2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ay cok geçmiş olsun, cok şükür atlatmış yoğun olsada. Cok sevindim .
Sen de başlarsın artik tedavine degil mi

Ay cok geçmiş olsun, cok şükür atlatmış yoğun olsada. Cok sevindim .
Sen de başlarsın artik tedavine degil mi
Allah razı olsun çok zor bir süreçti ama geçirdik çok şükür. Rabbim kimseye vermesin böylesi bi derdi.
4 Mayısta bahçeci tedavilere başlamış bende 23ünde regl olacağım ve nasipse başlayacağım artık

Embiryo bilgilerinin olduğu evrak var canım oraya baktı 3.gün embiryosu transferi oldum ben. Bu gittiğim doktor adana da alanında iyi bir doktor canım önceki gittiğim de adana başkent ti o da özel

Evet canım temmuz sonu başlıcaz inşallah sırf transfer yapmak için yaptı zaten istediğimiz gibi değil embiryo demişti. Ben ısrarla iki koyun dedim koymadı.

İlk kızımda tedavi gördüğüm yer kapandı canım özel klinikti orası da o yüzden ona gidemedim.

Aynen canım daha önce gittiğim diyetisyene gideceğim yine inşallah canım hep hissettim canım çünkü ister istemez ilk tedavi ile karşılaştırma yapıyorsun ama o an tam teslimiyet oluyor ne olduğunu bilmiyorsun

Ay hadi insallah, bak demek ki varmis bi hayr baslayamamanda, ya hamile kalsaydin babana gidemezdin bu sefer. Şimdi daha güzel olacak her sey insallah.

Evet canım temmuz sonu başlıcaz inşallah sırf transfer yapmak için yaptı zaten istediğimiz gibi değil embiryo demişti. Ben ısrarla iki koyun dedim koymadı.
Ikı koysa belkı dıgerı tutarmıs bnmde ıkı embrıyom ıyıydı ıkısınıde koydular yanı neyse kafanı sıfırla cnm ıns bukez guzel sonuclar alcaksın ınanıyorum

Ay hadi insallah, bak demek ki varmis bi hayr baslayamamanda, ya hamile kalsaydin babana gidemezdin bu sefer. Şimdi daha güzel olacak her sey insallah.
Kesinlikle öyle iyiki ertelemişiz dedim. Babam 3 hafta yoğunbakımda kaldığında hastanenin kapısında bile bekletmiyorlardı gidip göremiyorduk zaten uyutuluyordu çok zor geçti o günler. İyileşip uyanınca yoğunbakımdan çıkınca ancak gidebildik hastanede 2 gün refakat ettim sonra eve çıkardık 3 haftadırda annemlerdeyim eğer tedaviye devam etseydim bu stresle olacağı varsada olmazdı diye düşünüyorum. Peki sen nasılsın bebiş nasııll

Canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

Hangi hastanede kaldi baban?
Ben napim baya bulantıli zor gunler gecirdim arada kanamalar oldu korktuk apar topar aciller falan, şimdi hepsi gecti şükür iyiyim. Bide Kocaelinde doktor bulmakta zorlandim onu da bulduk sonunda:)

Hangi hastanede kaldi baban?
Ben napim baya bulantıli zor gunler gecirdim arada kanamalar oldu korktuk apar topar aciller falan, şimdi hepsi gecti şükür iyiyim. Bide Kocaelinde doktor bulmakta zorlandim onu da bulduk sonunda:)
Darıca Farabi hastanesinde kaldı. Ay kıyamam ya baya zorlu günler geçirmişsin çok şükür geride kalmış sağlıkla illerlesin inşallah Kimi buldun doktor olarak

Amin insallah canim. Medical parkta sebiha özdemir var, tüp bebekte Riskli gebelik takibinde cok iyiymiş ona gidiyorum.
Doktorun ismini duydum orada ümit hanımda var çok tatlı bir doktor kendisi fakat senin doktorunun alanı daha iyiymiş peki ücretler nasıl orada? Yüksek mi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…