• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

O 12.haftadan sonra kullandıgın nasıl bısey cnmmdr mu verdı 11+1 ım 12+0 damı bırakmak lazımmacaba
Hayır canım bırakmıyorsun şuan folik asit 800 yg olanın dozu kullanıyorum 12+0 da 400yg olanı kullanmaya başlıcam. Sadece dozu yarıya düşüp emzirne dönemide dahil kullancam. Kızımdada aynı şekilde kullanmıştım. Sen kafana takılan bütün sorularını bi kağıda az, dr gittiğinde hepsini sor canım. Ben ilk gebeliğimde hep öyle yapıyordum heyecandan stresten insan soracaklarını unutuyor. Drun daha iyi bilir ama folik asiti bırakman gerektiğini zannetmiyorum. Kendine ve bebişlere dikkat et. ❤️🧿

Hayır canım bırakmıyorsun şuan folik asit 800 yg olanın dozu kullanıyorum 12+0 da 400yg olanı kullanmaya başlıcam. Sadece dozu yarıya düşüp emzirne dönemide dahil kullancam. Kızımdada aynı şekilde kullanmıştım. Sen kafana takılan bütün sorularını bi kağıda az, dr gittiğinde hepsini sor canım. Ben ilk gebeliğimde hep öyle yapıyordum heyecandan stresten insan soracaklarını unutuyor. Drun daha iyi bilir ama folik asiti bırakman gerektiğini zannetmiyorum. Kendine ve bebişlere dikkat et. ❤🧿
Ilk bebegımde bırakmstım baska vıtamın ve kan d vıtamını ılaclarına gecmıstm cnm aynen cokmsorum bar dr a baska dr a gectım ya oyuzden duzgunce sormam lazım estrofem progestan ıgne falan kullandıgım ıcın nezaman bırakcaz bakalım

Ilk bebegımde bırakmstım baska vıtamın ve kan d vıtamını ılaclarına gecmıstm cnm aynen cokmsorum bar dr a baska dr a gectım ya oyuzden duzgunce sormam lazım estrofem progestan ıgne falan kullandıgım ıcın nezaman bırakcaz bakalım
Senin ikiz gebelik olunca mutlaka takviye vitaminler olacaktır, 3 aydan sonra bebekler bizi sömürmeye başlıyor, seninkiler 2 kat sömürcekler seni 😬
Bu arada yeni dr nu beğenirsen onda kal sürekli dr değiştirmekte iyi değil canım. Kafanda sürekli soru işareti kalır. Çünkü dr önerileri herzaman birbirinden farklı oluyor. Dikiş için randevu aldın mu?

Senin ikiz gebelik olunca mutlaka takviye vitaminler olacaktır, 3 aydan sonra bebekler bizi sömürmeye başlıyor, seninkiler 2 kat sömürcekler seni 😬
Bu arada yeni dr nu beğenirsen onda kal sürekli dr değiştirmekte iyi değil canım. Kafanda sürekli soru işareti kalır. Çünkü dr önerileri herzaman birbirinden farklı oluyor. Dikiş için randevu aldın mu?
Ona gıdıcem sureklı cnm evet bnm ılk bebek benı fena somurmuştu hala d vıtamınım naptıysam dızelmedı saka gıbı yanı bır ay sonra baslar degerlerımız dusmeye valla yandık kan degerı bıle dusuyormus benım en kotu eksım suan saglık ocagı kan tahlılı de yapmıyo ozelde cok pahalı dıkıs ıcın pazartesı dr ıptal etmezse randevıyu yasaktan gorıscez bayramdan once yada hemen sonra olcak allahın ıznıyle cnm

İmkanın olursa git canım. Kursta seni doğuma hazırlıyorlar. Doğru nefes alma teknikleri, doğurma pozisyonları ( suda mı ayaktamı , yatarakmı, köpek pozisyonunda mu hahaha acayip pozisyonlar var. 😬) bunlar hakkında bilgi veriyorlar. Seni rahatlatacak masaj teknikleri anlatılıyor. Eşinle birlikte size 3,5 kilo ağırlığında oyuncak bebek veriyorlar prova yapıyorsun 😆 altını değiştiriyorsun, gazını çıkarıyorsun, karın masajı , ayak masajı,yüz masajı, bebeği emzirirken tutma pozisyonları vs Bunlar anlatılıyor. Yararlı bir kurs. Ebe konusundada son 2 ay kala ayarla gerçekten sıkıntı. Ha birde bebişi kucağına alı almaz ertesi gün kindergartene yazdırın 🤪🤪 yer bulması zor oluyor. Eşim 2 aylıkken kızımı yazdırdı. 3 yaşına girecek nrdeyse geçen mektup geldi boş yer yokmuş 80 aile açıktaymış seneye kaldı. Burda her şey stres yawwwww.
O ne yaa Nüfus çok olunca demek ki yer olmuyor Allah yardımcınız olsun canım ya bişey sorucam benim 2 gündür kasıklarım ağrıyo kramp giriyor ama normal ağrı olsa karnım büyüyor ondan dicem kramp olunca endişelendim biraz

O ne yaa Nüfus çok olunca demek ki yer olmuyor Allah yardımcınız olsun canım ya bişey sorucam benim 2 gündür kasıklarım ağrıyo kramp giriyor ama normal ağrı olsa karnım büyüyor ondan dicem kramp olunca endişelendim biraz
Adet döngülerinde olabilir canım, bi de rahim genişlediği için o kramplar, ağrılar normal. Bendede kramplar oluyor. Dr rahim büyüyor dedi, hatta elle muayenede büyümesi güzel ilerliyor demişti.

Kanama sureklı agrı yoksa korkma cnm mahnezyum verebılır dr kramplar ıcın benımde gunde bıkac kere adet agrısı gıbı agrı oluyo bacaklarım bıle agrıyo

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Size bir soru soracağım uyurken ya da uzanırken sırt üstü yatıyor musunuz?
Sırt üstü yatmak bebeğe giden kan akışını kesiyormuş. Dr larınız bu konuda bir şey söyledi mi
Bnm Dr kontrolüm perşembe sormak istedim size

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Size bir soru soracağım uyurken ya da uzanırken sırt üstü yatıyor musunuz?
Sırt üstü yatmak bebeğe giden kan akışını kesiyormuş. Dr larınız bu konuda bir şey söyledi mi
Bnm Dr kontrolüm perşembe sormak istedim size
Ben yatmıyorum cnm uzun zamandır ayaklarımın altında yastıklayım bıde tum gun oyuzden de sol a yatmak kan akısını saglıyor ama 1 ay daha karnın rahatsız etmezsen az da olsa yatılabıkır belkı

Ben yatmıyorum cnm uzun zamandır ayaklarımın altında yastıklayım bıde tum gun oyuzden de sol a yatmak kan akısını saglıyor ama 1 ay daha karnın rahatsız etmezsen az da olsa yatılabıkır belkı

Ben normalde sola yatıp uyuyorum. Belim ağrıyınca sağa dönüp geri uyuyorum. Ama gece bir kaç gündür kendimi sırt üstü yatarken buluyorum korktum açıkçası birde fitil koyuncada yarım saat uzanıyorum sırt üstü

Ben normalde sola yatıp uyuyorum. Belim ağrıyınca sağa dönüp geri uyuyorum. Ama gece bir kaç gündür kendimi sırt üstü yatarken buluyorum korktum açıkçası birde fitil koyuncada yarım saat uzanıyorum sırt üstü
Bnde gın ıcınde suan sırt ustunuatıyorum saga sola donuyorum daha ufaklar ya 4 aydan sonra sol a yatmak onemlı sanırım

Kızlar bu süreci birlikte geçirmiştik bazılarınız tanıyor beni negatif sonuç almıştım. Tekrar denemek için Adana da yine Bülent haydardedeoğlu na gittim. Sana verilen embrıyonun tutma şansı zaten yokmuş çok kalitesiz sırf transfer için yapılmış dedi. Baştan skba yanlış tedavi uygulanmış. Adetim in birinci günü tedavşye başlamıştı süreç böyle olunca da zincirleme doğal olarak her şeyi etkiledi yumurta toplama transfer vs. O tedaviyi unutuyoruz dedi. Benim ilk tedaviden 2 yaşında kızım var ve 5.gün embiryosuydu. Yine biz 5.gün embiryosu elde edecez dedi.Acelemiz yok yaşın geç değil 30 yaşındayım bir kızında var biz şuan okeye dönüyoruz dedi. Çeşitli vitamin takviyeleri verdi biesteron balık yağı quenzom tarzı ilaçlar 2 ay kullanacaksın dedi eşim varikosel ameliyatı olmuştu çok önce morfoloji problemi var onun için de dna hasarına bakalım 2 ayda sen kullanacaksın ilaç dedi eşime . Benim kilom 74 maalesef kızlar bu süreçte 6 kilo vermeni istiyorum dedi. Uzun protokol yapacam dedi bundan önce kısa protokol olmuştu. Uzun protokol nasıl bilmiyorum. İçinizde bu ilaçları kullanan uzun protokol yapan var mı? Kısmet olursa temmuz sonu başlıcaz dualarınıza talibim

Kızlar bu süreci birlikte geçirmiştik bazılarınız tanıyor beni negatif sonuç almıştım. Tekrar denemek için Adana da yine Bülent haydardedeoğlu na gittim. Sana verilen embrıyonun tutma şansı zaten yokmuş çok kalitesiz sırf transfer için yapılmış dedi. Baştan skba yanlış tedavi uygulanmış. Adetim in birinci günü tedavşye başlamıştı süreç böyle olunca da zincirleme doğal olarak her şeyi etkiledi yumurta toplama transfer vs. O tedaviyi unutuyoruz dedi. Benim ilk tedaviden 2 yaşında kızım var ve 5.gün embiryosuydu. Yine biz 5.gün embiryosu elde edecez dedi.Acelemiz yok yaşın geç değil 30 yaşındayım bir kızında var biz şuan okeye dönüyoruz dedi. Çeşitli vitamin takviyeleri verdi biesteron balık yağı quenzom tarzı ilaçlar 2 ay kullanacaksın dedi eşim varikosel ameliyatı olmuştu çok önce morfoloji problemi var onun için de dna hasarına bakalım 2 ayda sen kullanacaksın ilaç dedi eşime . Benim kilom 74 maalesef kızlar bu süreçte 6 kilo vermeni istiyorum dedi. Uzun protokol yapacam dedi bundan önce kısa protokol olmuştu. Uzun protokol nasıl bilmiyorum. İçinizde bu ilaçları kullanan uzun protokol yapan var mı? Kısmet olursa temmuz sonu başlıcaz dualarınıza talibim

Merhaba hatırlıyorum negatif sonuç almıştın hakkında hayırlısı olsun umarım bu defa olumlu sonuçlanır ve ikinci çocuğunu da kucağına alırsın :dua:
Öncelikle çok şaşırdım ne amaçla kalitesiz embriyo transfer ederler bundaki amaç ne, niye kaliteliyi saklıyorlar ki? Ayrıca şimdi gittiğin doktor sana transfer edilen embriyonun kaliteli olup olmadığını nasıl anladı? Gittiğin kurumlar özel mi bilmiyorum ama şu anda gittiğin doktorun da doğru söyleyip söyleyemediğini anlamadım ben yani sen başarısız transferden sonra doktora gidiyorsun ama doktor embriyonun kalitesini anlıyor nasıl oluyor bu. İlk tüp bebek tedavinin gördüğün yerde neden yaptırmadın ikinciyi de onu da merak ettim. Bir de doğru 5. Gün embriyosu daha kaliteli olur ama bana 4. Gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür tuttu

Okadat kalıtesızse neden transfer etmısşer umut ıcıne sokmuslar ki ilginç inş bu kez güzel sonuclar alırsın cnm vıtamın de kullanıyorsun daha ıyı sonuc alırsınız hayırlısıyla bıkac ay beklıcekmısınız ozaman

Kalitesiz embriyo transfer etmelerine çok şaşırdım ama bu transferinde seninde içine sinmeyen şeyler vardı. Demek ki doğru hissetmişsin. Ben tedavi öncesinde hiç vitamin kullanmadım ama yazdığın vitamin ilaçlarını formda çok okudum. Çok fazla kullananlar var. Yeni tedavin şimdiden hayrlı olsun, içinede sindiyse devam et canım. Hemen bi uzmandanda sana uygun bir diyet programı al, diyete başla. İnşaAllah güzel kaliteli yumurtaların olur ve kızın abla olur ❤️🧿 kendine dikkat et 👋🏻

Benim de her gittiğimde farklı anlam veremeiyorum
Bu haftalarda ölçümleri çok dikkate almayın canım yanıltıcı olabiliyor. Benimde salı günü kontrolde 5 gün önde çıktı. Dr um çok dikkate alma ilk dönemlerde yanıltıcı olur dedi. İlerleyen haftalarda daha sağlıklı ölçümler yapılır.

Canım nerelerdeydin, merak ettim seni
Giremedim buralara bir süre 😔 Babam covid-19 virüsünü kaptı ve en ağır şekilde yaşadı yoğun bakıma aldılar apar topar. 21 gün entübe edildi ve çok şükür kurtuldu. 3 hafta önce taburcu oldu ailemin yanında kalıyordum babama yardim etmek için. Bugün döneceğim artık baya toparladı. Başımıza bu olaylar gelince forumu falan unutuverdim😑 Forumu unutsamda seni unutmadım tabi ki 😁 şimdi girip bi sana yazayım dedim hemen

Back