi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…