2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Caprice24 Caprice24 canim 6 kasimda dogum yaptim bende.ikizlerimizi kucagimiza aldik .
Annem gelebildi,iyiki de geldi yoksa napardim bilmiyorum bebekler gece boyu uyumuyor gunduz biraz daha iyi.hergece max 2 saat uyuyabiliyorum zorlaniyorum epey.sen nasilsin yaklasti dogum
Gözün aydın sağlıkla büyüt yavrularını inşallah 😍❤ darısı bekleyen herkese nasip olsun❤ Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin🤗
Ben 11 kasımda doğum yaptım. Darısı bekleyenlere
Ya ben sana bakmaya geldim buraya, 20 kasım diye aklımda kalmış🙈 Demek doğum yaptın yarın yapacaksın sanıyorum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsin yavrunun😍
Kızlar doğum yaptim bugün bebekte bende ıyiz çok şükür
Maşallah kuzum ya sizinle transfer olabilseydim ne güzel doğuma gün sayacaktım belkide bebeğim kucağımda olacaktı nasip 🙏🤗 Sağlıkla büyüt bebişini.
Benim yerime bebeklerinizin mis kokusundan birkez daha çekin lütfenn😍

Gözün aydın sağlıkla büyüt yavrularını inşallah 😍❤ darısı bekleyen herkese nasip olsun❤ Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin🤗

Ya ben sana bakmaya geldim buraya, 20 kasım diye aklımda kalmış🙈 Demek doğum yaptın yarın yapacaksın sanıyorum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsin yavrunun😍

Maşallah kuzum ya sizinle transfer olabilseydim ne güzel doğuma gün sayacaktım belkide bebeğim kucağımda olacaktı nasip 🙏🤗 Sağlıkla büyüt bebişini.
Benim yerime bebeklerinizin mis kokusundan birkez daha çekin lütfenn😍
Teşekkür ederim cnm Darısı sana seninde az kaldı merak etme sende alican kucağına bebeyini

Kızlar doğum yaptim bugün bebekte bende ıyiz çok şükür
Gözün Aydın canım. Darısı hayırlısı ile başımıza.
Merhaba kızlar ben de bugün doktora gittim hayırlısıyla önümüzdeki salı sezeryana gireceğim bana da dua edin 🙏🙏
İnşallah kolay ferah bir doğum olur haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bu arada benden az önce leke şeklinde kan geldi. Tahmini iki haftam var doğuma ama belli de olmaz. Nişan dedikleri şey bu olabilir mi acaba? Bebek oynamaya devam ediyor takipteyim. Doktora da bi haber vericem tabi

Gözün Aydın canım. Darısı hayırlısı ile başımıza.

İnşallah kolay ferah bir doğum olur haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bu arada benden az önce leke şeklinde kan geldi. Tahmini iki haftam var doğuma ama belli de olmaz. Nişan dedikleri şey bu olabilir mi acaba? Bebek oynamaya devam ediyor takipteyim. Doktora da bi haber vericem tabi
Aynen nisan olabilir ara hemen doktorunu

X