• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Gebelik takibi için paket falan yok mu ki? Fiyat farkı fazlaymış ama prof sonuçta olur o kadar 😁 umut hanım yengemin doktoruydu oradan tanıyorum sevmiştim epey. 😊
Canim çok gecmis olsun Rabbim size bagışlamış babanı.butun hastalara şifa versin.bizim gibi senin de mutlu haberlerini bekliyoruz

Canim çok gecmis olsun Rabbim size bagışlamış babanı.butun hastalara şifa versin.bizim gibi senin de mutlu haberlerini bekliyoruz
Amiinn Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederim gerçekten yaşayacak günü varmış rabbim bağışladı 🙏 insallah bende mutlu haberler verebilirim uzunca bir zaman geçti beklerken 😊

Giremedim buralara bir süre 😔 Babam covid-19 virüsünü kaptı ve en ağır şekilde yaşadı yoğun bakıma aldılar apar topar. 21 gün entübe edildi ve çok şükür kurtuldu. 3 hafta önce taburcu oldu ailemin yanında kalıyordum babama yardim etmek için. Bugün döneceğim artık baya toparladı. Başımıza bu olaylar gelince forumu falan unutuverdim😑 Forumu unutsamda seni unutmadım tabi ki 😁 şimdi girip bi sana yazayım dedim hemen
Çokgeçmiş olsun canım. Şükür atlatmış baban..

Selam kızlar. Bizim genetik sonucumuz çıktı.Eşim de ben de hastalığı taşıyormuşuz, beklediğimiz bir sonuçtu zaten. Dr.çok şaşırmış, çok büyük tesadüf diye.Akraba mısınız diye sormuş, akraba değiliz..Tüp bebek dr.una gönderdik sonuçları, inşallah biz de başlayacağız,haftaya setup için kan vereceğiz onun sonucu geldikten sonra adet olunca gideceğiz,embriyoya genetik test yapılacak,bizim transfer ağustos, eylülü bulur büyük ihtimalle. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar bu süreci birlikte geçirmiştik bazılarınız tanıyor beni negatif sonuç almıştım. Tekrar denemek için Adana da yine Bülent haydardedeoğlu na gittim. Sana verilen embrıyonun tutma şansı zaten yokmuş çok kalitesiz sırf transfer için yapılmış dedi. Baştan skba yanlış tedavi uygulanmış. Adetim in birinci günü tedavşye başlamıştı süreç böyle olunca da zincirleme doğal olarak her şeyi etkiledi yumurta toplama transfer vs. O tedaviyi unutuyoruz dedi. Benim ilk tedaviden 2 yaşında kızım var ve 5.gün embiryosuydu. Yine biz 5.gün embiryosu elde edecez dedi.Acelemiz yok yaşın geç değil 30 yaşındayım bir kızında var biz şuan okeye dönüyoruz dedi. Çeşitli vitamin takviyeleri verdi biesteron balık yağı quenzom tarzı ilaçlar 2 ay kullanacaksın dedi eşim varikosel ameliyatı olmuştu çok önce morfoloji problemi var onun için de dna hasarına bakalım 2 ayda sen kullanacaksın ilaç dedi eşime . Benim kilom 74 maalesef kızlar bu süreçte 6 kilo vermeni istiyorum dedi. Uzun protokol yapacam dedi bundan önce kısa protokol olmuştu. Uzun protokol nasıl bilmiyorum. İçinizde bu ilaçları kullanan uzun protokol yapan var mı? Kısmet olursa temmuz sonu başlıcaz dualarınıza talibim
Merhaba bende uzun protokol yaptırdım daha doğrusu doktorum öyle karar verdi. İlk denememdi. Adetimin 21. Günü kalçadan baskılayıcı bir iğne yaptılar. Sekiz gün sonra regl oldum ama reglimin ilk günü değil 7. Günü göbekten iğne yapmaya başladım. İlk 4 gün bir tane iğne 5. Gün itibariyle bir iğne daha eklendi ve 12 gün boyunca devam ettim iğne yapmaya. 12. Günün gecesi 2 iğneye ek olarak gece de çatlatma iğnesi yaptım. Randevum çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasına ayarlanmıştı. Bu 36 saat sonrası malum yumurtalar küçük bir operasyonla toplanıyor. Pazartesi yumurtalarım toplandı Cuma transfer edildi yani 4. Gün embriyosu. Ben yurtdışında yaptırdım ama takip ettiğim kadarıyla Türkiye’de de hemen hemen aynı yollar izleniyor. Tek farkla bizi transferi yapar yapmaz hemen kaldırıp eve yolluyorlar. Türkiye’de çoğu yerde yatırıyorlar. Ancak olay tamamen psikolojik yatmanın gebelik üzerinde etkisi yok. İnşallah bu seferki denemende pozitif alıp sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🤲🏻

Allah razı olsun çok zor bir süreçti ama geçirdik çok şükür. Rabbim kimseye vermesin böylesi bi derdi.
4 Mayısta bahçeci tedavilere başlamış bende 23ünde regl olacağım ve nasipse başlayacağım artık 😍
Çok geçmiş olsun cnm insallh bu seferki tedavinde olumlu sonuç alırsın

Merhaba bende uzun protokol yaptırdım daha doğrusu doktorum öyle karar verdi. İlk denememdi. Adetimin 21. Günü kalçadan baskılayıcı bir iğne yaptılar. Sekiz gün sonra regl oldum ama reglimin ilk günü değil 7. Günü göbekten iğne yapmaya başladım. İlk 4 gün bir tane iğne 5. Gün itibariyle bir iğne daha eklendi ve 12 gün boyunca devam ettim iğne yapmaya. 12. Günün gecesi 2 iğneye ek olarak gece de çatlatma iğnesi yaptım. Randevum çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasına ayarlanmıştı. Bu 36 saat sonrası malum yumurtalar küçük bir operasyonla toplanıyor. Pazartesi yumurtalarım toplandı Cuma transfer edildi yani 4. Gün embriyosu. Ben yurtdışında yaptırdım ama takip ettiğim kadarıyla Türkiye’de de hemen hemen aynı yollar izleniyor. Tek farkla bizi transferi yapar yapmaz hemen kaldırıp eve yolluyorlar. Türkiye’de çoğu yerde yatırıyorlar. Ancak olay tamamen psikolojik yatmanın gebelik üzerinde etkisi yok. İnşallah bu seferki denemende pozitif alıp sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🤲🏻
Teşekkür ederim bilgi için canım peki adetin 21.günü kalçadan iğne oluyor ya bu bir defa mı oluyor yoksa adet oluncaya kadar mı

Bn girdim canım çok şükür temiz çıktı. Ama bir tane eksikmiş ankara yolladı onu bekliyorum oda çıkmış nette gördüm antalyadayim bn normalde yasak yok burda kalktı. Ama 19 mayısda tüm illerdeki onu bilmiyorum
Canım Antalya’da nerde yaptırmıştın tedavini ?:) ben de murat Özekinci hocaya başladım da bu ay rahim filmi çekilecek çok korkuyorum😅

Çok geçmiş olsun cnm insallh bu seferki tedavinde olumlu sonuç alırsın
Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏 henüz ilk denemem fakat virüs vs araya girdi baya. 2 ay rahim dinlendirecektik 4 aydır dinleniyoruz 😄 inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız bu süreci 🤗

Kızlar brsey soracam sabah 1 akşam 1 vajina progestan hap kullanıyorum.aksam koyup koymadigimi inanın unuttum.eger 2 koyduysam akşam bi sıkıntı olurmu

Kızlar brsey soracam sabah 1 akşam 1 vajina progestan hap kullanıyorum.aksam koyup koymadigimi inanın unuttum.eger 2 koyduysam akşam bi sıkıntı olurmu
Vajınaldan zararşı olcanı sanmıyorum ben cnm ama ust uste dgl 5 6 saat ara okursa bısey olmaz gunde uckere de kullanılıyor

Teşekkür ederim bilgi için canım peki adetin 21.günü kalçadan iğne oluyor ya bu bir defa mı oluyor yoksa adet oluncaya kadar mı
Bana bir kere yaptılar bu kalçadan yapılan iğneyi. Ama adete kadar devam eden versiyonlarının da olduğunu okudum. Göbekten yaptığım iğne dozları düşüktü. Bu sorduğun 21. Gün bana yapılan iğnenin etkisi uzun sürdüğü için göbek iğnelerine sonraki adetimin 7. Günü başlattı. Kimine 3. Gün başlatıyorlarmış. Doktora ve hastaya göre değişiyor sanırım

Back