- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.001
:)))) gel gell 5 gune razıyım bır haftayı gecmesınde :)))Ben de Cok isterdim 9 martta seninle beraber transfer olmayı ama geliyorum peşinden canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))) gel gell 5 gune razıyım bır haftayı gecmesınde :)))Ben de Cok isterdim 9 martta seninle beraber transfer olmayı ama geliyorum peşinden canım
Ne yaptık ettik yetistim sayılır ama :))) pazartesi kontrole gidince 10 martta yapalım transferi derse bide süper olur :):)))) gel gell 5 gune razıyım bır haftayı gecmesınde :)))
Birçok bilgini biliyorum ama ekran fotoğrafı alıp diğer arkadaşla beraber birazdan kaydedeceğim yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek yapma sebebi, hastane ve biliyorsan transfer tarihini yazar mısın sana zahmeett bende sana konu actim gel diyecektim ne zamandir unuttum ya bahceci hastalari konusuda iyi gidiyorUykusuz Koala konun iyi olmuş yeni gördüm canım. Benim de transfer 13 mart
Yaş 33Birçok bilgini biliyorum ama ekran fotoğrafı alıp diğer arkadaşla beraber birazdan kaydedeceğim yaş, kaçıncı deneme, tüp bebek yapma sebebi, hastane ve biliyorsan transfer tarihini yazar mısın sana zahmeett bende sana konu actim gel diyecektim ne zamandir unuttum ya bahceci hastalari konusuda iyi gidiyor
Aaa belli olmuş az çok transfer he? Çok heyecanlı ya Sence ben ne zaman transfer olurum?? 18inde kontrole gideceğim.Yaş 33
2. Deneme
Erkek faktörü ve bende de pko var
Bahçeci fulya remzi bey doktorum
Transfer 13 ya da 14 mart
Ne kadar yumurta var boyutu nedir canıömerhabalar, benimde ignede 4. Gunum. Bugun kontrolum vardi yumurta buyuklugu vs soyledi dr um.
Aaa belli olmuş az çok transfer he? Çok heyecanlı ya Sence ben ne zaman transfer olurum?? 18inde kontrole gideceğim.
Hayırlı haberlerini de yazarız inşallah
[/QUOTE
seni ne zaman kontrole çağırdı? Kontrolden 5 gün sonra yapılıyormus transfer. BEnim de 9 mart kontrol. Yani adetin 17.günü falan oluyor sanırım
Insallah canim hepimiz olumlu sonuç alalım.
Dondurulmuş embriyo sanırım değil miYaş 33
2. Deneme
Erkek faktörü ve bende de pko var
Bahçeci fulya remzi bey doktorum
Transfer 13 ya da 14 mart
Yazmışsın kontrol gününu yeni gördüm. 23 mart olur sanki senin transfer ama geç çağırmış sanki kontroleAaa belli olmuş az çok transfer he? Çok heyecanlı ya Sence ben ne zaman transfer olurum?? 18inde kontrole gideceğim.
Hayırlı haberlerini de yazarız inşallah
Canım nasılsın yumurta toplandı mıİnşallah canım, sayısından çok kaliteli olması tabi, sağlıklı bir şekilde toplanıp, Sağlıklı embriyolar oluşsun.
Evet dondurulmuşDondurulmuş embriyo sanırım değil mi
Ay ıns cnm allahm cabalarımızı karsılıksız bırakmasın sımdı humatrope yaptom uyuyorum yumoslarım buyuusunhersey yolunda gıtsın en kalıtelısınden yumurtaların olsun :))
Hadi ya Bana ilk başta 13 gün ilaç kullanacaksın kontrole geleceksin sonra demişlerdi adet olunca aradım yine aynısını soylediler estrofem verip 13. Gün kontrole çağırdı seni ilaçtan kaç gün sonra çağırmış oluyor?Yazmışsın kontrol gününu yeni gördüm. 23 mart olur sanki senin transfer ama geç çağırmış sanki kontrole
Beni de 12. Gün çağırmış oluyor. Ben adetin 2. Günü başladım Estrofeme, sen 3. Gün mü başladınHadi ya Bana ilk başta 13 gün ilaç kullanacaksın kontrole geleceksin sonra demişlerdi adet olunca aradım yine aynısını soylediler estrofem verip 13. Gün kontrole çağırdı seni ilaçtan kaç gün sonra çağırmış oluyor?
O zaman senle aynı sürede çağırmış oluyor kontrole. Bana 3. Gün başla dediler yarın sabah başlayacağım inşallahBeni de 12. Gün çağırmış oluyor. Ben adetin 2. Günü başladım Estrofeme, sen 3. Gün mü başladın
Aa başladın sanıyorum ben, daha yarin mi üçüncü günün? O yüzden geç dedim bende. Normal o zaman tamam :)O zaman senle aynı sürede çağırmış oluyor kontrole. Bana 3. Gün başla dediler yarın sabah başlayacağım inşallah
ya size 17. gün transfer yaparken bana 21. gun yapacak anlamıyorum ben bu ısıAa başladın sanıyorum ben, daha yarin mi üçüncü günün? O yüzden geç dedim bende. Normal o zaman tamam :)
Rahim kalınlaşmasına bağlı bir durumdur o sanırımya size 17. gün transfer yaparken bana 21. gun yapacak anlamıyorum ben bu ısı
Hadi hayırlı olsun canım pozitif olsun sonuEvet dondurulmuş
Aminn hepimizin ınsallahHadi hayırlı olsun canım pozitif olsun sonu