- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.201
Inşallah canım güzel haberlerle dönerim sizeYarın için doğumunda kolaylıklar dilerim canım iyi haberlerini bekliyoruz haber verirsin bize de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım güzel haberlerle dönerim sizeYarın için doğumunda kolaylıklar dilerim canım iyi haberlerini bekliyoruz haber verirsin bize de
Gözün aydın çok sevindim canım iyi haberler bize de moral oluyor sağlıkla büyüsün inşallahKızlar doğum yaptim bugün bebekte bende ıyiz çok şükür
Gözün aydın sağlıkla büyüt yavrularını inşallah ❤ darısı bekleyen herkese nasip olsun❤ Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinCaprice24 canim 6 kasimda dogum yaptim bende.ikizlerimizi kucagimiza aldik .
Annem gelebildi,iyiki de geldi yoksa napardim bilmiyorum bebekler gece boyu uyumuyor gunduz biraz daha iyi.hergece max 2 saat uyuyabiliyorum zorlaniyorum epey.sen nasilsin yaklasti dogum
Ya ben sana bakmaya geldim buraya, 20 kasım diye aklımda kalmış Demek doğum yaptın yarın yapacaksın sanıyorum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsin yavrununBen 11 kasımda doğum yaptım. Darısı bekleyenlere
Maşallah kuzum ya sizinle transfer olabilseydim ne güzel doğuma gün sayacaktım belkide bebeğim kucağımda olacaktı nasip Sağlıkla büyüt bebişini.Kızlar doğum yaptim bugün bebekte bende ıyiz çok şükür
Doğumlar bir bir gerçekleşiyor sağlıkla al yavrunu inşallah kucağına canım dualarımdasın❤Merhaba kızlar ben de bugün doktora gittim hayırlısıyla önümüzdeki salı sezeryana gireceğim bana da dua edin
O zaman dogru hatırlıyorum Sancın falan mı geldi e sezaryen olacaktın sen nasıl oldu doğum Maşallah size ya amin darısı bana ve bekleyen herkese inşallah ❤Uykusuz Koala evet canim 11 kasimda yaptım dogum, bekleyemedi 20 sini :) cokk sagol , darısı sana ınsallahhh.
Evet sancilarim cikti ertesi gun sezeryana aldi canim. Aminn insallah. Sen nasılsınO zaman dogru hatırlıyorum Sancın falan mı geldi e sezaryen olacaktın sen nasıl oldu doğum Maşallah size ya amin darısı bana ve bekleyen herkese inşallah ❤
Güzel tarih yakalamış ama 11.11 Sağlıkla büyüt inşallah kuzucum çok şükür iyiyim ben de yarın şeker yüklemesi için gideceğimEvet sancilarim cikti ertesi gun sezeryana aldi canim. Aminn insallah. Sen nasılsın
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahBen 11 kasımda doğum yaptım. Darısı bekleyenlere
Cok tesekkur ederim, darısı sana ınsallahHayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Teşekkür ederim cnm Darısı sana seninde az kaldı merak etme sende alican kucağına bebeyiniGözün aydın sağlıkla büyüt yavrularını inşallah ❤ darısı bekleyen herkese nasip olsun❤ Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Ya ben sana bakmaya geldim buraya, 20 kasım diye aklımda kalmış Demek doğum yaptın yarın yapacaksın sanıyorum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsin yavrunun
Maşallah kuzum ya sizinle transfer olabilseydim ne güzel doğuma gün sayacaktım belkide bebeğim kucağımda olacaktı nasip Sağlıkla büyüt bebişini.
Benim yerime bebeklerinizin mis kokusundan birkez daha çekin lütfenn❤
Amiin kuzum inşallah bende görürüm o günleri ❤Teşekkür ederim cnm Darısı sana seninde az kaldı merak etme sende alican kucağına bebeyini
Yaa hadi hayırlısı sendende güzel haberler bekliyoruzMerhaba kızlar ben de bugün doktora gittim hayırlısıyla önümüzdeki salı sezeryana gireceğim bana da dua edin
İnşallah canım çok sağ ol inşallah ben de güzel haberi yazarım burayaYaa hadi hayırlısı sendende güzel haberler bekliyoruz
Bir Sorun olmaz inşallah sadece beklemek zor 2 gün ben saatler zor geçmişti inşallah herşey güzel olucakİnşallah canım çok sağ ol inşallah ben de güzel haberi yazarım buraya
Gözün Aydın canım. Darısı hayırlısı ile başımıza.Kızlar doğum yaptim bugün bebekte bende ıyiz çok şükür
İnşallah kolay ferah bir doğum olur haberlerini bekliyoruz.Merhaba kızlar ben de bugün doktora gittim hayırlısıyla önümüzdeki salı sezeryana gireceğim bana da dua edin
Aynen nisan olabilir ara hemen doktorunuGözün Aydın canım. Darısı hayırlısı ile başımıza.
İnşallah kolay ferah bir doğum olur haberlerini bekliyoruz.
Kızlar bu arada benden az önce leke şeklinde kan geldi. Tahmini iki haftam var doğuma ama belli de olmaz. Nişan dedikleri şey bu olabilir mi acaba? Bebek oynamaya devam ediyor takipteyim. Doktora da bi haber vericem tabi