• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım yumurtalar artık toplandı ve onlar için bir ilaç verilmiyor transfer hazırlığında rahimi bebeğe hazırlamak için ilaçlar veriyorlar. Şuan bana sadece estrofem verdi rahim duvarını kalınlaştıracak o ilaçla. Sonrasında progestan veriyorlar artık onu hap mı verir iğne olarak mı verir zamanla göreceğim birde prolutex var o da progestan oluyor ama göbekten vuruluyor belkide vermez diyorum 😊😊 18inde kontrolüm var o zaman söyler sanırım
Bende merak ettim canım tmm göreceğiz bakalım inşallah güzel haberlerle gel bize :KK200:

Beni de eklerseniz sevinirim,yaş 39,sorunumuz genetik bozukluk, istanbul ataşehir memorial de tedaviye başlayacağız inşallah.
Merhaba arkadaşlar. Ben de katılmak istiyorum size kabul ederseniz.Benim hikayem biraz uzun.5 hamilelik geçirdim, 1 tane 8 yaşında oğlum var şükürler olsun.Oğlumdan önce kalp atışı olmadığı için kürtaj, oğlumdan sonra 2 tane ayrı ayrı kalp atışları durduğu için kürtaj ve en son 2017 de bir bebeğim oldu, hasta doğdu,çok nadir görülen bir sendromla, 7 buçuk ay yaşadı kaybettik..Şimdi oğluma bir kardeş istiyoruz,genetik bir bozukluk olduğu için tüp bebek denemeye karar verdik.C.tesi ilk görüşmeye gideceğiz bütün test ve tahlillerimizle.Yaşım 39 olacak nisanda.Hamile kalmamda sıkıntı olmadı şimdiye kadar,embriyoya genetik test yaptircaz, inşallah bu sefer sağlıklı olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tabiki eklerim, okurken tüylerim diken diken oldu kayıplarınız için gerçekten çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin ve oğlunuzu size bağışlasın inşallah tüp bebek ile bir kardeş sahibi olur tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🙏🌸

Tabiki eklerim, okurken tüylerim diken diken oldu kayıplarınız için gerçekten çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin ve oğlunuzu size bağışlasın inşallah tüp bebek ile bir kardeş sahibi olur tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🙏🌸
Amin canım sağol ,çok zor şeyler yaşadım, 3 kürtaj 2 sezeryan doğum, son kez şansımızı denemek istiyoruz. Inşallah acılarımızı hafifletecek sağlıklı hayırlı bir evladimiz olur.

Amin canım sağol ,çok zor şeyler yaşadım, 3 kürtaj 2 sezeryan doğum, son kez şansımızı denemek istiyoruz. Inşallah acılarımızı hafifletecek sağlıklı hayırlı bir evladimiz olur.
Gerçekten çok zor Rabbim kolaylık versin. İnşallah bebeginiz gelir ve acılarınızı dindirir umarım ilk denemede kavuşursunuz 🙏

Back