2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

6 saydılar dun cnm Cumartesi gıdıcem bakalım dun ılacları arttırdılar 9 11 mm arasıydılar Cumartesi anca olur dıye dusunuyorum ıns hepsının ıcı dolu cokar cnm ıkımızınde
İnşallah canım, sayısından çok kaliteli olması tabi, sağlıklı bir şekilde toplanıp, Sağlıklı embriyolar oluşsun.

Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için mi veriyorlar? Banada adetin 2. Günü bi ilaç vereceğiz 13 gün kullanıp kontrole geleceksin dedilerde. Şuan sadece vitamin kullanıyorum

Canım kusura bakma girmedim bayadır estrofem rahim kalınlığı için evet benim cumartesi transferim var nasipse

Benim de 4 tane vardı döllenen 2si 5. Gün donduruldu cumartesi transferim var nasipsee

Evet tek embriyo transferi olcak bahçeci fulyada tedavideyim ben sen nerde tedavi görüyosun canım
Inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana.
En ankarada ibrahim esinler de tedavideyim. 2. Adetimi bekliyorum nisan ortasında transferim olur Inşallah. Bana da tek embriyo transfer edilecek.

canım bu dondurulmuş embriyolarınız var ya transfer hazırlığı olduğunda ne tür ilaçlar veriliyor iğne verilmiyor dimi yumurtalar için tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…