- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 37
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.221
Kaçta alıyorlar sezaryana cnnİnşallah canım çok sağ ol inşallah ben de güzel haberi yazarım buraya
Aramadım direkt uğradım. Kanama vs durumlarda istediğin zaman gelebilirsin demişti doktorum. Bu arada ben doktora gitmeden bi saat önce tekrar yoğun kahverengi kırmızı kanlı akıntı geldi. Tabi söyledim doktoruma. Kontrollerimi yaptı hediye yolunda görünüyor. Dediği şey bu kanama yaklaşan doğumun habercisi ancak doğumun tam olarak ne zaman başlayacağını söyleyemeyiz rahiminizde henüz açılma yok dedi. Zaten sancı, ağrı gibi bir durumumda yok. Kanama tekrar olur ve artarak devam ederse hastaneye gidersiniz dedi. Beklemedeyim bakalım. Bu saate kadar tekrar bir kanama ağrı vs olmadı.Aynen nisan olabilir ara hemen doktorunu
Canım sağlıkla kavuşun evladınla dualarımız senınleMerhaba kızlar ben de bugün doktora gittim hayırlısıyla önümüzdeki salı sezeryana gireceğim bana da dua edin
Amiin inşallah canımCok tesekkur ederim, darısı sana ınsallah
Canım insallh herşey yolunda dır haber bekliyoruz senden ilk gün biraz yorgunluk oluyor Tlf pek eline alamıyor insan ama bizide haberdar edersin şimdiden evladinla sağlık li nice güzel yillariniz olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben de bugün doktora gittim hayırlısıyla önümüzdeki salı sezeryana gireceğim bana da dua edin
Senin normal doğum mu olmuştu? Eğer öyleyse epidural anestezi aldın mı?Canım insallh herşey yolunda dır haber bekliyoruz senden ilk gün biraz yorgunluk oluyor Tlf pek eline alamıyor insan ama bizide haberdar edersin şimdiden evladinla sağlık li nice güzel yillariniz olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
Canım sağlıkla kavuşun evladınla dualarımız senınleBızlere de ıyı hıssettıgınde haber verırsen cok sevınırız
Canım insallh herşey yolunda dır haber bekliyoruz senden ilk gün biraz yorgunluk oluyor Tlf pek eline alamıyor insan ama bizide haberdar edersin şimdiden evladinla sağlık li nice güzel yillariniz olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
Ohh çok şükür Allah analı babalı büyütmek nasip etsin artık bundan sonra bebekle ilgili konuşuruz insallhSelam kızlar çok şükür dün bebeğimize kavuştuk ikimiz de iyiyiz hala hastanedeyiz, Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bu süreçte tüm destekleriniz için teşekkürler tüm yavrular sağlıkla büyüsün
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla büyüt bebeğiniSelam kızlar çok şükür dün bebeğimize kavuştuk ikimiz de iyiyiz hala hastanedeyiz, Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bu süreçte tüm destekleriniz için teşekkürler tüm yavrular sağlıkla büyüsün
Gözün aydın canım, darısı bekleyenlerin başına.❤Selam kızlar çok şükür dün bebeğimize kavuştuk ikimiz de iyiyiz hala hastanedeyiz, Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bu süreçte tüm destekleriniz için teşekkürler tüm yavrular sağlıkla büyüsün
Bende aynı şeyleri yaşadım üstünden 1hafta geçti sancı hiç bişey yok , Allah nasip ederse salı günü sezeryan olacağimAramadım direkt uğradım. Kanama vs durumlarda istediğin zaman gelebilirsin demişti doktorum. Bu arada ben doktora gitmeden bi saat önce tekrar yoğun kahverengi kırmızı kanlı akıntı geldi. Tabi söyledim doktoruma. Kontrollerimi yaptı hediye yolunda görünüyor. Dediği şey bu kanama yaklaşan doğumun habercisi ancak doğumun tam olarak ne zaman başlayacağını söyleyemeyiz rahiminizde henüz açılma yok dedi. Zaten sancı, ağrı gibi bir durumumda yok. Kanama tekrar olur ve artarak devam ederse hastaneye gidersiniz dedi. Beklemedeyim bakalım. Bu saate kadar tekrar bir kanama ağrı vs olmadı.
Bisey olmaz canım katabilirsin başka meyve ama bol su da iç sen. Doktor mu dedi suyun az sıvı al diye ?Kızlar daha önce söylemiştim birazcık suyum azmış bu yüzden sizlerin de tavsiyesi ve araştırmalarım üzerine havuç suyu içmeye başladım. Daha 2 gün önce alabildik katı meyve sıkacağını yani 2 gündür içiyorum ama bu havuç suyunu tek olarak tüketmek önemli mi içine başka meyve karıştırsam olur mu en azından 1 adet portakal. Tadını biraz değiştirmesi adına.
Etkisini azaltma gibi bir durum olur mu. Hani bazı şeyler bazı şeylerle aynı anda tüketilince etkisi azalıyor ya ondan sordum.Havuç suyundan çok fayda gören olmuş inşallah bende görürüm
Katayım o zaman sadece havuç çok kötü değil ama güzelde değil tabi.Bisey olmaz canım katabilirsin başka meyve ama bol su da iç sen. Doktor mu dedi suyun az sıvı al diye ?
Katayım o zaman sadece havuç çok kötü değil ama güzelde değil tabi.ilk detaylıda gittiğim doktor söyledi sıvın biraz az çok önemli miktarda değil ama bu haftada daha çok olması lazım su az iciyorsun sanırım dedi bende 2 lt bile içemiyorum dedim. Günlük toplam sıvı alımı 4 lt olması lazım dedi sadece su için demedi tabi sıvıyı yiyeceklerden de alırsın ama suyu birazdaha fazla iç dedi.
Son kontrolde kendi doktorum da dedi suyun birazcık az ama önemli değil dedi. Ben çok su içemiyorum malesef zorlasam da dedim bu bebeğin kendi ürettiği sıvı bazen ne yaparsan yap az olabilir kendini çok zorlamadan su birazdaha içmeye çalış dedi. Havuç suyunu doktorum önermedi ama burda sıvısı az olan annelere doktorlarının önerdiğini gördüm ve ise de yaramış sanırım.
Şuan aşırı az değil ana ilerleyen dönemde iyice azalırsa diye korktum işin aslı
Korkma azalmaz ınsallah. Kısın da su içmek daha zor, ben de pek içemezdim. Meyvelerden falan almaya çalış sıvıyı. 10 haftan kaldı senin de nerdeyseKatayım o zaman sadece havuç çok kötü değil ama güzelde değil tabi.ilk detaylıda gittiğim doktor söyledi sıvın biraz az çok önemli miktarda değil ama bu haftada daha çok olması lazım su az iciyorsun sanırım dedi bende 2 lt bile içemiyorum dedim. Günlük toplam sıvı alımı 4 lt olması lazım dedi sadece su için demedi tabi sıvıyı yiyeceklerden de alırsın ama suyu birazdaha fazla iç dedi.
Son kontrolde kendi doktorum da dedi suyun birazcık az ama önemli değil dedi. Ben çok su içemiyorum malesef zorlasam da dedim bu bebeğin kendi ürettiği sıvı bazen ne yaparsan yap az olabilir kendini çok zorlamadan su birazdaha içmeye çalış dedi. Havuç suyunu doktorum önermedi ama burda sıvısı az olan annelere doktorlarının önerdiğini gördüm ve ise de yaramış sanırım.
Şuan aşırı az değil ana ilerleyen dönemde iyice azalırsa diye korktum işin aslı
İnşallah. Bir arkadaşımın da tam benim aylarda azalmaya başlamış erken doğdu bebeği o aklıma takılıyor korkuyorum o yüzden. Zaman azalıyor sağ sağlim kavuşmak istiyorum bir an önceKorkma azalmaz ınsallah. Kısın da su içmek daha zor, ben de pek içemezdim. Meyvelerden falan almaya çalış sıvıyı. 10 haftan kaldı senin de nerdeyse
Korkma korkma, ciddi degilmis azalma zaten. Başkalarından da etkilenme iyi düşün senİnşallah. Bir arkadaşımın da tam benim aylarda azalmaya başlamış erken doğdu bebeği o aklıma takılıyor korkuyorum o yüzden. Zaman azalıyor sağ sağlim kavuşmak istiyorum bir an önce
Aslında hicbirşeyden etkilenmezdim her hamilelik kişiye özeldir diye ama nedense biraz korktum. Bu aralar su meselesinden çok şeyi düşünüyorum ya ben corona olursam yada doktorum olursa da doğuma gelemezse diye korku var var içimdeKorkma korkma, ciddi degilmis azalma zaten. Başkalarından da etkilenme iyi düşün sen
Tahminim normal bekliyordunuz ama sezaryene döndü öyle mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende aynı şeyleri yaşadım üstünden 1hafta geçti sancı hiç bişey yok , Allah nasip ederse salı günü sezeryan olacağim