• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bu cetrotıne yı nasıl yapıyonuz kendı enjektorunemı cekıyonuz suyla cozeltıyı baska sırıngadamı yapıyonuz
enjektor sivi dolu ona sari basligi takip tozun icine veriyorsunuz.hafif calkalayip tekrar ayi enjektore cekiyorusnuz siviyi.ardindan diger igne ucunu griyi takip onunla igne oluyorsunuz umarim anlatabilmisimdir.isterseniz videolari var izleyebilirsiniz.

enjektor sivi dolu ona sari basligi takip tozun icine veriyorsunuz.hafif calkalayip tekrar ayi enjektore cekiyorusnuz siviyi.ardindan diger igne ucunu griyi takip onunla igne oluyorsunuz umarim anlatabilmisimdir.isterseniz videolari var izleyebilirsiniz.
Cok sagol cnm baktım vıdeoya da dedım baska enjektore cekmeye gerek varmı dıye

Merhaba kizlar..Bahceci Umut Tüp bebek merkezinde Cem Çelik ile ilk defa tüp bebek deniyorum.. Pcosum ben.. 20.2.2020 tarihinde 7 tane yumurta toplandi bir tanesi sadece 5 gun +1 gun uzatma ile blastosist olustu.. 5.gun gelisim gostermemisti hicbiri.. 1 gun uzatma ile 1 tanesi benim umudum oldu ve donduruldu.. Rahim dinlendirme asaamasindayim suan..Muhtemelen mart sonunda transfer olucak. Reglin 2.gunu beni bekliyorlar.. Biraz korkularım var. Biraz endiseliyim tek yumurta oldugu icin umudumu kaybetmemeye Calisiyorum. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin kizlar..:110:
Merhaba canim, umudunu hic bi zaman kaybetme, 1 tane embriyo tutunsun yeter ki🤲🏼
bisey sormak istiyorum size, Cem hoca instagram videolarinda gorundugu gibi mi? Merkezde ilgi alaka hastaya yaklasim nasil? Ben de Cem hocaya gelmeyi dusunuyordum ama Memorialda karar kildim..

Merhaba kizlar..Bahceci Umut Tüp bebek merkezinde Cem Çelik ile ilk defa tüp bebek deniyorum.. Pcosum ben.. 20.2.2020 tarihinde 7 tane yumurta toplandi bir tanesi sadece 5 gun +1 gun uzatma ile blastosist olustu.. 5.gun gelisim gostermemisti hicbiri.. 1 gun uzatma ile 1 tanesi benim umudum oldu ve donduruldu.. Rahim dinlendirme asaamasindayim suan..Muhtemelen mart sonunda transfer olucak. Reglin 2.gunu beni bekliyorlar.. Biraz korkularım var. Biraz endiseliyim tek yumurta oldugu icin umudumu kaybetmemeye Calisiyorum. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin kizlar..:110:
Merhaba arkadaşlar benim de inşallah yarın yumurta toplama işlemi olacak. Sabah gitmeden duş almam sıkıntı olur mu

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım, Bende Cem beyin hastasıyım bu ayın sonlarına doğru bende transfer olacağım 1 adet 5. Gün 1 Adet 6. Gün embriyom var umudunu kaybetme bize 1 tanesi lazım. İnşallah sıkıca tutunur sana. 5. Gün embriyom oluşunca tamam dedim 1 tane kaldı ama kaldı bu benim umudum olacak kucağıma alacağım onu inşallah dedim tabii çokta üzüldüm çünkü 10 embriyodan 1 tane kalmıştı.. sonra 6. Gün aradılar ve canlılık gösteren embriyolarinizdan biri daha gelişti dediler dünyalar benim oldu sanki. 2 Adet bebeğim orada beni bekliyorlar inşallah. Umutsuzluğa kapılmayalım o 1 embriyo için uğraşan birsürü insan var. Halimize bin şükür sende stres yapma inşallah sonucun çok güzel olacak🙏💕

Bitki cayi icme canim.. Doktorum bitki cayi yasak demisti bana. Siyah cay, bitki caylari. Kahve.. bunlar yasak.. rahime embriyonun tutunmasini onluyormus galiba. Su ic.. bol su.. hayirlisi olsun. Insallah embriyon sana simsiki tutunur...:KK15::KK15:
Teşekkür ederimmm 💗💗

Teşekkür ederim canım, dua edin bana, iyi geçsin, Sağlıklı yumurtalarım toplansın
Canım inşallah sıkıntısız yumurtaların toplanır ve sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile döllenip gelişirler. Bol şans sana.💖🙏

Gunaydın kızlar bana ılaclar mıde bulantısı ve yorgunluk yaptı sıze de oyle oldumu normal dımı

Back