• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım kusura bakma girmedim bayadır estrofem rahim kalınlığı için evet benim cumartesi transferim var nasipse
Bende yarın başlıyorum estrofeme. Transferine çok az kalmıış 😍 nasıl hissediyorsun kendini? Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 🙏

Son düzenleme:
canım bu dondurulmuş embriyolarınız var ya transfer hazırlığı olduğunda ne tür ilaçlar veriliyor iğne verilmiyor dimi yumurtalar için tekrardan
Canım yumurtalar artık toplandı ve onlar için bir ilaç verilmiyor transfer hazırlığında rahimi bebeğe hazırlamak için ilaçlar veriyorlar. Şuan bana sadece estrofem verdi rahim duvarını kalınlaştıracak o ilaçla. Sonrasında progestan veriyorlar artık onu hap mı verir iğne olarak mı verir zamanla göreceğim birde prolutex var o da progestan oluyor ama göbekten vuruluyor belkide vermez diyorum 😊😊 18inde kontrolüm var o zaman söyler sanırım

Son düzenleme:
Belki de canım benim cuma kahve akıntı geldi cumartesi kırmızı oldu o gün tedaviye başladık
He anladım cnm benım 2.gun cok gelıyodu o aksam basladım bende ıgnelerı kacta vuruluyosun cnm sen ben 2 de cetrotıne aksam 7:30 da gonalf ve merıonal yatrken de humatrope

Canım ben havuç suyu avokado çiğ kabak çekirdeği çiğ ceviz kefir yumurta balık meyve bakliyat böyle sağlıklı besleniyorum
Bende aynı cnm kefırı kendım yapıyorum yogurtla avakado az once yedım kuruyemıs kabak cekırdegıde ayn meyveler 🤣 aynıyız ozaman havucc yemedım ıkı gundur onude aksama kemıreyım barı somdıden vıtamın olsun kac yumurtan var cnm benım 6 saydılar Cumartesi gııdıcem yenıden

Merhaba arkadaşlar. Ben de katılmak istiyorum size kabul ederseniz.Benim hikayem biraz uzun.5 hamilelik geçirdim, 1 tane 8 yaşında oğlum var şükürler olsun.Oğlumdan önce kalp atışı olmadığı için kürtaj, oğlumdan sonra 2 tane ayrı ayrı kalp atışları durduğu için kürtaj ve en son 2017 de bir bebeğim oldu, hasta doğdu,çok nadir görülen bir sendromla, 7 buçuk ay yaşadı kaybettik..Şimdi oğluma bir kardeş istiyoruz,genetik bir bozukluk olduğu için tüp bebek denemeye karar verdik.C.tesi ilk görüşmeye gideceğiz bütün test ve tahlillerimizle.Yaşım 39 olacak nisanda.Hamile kalmamda sıkıntı olmadı şimdiye kadar,embriyoya genetik test yaptircaz, inşallah bu sefer sağlıklı olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back