- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.161
Aman olma zaten Sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz inşallahKesinlikle haklısın. Yapacağımız her stres bebeğimizi etkiler bendeki öyle evham derecesinde değil sadece merak işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman olma zaten Sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz inşallahKesinlikle haklısın. Yapacağımız her stres bebeğimizi etkiler bendeki öyle evham derecesinde değil sadece merak işte
Amiin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hep beraber görürüz o günleriAman olma zaten Sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz inşallah
Canım bebegim çok şükür iyiye gidiyor.sezeryan bebeklerin cogu boyke oluyorms .pazartesi görmeye gidecem hafta içi çıkabilirmiş. Bende ağrı sızılarla geciyo.herkesin ağrı hissedisi farklı benim çok kötüydü o yüzden anlatmiyacmCanım nasıl oldunuz sen nasılsın bebek nasıl?
Genel anestezi mi oldun canımCanım bebegim çok şükür iyiye gidiyor.sezeryan bebeklerin cogu boyke oluyorms .pazartesi görmeye gidecem hafta içi çıkabilirmiş. Bende ağrı sızılarla geciyo.herkesin ağrı hissedisi farklı benim çok kötüydü o yüzden anlatmiyacm
Çok şükür iyi olsun da küvez de kalsın birazcık yapacak bir şey yokCanım bebegim çok şükür iyiye gidiyor.sezeryan bebeklerin cogu boyke oluyorms .pazartesi görmeye gidecem hafta içi çıkabilirmiş. Bende ağrı sızılarla geciyo.herkesin ağrı hissedisi farklı benim çok kötüydü o yüzden anlatmiyacm
İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun ve sen de toparlanırsın canımCanım bebegim çok şükür iyiye gidiyor.sezeryan bebeklerin cogu boyke oluyorms .pazartesi görmeye gidecem hafta içi çıkabilirmiş. Bende ağrı sızılarla geciyo.herkesin ağrı hissedisi farklı benim çok kötüydü o yüzden anlatmiyacm
Ben doğum yaptım 36+0 da gelen bir minnoşum var.Canım senden hiç ses çıkmadı ne durumdasın merak ettim
Maşallah ya çok sevindim canım sağlıkla büyüsün İnşallah kolay bir doğum olmuştur nasılsınız oğlun nasılBen doğum yaptım 36+0 da gelen bir minnoşum var.
Yok spinal canimGenel anestezi mi oldun canım
Inşallah canımÇok şükür iyi olsun da küvez de kalsın birazcık yapacak bir şey yok
Ağrı eşiği evet her insanın farklı bir de soğuk havalar onunda etkisi vardır sancı oluyordur hepsi kısa sürede geçecek Allahın izninle
Amin canım inşallahİnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun ve sen de toparlanırsın canım
Aaa hiç de yazmıyorsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bebiş nasıl sen nasilsinBen doğum yaptım 36+0 da gelen bir minnoşum var.
Ben iyiyim çok şükür ilk gün biraz ağrım oldu ondan sonra hemen toparladım. Minnoş kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden kontrol altına teyzeleri dua edin bizede kötü bir şey olmasın. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.Aaa hiç de yazmıyorsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bebiş nasıl sen nasilsin
Ben iyiyim çok şükür ilk gün biraz ağrım oldu ondan sonra hemen toparladım. Minnoş kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden kontrol altına teyzeleri dua edin bizede kötü bir şey olmasın. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.Maşallah ya çok sevindim canım sağlıkla büyüsün İnşallah kolay bir doğum olmuştur nasılsınız oğlun nasıl
Kan uyuşmazlığı eşimle bende de var iğneleri oldum ama ne gibi bir sorun oluşturuyor ki?Ben iyiyim çok şükür ilk gün biraz ağrım oldu ondan sonra hemen toparladım. Minnoş kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden kontrol altına teyzeleri dua edin bizede kötü bir şey olmasın. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.
İnşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım inşallah kavuşursunuz en kısa süredeBen iyiyim çok şükür ilk gün biraz ağrım oldu ondan sonra hemen toparladım. Minnoş kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden kontrol altına teyzeleri dua edin bizede kötü bir şey olmasın. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.
Inşallah bir sıkıntı olmadan evinize geçersiniz ikinizde ıyi olun bugünlerde geçer insallahBen iyiyim çok şükür ilk gün biraz ağrım oldu ondan sonra hemen toparladım. Minnoş kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden kontrol altına teyzeleri dua edin bizede kötü bir şey olmasın. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.
Canım bebegim çok şükür iyiye gidiyor.sezeryan bebeklerin cogu boyke oluyorms .pazartesi görmeye gidecem hafta içi çıkabilirmiş. Bende ağrı sızılarla geciyo.herkesin ağrı hissedisi farklı benim çok kötüydü o yüzden anlatmiyacm
Hanımlar ikinizin de gözü aydın. Sağ Salim bir an önce bebişlerinizi eve götürün inşallah. Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebişlerinize.Ben doğum yaptım 36+0 da gelen bir minnoşum var.
Çok sevindim canım darısı başıma sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah. Ben de hareketlerini daha hissedemedim dogru dürüst 19+0 olduk bugün nasipseHanımlar eve şimdi girdim anca yazabiliyorum.
Kızımın herşeyi gayet iyiymiş geç döllenme değilmiş gerçekten geride çıkıyor 1 hafta geride çıktı bunun sebebi baştan kaynaklanıyormuş fakat gelişim sorunu yokmus baştaki hücreler kan akışları herşey olması gerektiği gibiymiş babasının başına benziyor dedi sizinkine de benziyor ama babasının gibi daha çok dedi iki şakak arası ölçü ufakmış. Genetik özellikten böyle görünüyor dedi ölçüm yaparken genel ölçüye o kısım da girdiği için 1 hafta geride çıkıyor dedi. 1 saate yakın inceledi herşeyi gayet iyiymiş sadece suyum birazdaha fazla olmalıymış bu haftada öyle dedi. Fotoğraf yakalayamadı bebek rahim duvarı ve plestanta arasına sıkışmıştı eli de yüzündeydi cd ye atmış butün fotoları organlar vardı ama renkli yoktu, zaten asistan kız atmayı unutmuş olabilirim yarın mail olarak atarim unuttuysam arayin dedi yarın bir arayıp istiyim
Minyon bir kız olacak sanırım biz gibi