- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Valla birşey hissetmiyorum şimdilik herşey yolunda görünüyor. İlaçlarımı alıyorum ye iç yat. Bugün akşam evimde olacağım. :) sen nasılsın??Nasıl gidiyor canisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla birşey hissetmiyorum şimdilik herşey yolunda görünüyor. İlaçlarımı alıyorum ye iç yat. Bugün akşam evimde olacağım. :) sen nasılsın??Nasıl gidiyor canisi
Benim 5 senin kaç tane, Cumartesi mi olacak toplama işleminKac yumurtan olustu cnm benımde 7.gunum Cumartesi gıdıcem
6 saydılar dun cnm Cumartesi gıdıcem bakalım dun ılacları arttırdılar 9 11 mm arasıydılar Cumartesi anca olur dıye dusunuyorum ıns hepsının ıcı dolu cokar cnm ıkımızındeBenim 5 senin kaç tane, Cumartesi mi olacak toplama işlemin
Kiz benim belim cok agriyor bacaklarim cok agriyor adet agrilarimla ayni.b3nde yarin aksam evim deyimValla birşey hissetmiyorum şimdilik herşey yolunda görünüyor. İlaçlarımı alıyorum ye iç yat. Bugün akşam evimde olacağım. :) sen nasılsın??
Normaldir adete yakın bir dönem çok kendimizi dinlememeyelim güzel şeyler düşünelim:)Kiz benim belim cok agriyor bacaklarim cok agriyor adet agrilarimla ayni.b3nde yarin aksam evim deyim
İnşallah canım, sayısından çok kaliteli olması tabi, sağlıklı bir şekilde toplanıp, Sağlıklı embriyolar oluşsun.6 saydılar dun cnm Cumartesi gıdıcem bakalım dun ılacları arttırdılar 9 11 mm arasıydılar Cumartesi anca olur dıye dusunuyorum ıns hepsının ıcı dolu cokar cnm ıkımızınde
Tabi canım. Ikinizde bol sağlıklı kaliteli yumurtalarnz olsun.1 tane bile olsa tutacagi varsa tutar kizlarİnşallah canım, sayısından çok kaliteli olması tabi, sağlıklı bir şekilde toplanıp, Sağlıklı embriyolar oluşsun.
11.gün toplanıyor senin o zaman değil mi kuzuİnşallah . 9 gün iğne oldum. Salı günü gece 12 de çatlatma iğnesi Yumurta toplama İşlemi de bugün 12 de
Gamzecim oldu mu yumurta toplamanİnşallah canım, sayısından çok kaliteli olması tabi, sağlıklı bir şekilde toplanıp, Sağlıklı embriyolar oluşsun.
Ins kuzum ya hayırlısıyla guEl bebıslerımız oluşur ıns guzel haberler alırızİnşallah canım, sayısından çok kaliteli olması tabi, sağlıklı bir şekilde toplanıp, Sağlıklı embriyolar oluşsun.
Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için mi veriyorlar? Banada adetin 2. Günü bi ilaç vereceğiz 13 gün kullanıp kontrole geleceksin dedilerde. Şuan sadece vitamin kullanıyorum
Benim de 4 tane vardı döllenen 2si 5. Gün donduruldu cumartesi transferim var nasipseeSelam,
Bugün hem mutluyum hem mutsuz. 6 embriyodan 2 tanesi 5.güne ulaştı ve donduruldu. Garip duygular sardı beni. 4 yildir bebegime kavusmayi bekliyorum. Inşallah doğru zaman, doğru embriyodur ve bebegimize kavusuruz
Regl olmayı bekliyorum. Ilk tüp bebek denememiz.
Çok fazla duygu karmaşası yasiyorum.
Hayirlisi olsun canım. Tek embriyo mu transfer edilecek?Benim de 4 tane vardı döllenen 2si 5. Gün donduruldu cumartesi transferim var nasipsee
Uzun zamandır girmemiştim canım kusura bakma ben 19şubatta oldum 2. Adetimi 2gün sonra cumartesi transferim var nasipse ilk denemem çok heyecanlıNe zaman 2. Adeti oldunuz ?
Doktor size ilaç verdi mi ?
Evet tek embriyo transferi olcak bahçeci fulyada tedavideyim ben sen nerde tedavi görüyosun canımHayirlisi olsun canım. Tek embriyo mu transfer edilecek?
Inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana.Evet tek embriyo transferi olcak bahçeci fulyada tedavideyim ben sen nerde tedavi görüyosun canım
canım bu dondurulmuş embriyolarınız var ya transfer hazırlığı olduğunda ne tür ilaçlar veriliyor iğne verilmiyor dimi yumurtalar için tekrardanMerhabaa ben dinlenme aşamasındayım hâlâ adet bekliyorum 4 mart gibi olacağım sanırım. O zaman transfer hazırlığı başlayacak daha benim çok var anlayacağın senin transferine çok az kalmış inşallah güzel geçer herşey
Canım bol ceviz ye havuç suyu iç yumurta ye ananas kabak çekirdeği ve bol suKiz benim belim cok agriyor bacaklarim cok agriyor adet agrilarimla ayni.b3nde yarin aksam evim deyim