Bana şimdi rahim filmi çektirirsen arkasından çocukların olacak deseler bile kabul etmem, çocuksuz yaşamayı tercih ederim herhalde. Anestezili rahim filmi çektirdim 45 gün yogun bakımda kaldım. Kalın bağırsağımı delmişler. Dediler açık herşey yolunda, ağrın olursa ağrı kesici al. Ertesi gün wc ye gidemedim, tuvaletimi yapamadım, ateşim oldu 41 derece. Apar topar hasteneye götürdüker, serum taktılar film çektiler, biley yok, enfejsiyonda yok, eşime naz yaptığımı söylediler. O gün hastanede kaldım, gece felç geçirdim, boynumdan aşağısını hissetmiyordum, bol bol antibiyotik serum takıldı. Sabah drun teki geldi bilgisayarlı tomoğrafi yapalım dediler. Tomografiye girdiğimle çıktığım bir oldu, karnımın içi pislik dolmuş, bağırsaklarımdaki pislik karnıma dolmuş, apar topar ameliyata alındım. Gözümü yoğun bakımda açtım. Pansuman için geldiler, zannediyorum küçük bişey, belinden sargıyı çıkardılar canevimden vajinal bölgeme kadar kesilmiş Taker la dikmişler. Kendimi öyle görünce çok korktum. Sonra dikişler patladı falan felan. Çok kötü günler yaşadım. Şimdi aynada bakınca boydan boya iki parmak kalınlığında dikiş izim var. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rahim filmi denilince nefes alamıyorum, o günler geliyor aklına.