- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Ben dondurulmuş embriyo transferi olcam iki gün sonra bana verilen ilaçlar 2.adetten sonra ilk 12 gün estrofem ve coraspin öncesinde kullandıgım vitamin ilaçları da vardı tabi 13. Gün kontrole gittim rahim kalınlığı iyi 5gün sonra transfer olcak dedi o gün estrofeme ek olarak prolutex iğne verdi göbekten bunu gebelik testine kadar sabah akşam yapcam bir de prednol diye bi hap bunu transferden bi gün öncesine kadar kullancam sadece estrofem ve coraspine de devsm ediyorum zatencanım bu dondurulmuş embriyolarınız var ya transfer hazırlığı olduğunda ne tür ilaçlar veriliyor iğne verilmiyor dimi yumurtalar için tekrardan
Bu havuc suyu kabak cekırdrgını transferden sonramı onerıyolar cnmCanım bol ceviz ye havuç suyu iç yumurta ye ananas kabak çekirdeği ve bol su
Hım ben ilk denemem de bayağı az ilaç kullanmışım bana fayda etmedi şimdi ikinciye başlayacağım hayırlısıyla olsunBen dondurulmuş embriyo transferi olcam iki gün sonra bana verilen ilaçlar 2.adetten sonra ilk 12 gün estrofem ve coraspin öncesinde kullandıgım vitamin ilaçları da vardı tabi 13. Gün kontrole gittim rahim kalınlığı iyi 5gün sonra transfer olcak dedi o gün estrofeme ek olarak prolutex iğne verdi göbekten bunu gebelik testine kadar sabah akşam yapcam bir de prednol diye bi hap bunu transferden bi gün öncesine kadar kullancam sadece estrofem ve coraspine de devsm ediyorum zaten
Aynen canım transfer sonrasıBu havuc suyu kabak cekırdrgını transferden sonramı onerıyolar cnm
Hım ben ilk denemem de bayağı az ilaç kullanmışım bana fayda etmedi şimdi ikinciye başlayacağım hayırlısıyla olsun
❤Benim de ilk denemem olcak canım nasipse Allahım pozitif sonuçlar almayo sonrasında da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
Ben transfer olmadan başladım içmeye valla 10 gün öncesindenAynen canım transfer sonrası
Bahçeci fulya doktorum Remzi Abalı canım sen❤amin canım nerede yaptiriyorsun
Bende şuanda müstecep beyle görüştüm kısmetse onunla başlıycam eşim ilk önce tedavisini görsünBahçeci fulya doktorum Remzi Abalı canım sen
Rabbim gönlüne göre versin canım iyi etmişsin :) ne zaman transferBen transfer olmadan başladım içmeye valla 10 gün öncesindeninşallah faydası olur şifası Allahtan
Benim eşimi üroloji de gördü hareketli sperm olmadığı için şuanda beklemedeyimBahçeci fulya doktorum Remzi Abalı canım sen
Hayırlısı olsun inşallahBenim eşimi üroloji de gördü hareketli sperm olmadığı için şuanda beklemedeyim
Amin canım inşallah seninde takip ediyim seni merak ediyorum süreciniHayırlısı olsun inşallah
7 mart cumartesi çok az kaldııııRabbim gönlüne göre versin canım iyi etmişsin :) ne zaman transfer
Çok sağol canımm hepimiz güzel sonuclar alalım inşallahhhhAmin canım inşallah seninde takip ediyim seni merak ediyorum sürecini❤ inşallah güzel sonuçlar elde edersin
Heyecan dorukta canımmm :))7 mart cumartesi çok az kaldıııı
Önemli olan transferden sonraAy hiç sorma ya öyle valla
Havuc suyunumu cnm baska neler yapıyorsun bende Cumartesi yumurtalar catlatma ıgnelık olur gıbıme gelıyoBen transfer olmadan başladım içmeye valla 10 gün öncesindeninşallah faydası olur şifası Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?