- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.181
Amin kuzum darısı bekleyen herkesin başına.Çok sevindim canım darısı başımasağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah. Ben de hareketlerini daha hissedemedim dogru dürüst 19+0 olduk bugün nasipse
Biz de hala davetiye bekliyoruz çok uzattılar dün aradılar bu hafta haber çıkmazsa haftaya siz arayın diye. Bizim işlemler olana kadar doğurmuş olucam sanırım. Annem doğuma yetişemeyecek bu durumda ama artık 1-2 hafta sonra gelmesine de razıyım bir şekilde idare edeceğiz. Son hazırlıklarımı yapıyorum bende. Hastane çantamı hala kapatamadımCaprice24 canim 6 kasimda dogum yaptim bende.ikizlerimizi kucagimiza aldik .
Annem gelebildi,iyiki de geldi yoksa napardim bilmiyorum bebekler gece boyu uyumuyor gunduz biraz daha iyi.hergece max 2 saat uyuyabiliyorum zorlaniyorum epey.sen nasilsin yaklasti dogum
Hissedersin cnm merak etme ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyormusÇok sevindim canım darısı başımasağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah. Ben de hareketlerini daha hissedemedim dogru dürüst 19+0 olduk bugün nasipse
Ayy bizde beklemedeyiz önümüzdeki hafta ya gelir insallh normal doğum sancılarımı ekliyorum ben normal yapabilirsem oyle yapalım dedi doktor yapamazsan uygun bulmazsak sezaryana alırız dediCaprice24 canim 6 kasimda dogum yaptim bende.ikizlerimizi kucagimiza aldik .
Annem gelebildi,iyiki de geldi yoksa napardim bilmiyorum bebekler gece boyu uyumuyor gunduz biraz daha iyi.hergece max 2 saat uyuyabiliyorum zorlaniyorum epey.sen nasilsin yaklasti dogum
Benimde en son kontrolümde herşey normal doğuma uygun gibi görünüyordu. Bir sonraki randevum Cuma günü. Her ne kadar arada korksamda. Normal Doğum konusunda daha kararlı bir hale geldim hem sonrasında destekçim olmaması ihtimali sezaryeni göze almak istemiyorum hem de gerek yokken niye kendimi kestireyim. Sonradan çekilen gaz sancıları dikiş ağrıları da cabası. En kötü ihtimal Epidural alırım normal Doğum için. İnşallah kolay bir Doğum olur hepimiz için. Senin vakit daha az kalmış. Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Allah yardımcımız olsunAyy bizde beklemedeyiz önümüzdeki hafta ya gelir insallh normal doğum sancılarımı ekliyorum ben normal yapabilirsem oyle yapalım dedi doktor yapamazsan uygun bulmazsak sezaryana alırız dedi
Gülsümcüm senin de peşini bırakmadı bu sene Corona. İnşallah bu son olur da hayırlısıyla kucağına alırsın bebişin. Bu arada Ebe gelmeyecek coronadan dolayı demişsin. Bize de Doğuma üç hafta kala mektup göndereceklerdi güya. Yeni Doğum yapmış anneleri yalnız bırakmıyoruz demişlerdi. En kötü ihtimal her gün farklı ebe de olsa birileri gelecekti. Belki de iptal oldu haberimiz yok. Herşey üst üste geliyor. Benim de Doğum anında bir kişiyi alacaklarını söylediler yani öncesinde de yalnız olacağım. En duygusal en desteğe ihtiyacın olduğu anda yalnızsın gelde dertlenme diyeceğim ama Doğum anında da kimseyi almazlarsa diye ona da şükrediyorum artık ne diyeyim. Hayırlısı ve sağlıkla kucağımıza alalım bebenelerimizi inşallah. Özellikle de bebişlerimiz akıllı uslu olur inşallah bu dönemdeOhhh maşaAllah vakti gelen doğum yapıyor. Rabbim hem bebişlerinize hem sizlere sağlık versin. Doğumu bekleyenlerde tez avazda kurtulsunlar ve sağ salim bebeklerini alsınlar İnşaAllah..
Biz yine coronadan dolayı karantinadayızcuma günü karantinamız bitiyor. Türkiyede ben yakalanmıştım, eşimde burda işyerinde arkadaşından kaptı ve pozitifti. Şükür sadece bel ağrısıyla atlattı. Bütün randevularımız iptal oldu. 2 haftada bir kontrole gitmem gerekirken şimdi tam bir ayı buldu. Dr gidemiyorum.
Caprice24 canım inşaAllah annende sorunsuz gecikmeli olsada gelsin. Çok büyük destek olur.
bizim burda artık ebe gelmeyecek eve coronodan dolayı. Şimdilik doğuma yanımda bir kişi girebilecek ama vaka sayısı artarsa iptal olabilir dediler. Doğumdan önce corona testi için randevu verdiler.
ayyyy dr gitmek sıkıntı, randevu almak ayrı bir sıkıntı her şey bi tuhaf ilerliyor. Biran önce son bulsa artık.. depresyona gircem.
Canım öncelikle gözün aydın sağ salim kucağına alabilmene çok sevindim, inşallah uyku düzenleri de bir an önce oturur ve rahat edersinCaprice24 canim 6 kasimda dogum yaptim bende.ikizlerimizi kucagimiza aldik .
Selam Kaim. Eğer doktor başka çare yok diyorsa mecbur o sezaryen olunacak. Ha bakma benim böyle dediğime daha üç haftam var o süreçte birşeyler değişirse ve sezaryen olman gerekiyor denirse bende mecbur kabul edeceğim bebek ve sağlık için. Gerek olmasa önermezlerdi zaten. Umarım hepimizin normal ve ya sezaryen olsa da doğumlarımız kolay gerçekleşir. Bakalım bizimki ne zaman gelecek. Kış bebekleri ve erkek bebekler geç gelir derler. Bende merak ediyorum bizimki ne zaman gelecek diyeCanım öncelikle gözün aydın sağ salim kucağına alabilmene çok sevindim, inşallah uyku düzenleri de bir an önce oturur ve rahat edersin
Caprice24 Bence doğru düşünüyorsun ben de olabilse normal doğum çok isterdim ama malesef daha önce myom ameliyatım var diye hiçbir doktor bana normal doğum şansı vermedi o yüzden sezeryana gireceğim, inşallah seninki sorunsuz normal olur
Ben dün kontrole gittim doktor 38de alırız bebeği dedi haftaya gidip kan falan vereceğim bizim de az kaldı işte bakalım hayırlısıyla. Ama dünden beri karnımda gaz sancısı gibi ağrı var gece doğru düzgün uyuyamadım bu nedir anlamadım ama hala düzelmedim kasılma değil de ağrı gibi
Ben bu haftaiçi gün almaya gideceğim inşallah canım senin ne zaman normali bekleyeceksin demiHanımlar ne alemdesiniz yokmu daha doğum yapan
Maşallah çok sevindim canım sağlıkla büyüsün darısı başımıza inşallahBen 11 kasımda doğum yaptım. Darısı bekleyenlere
Evet normal doğum sancılarımı ekliyorum pazartesi de benim kontrol var duruma göre bakicaz artıkBen bu haftaiçi gün almaya gideceğim inşallah canım senin ne zaman normali bekleyeceksin demi
Yaa ne güzel doğum yapanlar bebislerin resimlerini de atsananizaBen 11 kasımda doğum yaptım. Darısı bekleyenlere
Bende normal Doğum bekliyorum herşey yolunda giderse inşallah. Bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecekHanımlar ne alemdesiniz yokmu daha doğum yapan
Maşallah seninki iyi kilo almış canım aynen bence doğru kararı verdiniz normalinde bile 4 kilo üstü bebeği normal doğurmak cesaret ister, inşallah sağlıkla kucağına alırsın iyi haberlerini bekliyoruzKızalar bugün kontrolüm vardı bebek 4 kg olmuş oyuzden normal doğumu beklemeyelim dedi risk almaya gerek yok dedi çarşamba sabah 9 da alalım bebeği dedi Valla bizde tamam dedik zor elde edilmiş bir bebek çok zorlar seni agrım felan da yok durdukcada kilo alıyor habire normale sıcak bakmıyorum bu durumda dedi kısacası 18 kasım çarşamba insallh doğuma gidicem
Inşallah canım sende gel arkamdan çarşamba da yazari m burayaMaşallah seninki iyi kilo almış canım aynen bence doğru kararı verdiniz normalinde bile 4 kilo üstü bebeği normal doğurmak cesaret ister, inşallah sağlıkla kucağına alırsın iyi haberlerini bekliyoruz
Aramızda 5 gün var yani seni 38+2de doğuma almış oluyor bakalım beni de o günlerde alırsa önümüzdeki haftaiçi doğurmam gerekiyor, ben de perşembe gideceğim gün almaya
Yarın için doğumunda kolaylıklar dilerim canım iyi haberlerini bekliyoruz haber verirsin bize deInşallah canım sende gel arkamdan çarşamba da yazari m buraya