2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bende merak ettim canım tmm göreceğiz bakalım inşallah güzel haberlerle gel bize

Beni de eklerseniz sevinirim,yaş 39,sorunumuz genetik bozukluk, istanbul ataşehir memorial de tedaviye başlayacağız inşallah.

Tabiki eklerim, okurken tüylerim diken diken oldu kayıplarınız için gerçekten çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin ve oğlunuzu size bağışlasın inşallah tüp bebek ile bir kardeş sahibi olur tedaviniz hayırlı olsun inşallah

Amin canım sağol ,çok zor şeyler yaşadım, 3 kürtaj 2 sezeryan doğum, son kez şansımızı denemek istiyoruz. Inşallah acılarımızı hafifletecek sağlıklı hayırlı bir evladimiz olur.

Amin canım sağol ,çok zor şeyler yaşadım, 3 kürtaj 2 sezeryan doğum, son kez şansımızı denemek istiyoruz. Inşallah acılarımızı hafifletecek sağlıklı hayırlı bir evladimiz olur.
Gerçekten çok zor Rabbim kolaylık versin. İnşallah bebeginiz gelir ve acılarınızı dindirir umarım ilk denemede kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…