- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Ignelerın kacıncı gunu cnm benım 6.gunu hafıf gaz oldu suan normalım ıns ohss olmayızSizin de vücudunuz ödem yaptı mı ya ben çok şiş hissediyorum kendimi
Ins transferden sonra yapcaklarımızı da konusuruz ogunlerımız de gelırAynen canım transfer sonrası
Amin canım inşallah zaten seninle aynı gidiyoruzIns transferden sonra yapcaklarımızı da konusuruz ogunlerımız de gelır
Karnım şiş ödem ya ciddenSizin de vücudunuz ödem yaptı mı ya ben çok şiş hissediyorum kendimi
Hafıf akıntım basladı sulu parlak yumırtalar buyudugu ıcın sanırım bıde arada alt karnında agrı oluyomu yumurtalardan sanırımAmin canım inşallah zaten seninle aynı gidiyoruz
Bende yarın başlıyorum estrofeme. Transferine çok az kalmıışCanım kusura bakma girmedim bayadır estrofem rahim kalınlığı için evet benim cumartesi transferim var nasipse
Oluyor canım iğne batar gibi benim adet tam bitmedi kahve akıntı o yüzden pek bilmiyorum akıntı durumunuHafıf akıntım basladı sulu parlak yumırtalar buyudugu ıcın sanırım bıde arada alt karnında agrı oluyomu yumurtalardan sanırım
Canım yumurtalar artık toplandı ve onlar için bir ilaç verilmiyor transfer hazırlığında rahimi bebeğe hazırlamak için ilaçlar veriyorlar. Şuan bana sadece estrofem verdi rahim duvarını kalınlaştıracak o ilaçla. Sonrasında progestan veriyorlar artık onu hap mı verir iğne olarak mı verir zamanla göreceğim birde prolutex var o da progestan oluyor ama göbekten vuruluyor belkide vermez diyorumcanım bu dondurulmuş embriyolarınız var ya transfer hazırlığı olduğunda ne tür ilaçlar veriliyor iğne verilmiyor dimi yumurtalar için tekrardan
Benım 4.gunde kesıldı cnm 5.gunnsut kahvesı gıbı akıntı geldı erken bıttı ıgnelerden sanırımOluyor canım iğne batar gibi benim adet tam bitmedi kahve akıntı o yüzden pek bilmiyorum akıntı durumunu
Belki de canım benim cuma kahve akıntı geldi cumartesi kırmızı oldu o gün tedaviye başladıkBenım 4.gunde kesıldı cnm 5.gunnsut kahvesı gıbı akıntı geldı erken bıttı ıgnelerden sanırım
He anladım cnm benım 2.gun cok gelıyodu o aksam basladım bende ıgnelerı kacta vuruluyosun cnm sen ben 2 de cetrotıne aksam 7:30 da gonalf ve merıonal yatrken de humatropeBelki de canım benim cuma kahve akıntı geldi cumartesi kırmızı oldu o gün tedaviye başladık
Canım ben havuç suyu avokado çiğ kabak çekirdeği çiğ ceviz kefir yumurta balık meyve bakliyat böyle sağlıklı besleniyorumHavuc suyunumu cnm baska neler yapıyorsun bende Cumartesi yumurtalar catlatma ıgnelık olur gıbıme gelıyo
He anladım cnm benım 2.gun cok gelıyodu o aksam basladım bende ıgnelerı kacta vuruluyosun cnm sen ben 2 de cetrotıne aksam 7:30 da gonalf ve merıonal yatrken de humatrope
Bende aynı cnm kefırı kendım yapıyorum yogurtla avakado az once yedım kuruyemıs kabak cekırdegıde ayn meyvelerCanım ben havuç suyu avokado çiğ kabak çekirdeği çiğ ceviz kefir yumurta balık meyve bakliyat böyle sağlıklı besleniyorum
Sağol Canım. Dr ne yiyip ne ictiginz onemi yok.gerisi Allah nasip ederse dediCanım bol ceviz ye havuç suyu iç yumurta ye ananas kabak çekirdeği ve bol su
Kac gün oldu sizinHeyecan dorukta canımmm :))
Benim daha yumurta toplanmadı canım iğne de 6.günKac gün oldu sizin
bende yarın gideceğim kontrole benim ikinci denemem hayırlısıBüyük ihtimalle bekleyeceğiz bakalım . Pazartesi kontrolüm var.
Canım oldu mu yumurta toplamanİnşallah canım, sayısından çok kaliteli olması tabi, sağlıklı bir şekilde toplanıp, Sağlıklı embriyolar oluşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?