- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.401
Ay cok geçmiş olsun, cok şükür atlatmış yoğun olsada. Cok sevindim .Giremedim buralara bir süreBabam covid-19 virüsünü kaptı ve en ağır şekilde yaşadı yoğun bakıma aldılar apar topar. 21 gün entübe edildi ve çok şükür kurtuldu. 3 hafta önce taburcu oldu ailemin yanında kalıyordum babama yardim etmek için. Bugün döneceğim artık baya toparladı. Başımıza bu olaylar gelince forumu falan unutuverdim Forumu unutsamda seni unutmadım tabi ki şimdi girip bi sana yazayım dedim hemen
Allah razı olsun çok zor bir süreçti ama geçirdik çok şükür. Rabbim kimseye vermesin böylesi bi derdi.Ay cok geçmiş olsun, cok şükür atlatmış yoğun olsada. Cok sevindim .
Sen de başlarsın artik tedavine degil mi
Embiryo bilgilerinin olduğu evrak var canım oraya baktı 3.gün embiryosu transferi oldum ben. Bu gittiğim doktor adana da alanında iyi bir doktor canım önceki gittiğim de adana başkent ti o da özelMerhaba hatırlıyorum negatif sonuç almıştın hakkında hayırlısı olsun umarım bu defa olumlu sonuçlanır ve ikinci çocuğunu da kucağına alırsın
Öncelikle çok şaşırdım ne amaçla kalitesiz embriyo transfer ederler bundaki amaç ne, niye kaliteliyi saklıyorlar ki? Ayrıca şimdi gittiğin doktor sana transfer edilen embriyonun kaliteli olup olmadığını nasıl anladı? Gittiğin kurumlar özel mi bilmiyorum ama şu anda gittiğin doktorun da doğru söyleyip söyleyemediğini anlamadım ben yani sen başarısız transferden sonra doktora gidiyorsun ama doktor embriyonun kalitesini anlıyor nasıl oluyor bu. İlk tüp bebek tedavinin gördüğün yerde neden yaptırmadın ikinciyi de onu da merak ettim. Bir de doğru 5. Gün embriyosu daha kaliteli olur ama bana 4. Gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür tuttu
Evet canım temmuz sonu başlıcaz inşallah sırf transfer yapmak için yaptı zaten istediğimiz gibi değil embiryo demişti. Ben ısrarla iki koyun dedim koymadı.Okadat kalıtesızse neden transfer etmısşer umut ıcıne sokmuslar ki ilginç inş bu kez güzel sonuclar alırsın cnm vıtamın de kullanıyorsun daha ıyı sonuc alırsınız hayırlısıyla bıkac ay beklıcekmısınız ozaman
İlk kızımda tedavi gördüğüm yer kapandı canım özel klinikti orası da o yüzden ona gidemedim.Merhaba hatırlıyorum negatif sonuç almıştın hakkında hayırlısı olsun umarım bu defa olumlu sonuçlanır ve ikinci çocuğunu da kucağına alırsın
Öncelikle çok şaşırdım ne amaçla kalitesiz embriyo transfer ederler bundaki amaç ne, niye kaliteliyi saklıyorlar ki? Ayrıca şimdi gittiğin doktor sana transfer edilen embriyonun kaliteli olup olmadığını nasıl anladı? Gittiğin kurumlar özel mi bilmiyorum ama şu anda gittiğin doktorun da doğru söyleyip söyleyemediğini anlamadım ben yani sen başarısız transferden sonra doktora gidiyorsun ama doktor embriyonun kalitesini anlıyor nasıl oluyor bu. İlk tüp bebek tedavinin gördüğün yerde neden yaptırmadın ikinciyi de onu da merak ettim. Bir de doğru 5. Gün embriyosu daha kaliteli olur ama bana 4. Gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür tuttu
Aynen canım daha önce gittiğim diyetisyene gideceğim yine inşallah canım hep hissettim canım çünkü ister istemez ilk tedavi ile karşılaştırma yapıyorsun ama o an tam teslimiyet oluyor ne olduğunu bilmiyorsunKalitesiz embriyo transfer etmelerine çok şaşırdım ama bu transferinde seninde içine sinmeyen şeyler vardı. Demek ki doğru hissetmişsin. Ben tedavi öncesinde hiç vitamin kullanmadım ama yazdığın vitamin ilaçlarını formda çok okudum. Çok fazla kullananlar var. Yeni tedavin şimdiden hayrlı olsun, içinede sindiyse devam et canım. Hemen bi uzmandanda sana uygun bir diyet programı al, diyete başla. İnşaAllah güzel kaliteli yumurtaların olur ve kızın abla olur ❤kendine dikkat et
Ay hadi insallah, bak demek ki varmis bi hayr baslayamamanda, ya hamile kalsaydin babana gidemezdin bu sefer. Şimdi daha güzel olacak her sey insallah.Allah razı olsun çok zor bir süreçti ama geçirdik çok şükür. Rabbim kimseye vermesin böylesi bi derdi.
4 Mayısta bahçeci tedavilere başlamış bende 23ünde regl olacağım ve nasipse başlayacağım artık
Ikı koysa belkı dıgerı tutarmıs bnmde ıkı embrıyom ıyıydı ıkısınıde koydular yanı neyse kafanı sıfırla cnm ıns bukez guzel sonuclar alcaksın ınanıyorumEvet canım temmuz sonu başlıcaz inşallah sırf transfer yapmak için yaptı zaten istediğimiz gibi değil embiryo demişti. Ben ısrarla iki koyun dedim koymadı.
Kesinlikle öyle iyiki ertelemişiz dedim. Babam 3 hafta yoğunbakımda kaldığında hastanenin kapısında bile bekletmiyorlardı gidip göremiyorduk zaten uyutuluyordu çok zor geçti o günler. İyileşip uyanınca yoğunbakımdan çıkınca ancak gidebildik hastanede 2 gün refakat ettim sonra eve çıkardık 3 haftadırda annemlerdeyim eğer tedaviye devam etseydim bu stresle olacağı varsada olmazdı diye düşünüyorum. Peki sen nasılsın bebiş nasııllAy hadi insallah, bak demek ki varmis bi hayr baslayamamanda, ya hamile kalsaydin babana gidemezdin bu sefer. Şimdi daha güzel olacak her sey insallah.
Aynen canım kapattım o sayfayı tabi önce nasip yaşanacağı varmış bunların her şer de vardır bir hayırIkı koysa belkı dıgerı tutarmıs bnmde ıkı embrıyom ıyıydı ıkısınıde koydular yanı neyse kafanı sıfırla cnm ıns bukez guzel sonuclar alcaksın ınanıyorum
Canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusunKesinlikle öyle iyiki ertelemişiz dedim. Babam 3 hafta yoğunbakımda kaldığında hastanenin kapısında bile bekletmiyorlardı gidip göremiyorduk zaten uyutuluyordu çok zor geçti o günler. İyileşip uyanınca yoğunbakımdan çıkınca ancak gidebildik hastanede 2 gün refakat ettim sonra eve çıkardık 3 haftadırda annemlerdeyim eğer tedaviye devam etseydim bu stresle olacağı varsada olmazdı diye düşünüyorum. Peki sen nasılsın bebiş nasııll❤
Hangi hastanede kaldi baban?Kesinlikle öyle iyiki ertelemişiz dedim. Babam 3 hafta yoğunbakımda kaldığında hastanenin kapısında bile bekletmiyorlardı gidip göremiyorduk zaten uyutuluyordu çok zor geçti o günler. İyileşip uyanınca yoğunbakımdan çıkınca ancak gidebildik hastanede 2 gün refakat ettim sonra eve çıkardık 3 haftadırda annemlerdeyim eğer tedaviye devam etseydim bu stresle olacağı varsada olmazdı diye düşünüyorum. Peki sen nasılsın bebiş nasııll❤
Darıca Farabi hastanesinde kaldı. Ay kıyamam ya baya zorlu günler geçirmişsin çok şükür geride kalmış sağlıkla illerlesin inşallahHangi hastanede kaldi baban?
Ben napim baya bulantıli zor gunler gecirdim arada kanamalar oldu korktuk apar topar aciller falan, şimdi hepsi gecti şükür iyiyim. Bide Kocaelinde doktor bulmakta zorlandim onu da bulduk sonunda:)
Amiin Allah razı olsun çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
Amin insallah canim. Medical parkta sebiha özdemir var, tüp bebekte Riskli gebelik takibinde cok iyiymiş ona gidiyorum.Darıca Farabi hastanesinde kaldı. Ay kıyamam ya baya zorlu günler geçirmişsin çok şükür geride kalmış sağlıkla illerlesin inşallahKimi buldun doktor olarak
Doktorun ismini duydum orada ümit hanımda var çok tatlı bir doktor kendisi fakat senin doktorunun alanı daha iyiymiş peki ücretler nasıl orada? Yüksek mi çokAmin insallah canim. Medical parkta sebiha özdemir var, tüp bebekte Riskli gebelik takibinde cok iyiymiş ona gidiyorum.
Evet umit hanimda iyiymiş . Bir tek sebiha hanim prof oldugu icin 340, diğer doktorlar 170 canim.Doktorun ismini duydum orada ümit hanımda var çok tatlı bir doktor kendisi fakat senin doktorunun alanı daha iyiymiş peki ücretler nasıl orada? Yüksek mi çok
Gebelik takibi için paket falan yok mu ki? Fiyat farkı fazlaymış ama prof sonuçta olur o kadarEvet umit hanimda iyiymiş . Bir tek sebiha hanim prof oldugu icin 340, diğer doktorlar 170 canim.
Hic sormadım ki paket var mi diye, bu gidişimde sorarim bi. Bahceciye hic gidemedim yasaklar falan çıktı.Gebelik takibi için paket falan yok mu ki? Fiyat farkı fazlaymış ama prof sonuçta olur o kadarumut hanım yengemin doktoruydu oradan tanıyorum sevmiştim epey.
Çook önceden başka bir özel hastanede duymuştum sanki vardı belki orda da vardırHic sormadım ki paket var mi diye, bu gidişimde sorarim bi. Bahceciye hic gidemedim yasaklar falan çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?