- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.261
Az kaldı az. Uykusuz ve gazlı gecelerOyy ben de o uykusuz gecelere ulaşmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı az. Uykusuz ve gazlı gecelerOyy ben de o uykusuz gecelere ulaşmak istiyorum
Kıyamam gazı çok mu oluyorAz kaldı az. Uykusuz ve gazlı geceler
Evett genelde bütün bebeklerde oluyo cok zor.Kıyamam gazı çok mu oluyor
Biz de aynıyız Ben biraz lohusa depresyonuna da girdim galiba aniden çok kilo verdim modum da düşük birazAz kaldı az. Uykusuz ve gazlı geceler
Bende oyleyim kilo veriyorum surekli. Istahım yok, süt çayımi iciyorum, zorla yemek yiyiyorum. Kac günlük oldunuz sizBiz de aynıyız Ben biraz lohusa depresyonuna da girdim galiba aniden çok kilo verdim modum da düşük biraz
Valla zor ya o gunlerii goruceksin insallh ozamn bakalim ayni şeyleri soylicekmisinOyy ben de o uykusuz gecelere ulaşmak istiyorum
O günler gelsin diye emek verdik hamileliğimde yaşadığım her zorluğa çok şükür dedim. Zorlanacağım ama çok şükür diyeceğim yine de yapacak birşey yok Az çok biliyorum nasıl zorlandığını çok bebek baktım çünkü zamanında bendeValla zor ya o gunlerii goruceksin insallh ozamn bakalim ayni şeyleri soylicekmisin
Bugün 19. Günümüz biraz daha iyiye gidiyorum ama hala psikolojik olarak tam toparlanamadım hiç böyle olacağımı düşünmemiştim hamileliğim çok rahat geçmişti. Ben de aynen süt yapan çaylar içiyorum bol bolBende oyleyim kilo veriyorum surekli. Istahım yok, süt çayımi iciyorum, zorla yemek yiyiyorum. Kac günlük oldunuz siz
Bizim bugün kırkımız çıktı. Onun dışında klasik emzir alt değiştir gazını çıkar vs gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Birde sütüm istediğim kadar artmadı mama da takviye ediyorum. Sende durumlar nasıl?Nasıl gidiyor taze anneler ve hamisler
Valla iyi gidiyor yedir altını degistir pispisla 18 ocakta 2 ay oluyoruz aşıları falan var malum vakit nasil geçiyor anlamiyorum valla bu gunumuzude şükürNasıl gidiyor taze anneler ve hamisler
Sut artması için aktaran rezene anason kimyon karıştırıp demleyin cok etkili oluyor gayet güzel sut yapiyoBizim bugün kırkımız çıktı. Onun dışında klasik emzir alt değiştir gazını çıkar vs gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Birde sütüm istediğim kadar artmadı mama da takviye ediyorum. Sende durumlar nasıl?
3 saat normal acıkınca uyanır zaten demekki açılmıyor benimki 2 aylı dolduracak 1 hafta sonra 2 saate bir emdiriyorum bazen saat basi istiyo gece 2 saate bir uyanıyor bir sorun olacağını sanmıyorumMerhaba arkadaşlar aranızda 2.5 aylık bebeği olan yada 2.5 aylıktan büyük bebeği olan varsa bir kaç sorum olacak. Beslenme konusunu nasıl yapıyorsunuz?
Ben bebeğimin hala 3 saati aşmamasına özen gösteriyorum ama bazen o kadar güzel uyuyor ki kıyamıyorum sizce hata mı yapıyorum vicdanım çok değişik
Süt arttırma için Humana'nın çayı da güzel tavsiye ederim.Bizim bugün kırkımız çıktı. Onun dışında klasik emzir alt değiştir gazını çıkar vs gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Birde sütüm istediğim kadar artmadı mama da takviye ediyorum. Sende durumlar nasıl?
Ben ilk 20 gün kendim 2 saati aşmayacak şekilde uyandırıp emziriyordum ondan sonra kendisi 2-3 saat aralıklarla uyanmaya başladı şimdi kendisi uyanınca emziriyorum. Uyku süresi 3 saati geçse de müdahale etmiyorum uykusunu bölmemek için. Çok nadir de olsa 4 saat uyuduğu oluyor ama sorun olmuyor kilo alımı iyi çok şükürMerhaba arkadaşlar aranızda 2.5 aylık bebeği olan yada 2.5 aylıktan büyük bebeği olan varsa bir kaç sorum olacak. Beslenme konusunu nasıl yapıyorsunuz?
Ben bebeğimin hala 3 saati aşmamasına özen gösteriyorum ama bazen o kadar güzel uyuyor ki kıyamıyorum sizce hata mı yapıyorum vicdanım çok değişik
Sut artması için aktaran rezene anason kimyon karıştırıp demleyin cok etkili oluyor gayet güzel sut yapiyo
Doğumdan 2 ay önce başladım bugüne kadar hala kullanıyorum bu çayları. Ancak yeterli seviyeye gelmedi henüz sütüm. Mesela şu anki halinde mama veren biri öğün başına 120 cc veya biraz üzeri vermesi gerekiyor. Sağma yaptığımda iki göğsümden toplam 50-60 cc çıkıyor. O da yetmiyor maalesef. Buna da şükür diyelim en azından yetmese de her öğün anne sütü alıyor. Mamayı sadece takviye yapıyorum. Aç kalmıyor böylelikle. Gelişimde de sıkıntı yok şükür. Belki zamanla biraz daha artar. Hepimize kolaylıklar diliyorumSüt arttırma için Humana'nın çayı da güzel tavsiye ederim.
Ben ilk 20 gün kendim 2 saati aşmayacak şekilde uyandırıp emziriyordum ondan sonra kendisi 2-3 saat aralıklarla uyanmaya başladı şimdi kendisi uyanınca emziriyorum. Uyku süresi 3 saati geçse de müdahale etmiyorum uykusunu bölmemek için. Çok nadir de olsa 4 saat uyuduğu oluyor ama sorun olmuyor kilo alımı iyi çok şükür
Sen aktardan rezene anason al içine bir tutam kimyon da at ic sutun articak goruceksin 1 hafta dene bir faydası olmazsa sut üretimin bukadar oluyor der mamaya devam edersinDoğumdan 2 ay önce başladım bugüne kadar hala kullanıyorum bu çayları. Ancak yeterli seviyeye gelmedi henüz sütüm. Mesela şu anki halinde mama veren biri öğün başına 120 cc veya biraz üzeri vermesi gerekiyor. Sağma yaptığımda iki göğsümden toplam 50-60 cc çıkıyor. O da yetmiyor maalesef. Buna da şükür diyelim en azından yetmese de her öğün anne sütü alıyor. Mamayı sadece takviye yapıyorum. Aç kalmıyor böylelikle. Gelişimde de sıkıntı yok şükür. Belki zamanla biraz daha artar. Hepimize kolaylıklar diliyorum
Yani hazır çay olarak değil de tohumları daha faydalı diyorsun. Onu da deneyeyim bakalım. Belli mi olur belki öyle işe yarar. Teşekkür ederim önerin içinSen aktardan rezene anason al içine bir tutam kimyon da at ic sutun articak goruceksin 1 hafta dene bir faydası olmazsa sut üretimin bukadar oluyor der mamaya devam edersin