- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.341
Canım ben tüp merkezde decavit kullanıyordum.dr balık yağı az bunda dedi efa mom verdi onu da ben kullanamıyorum kusuyorum diye tekrar decavit e geçtim.birde progestan verdi önce ağızdan hap idi simdi vajina koyuyorumBılmıyorum cnm onu hastaneyle gorus bende korkuyorum ıkı bebegı nasıl ıncelerler onuda bılmıyorum dıkıs ıcınde goruscez vıtamın falan baska ılaclar verdımı drun oekı folk asıdı bıraktınmj
Canim 11 bitti 12 e girdim test yaptılar aynen.tup merkezin verdiği ilaç iğneler hepsi iptal etti.bir decavit vitamin.birde progestan vajina koyuyorum .başka ilaç yok canim10+6 yım cnm 12 nın ıcınde yapılmaya baslanıyo sanırım ıkılı dımı oyle bılıyorum nelerı bıraktırdılar sana ıgne ılac devam edıyorum ben 12 ye kadar sonra neler eklencek bakalım
Evet öyleymiş canım hastaneyi aradım. Orada bazı illerde dediCanım gidebilirsin yasak sadece belli illerde
Anladm progestan bnde kullanıyom vajınal cnm vıtamın verır sanırım bende soylım gıdınce 12 nın ıcınde olmus olcam su progestan ıgne bıtse prulıton baslıcak sanırım haftada bır ıkı gene farketmez hergunden ıyıdırCanim 11 bitti 12 e girdim test yaptılar aynen.tup merkezin verdiği ilaç iğneler hepsi iptal etti.bir decavit vitamin.birde progestan vajina koyuyorum .başka ilaç yok canim
Benim pruloton kestiler kalp.atisindan sonra.ama sana dikiş atacakları için yazarlar mutlaka iğne. Rabbim korusun yavrularimiziAnladm progestan bnde kullanıyom vajınal cnm vıtamın verır sanırım bende soylım gıdınce 12 nın ıcınde olmus olcam su progestan ıgne bıtse prulıton baslıcak sanırım haftada bır ıkı gene farketmez hergunden ıyıdırbakalım bana ne vercek
Bende oyle düşünüyorum dra gıtmekten korkuyorum artık kotu bısey duymak sureklı cok zor ıns saglıkka kucagımıza alırızBenim pruloton kestiler kalp.atisindan sonra.ama sana dikiş atacakları için yazarlar mutlaka iğne. Rabbim korusun yavrularimizi
Amin canım Allaha sığın korkma inşallah kucağınıza alacagizBende oyle düşünüyorum dra gıtmekten korkuyorum artık kotu bısey duymak sureklı cok zor ıns saglıkka kucagımıza alırız
Ben sıkıntılıyım cnm duanetmekten elımden geşenınyapmaktqn baska carem yok tek bebegı tasıyamadm ıkısını nasıl tasırım dıyorum aşlaj buyuk nasıp ederse olur ınsAmin canım Allaha sığın korkma inşallah kucağınıza alacagiz
canem gittim. dedi bisey yok . kanaman yok dedi rahimde ... bende anlamis degilim neden boyle oldu.. dun fazla ev isi yaptim zorlandim galiba.. bebeklerin kalp atisini duydum cok sukur . Allahim herkesin bebegini kucagina almayi nasip etsin... aminnnBenim de olmuştu daha fazla hemde, doktora gittim hemen bişey yoktu şükür, sende git ıhmal etme
oldum canem .. sana da cok gecmis olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin.. doktora gittim bebekler iyiydi ..Cnm bnm gectı cok sukur ama dkkt edıyorum rahım ağzım kısa dru aradnmı yat dınlen prulıtonnıgne ol mutlaka cnm
Selam canım,Günaydın kızlar bugün saat 5 de randevum var, ama nedense içimde bir korku car sanki bi şeyler ters gidiyor, kötü bişey olcakmış gibi tövbe tövbe. Odaklanmamaya çalışıyorum ama içim daralıyor. Hayırlısı bakalım Rabbim güzel haberler alnayı nasip etsin.
zaman nasıl da geçiyor Kan sonuçlarını konuşurken artık cinsiyet konusuna geçtik.
Kızımda ikili teste dr %90 kız demişti. Gönlünüze göre oksun herşey
A.s canım. Kontrolden çıktım, şükür her şey yolunda. İkili test için cuma günü arayıp randevu alnamı istediler. Dr um tatile çıkıyormuş ona göre randevu ayarlıyacaklar. Bugün rahim ve gögüs kanseri için testler yapıldı, birde toksoplazma için kan verdim.Selam canım,
İçini ferah tut inşallah sonuçlar güzel olacak. Sen ikili testi haftaya mı yaptıracaksın? Bir de cinsiyeti herhalde 12. Haftada en erken o da gösterirse öğrenebiliyoruz galiba. Geçen arkadaşlarla konuşurken söylediler. Burada cinsiyeti öğrenmek istemeyen sürpriz olsun isteyen de çok olduğu için sormadan söylemiyorlarmış. Bakalım bende ikili test zamanı sorucam. Bir de ikili test için biz yaptırmadık gereksiz endişe yapıyorsun dediler. Çok saçma buldum. Ben o kadar rahat olamam vallahi
Canim merhaba Seyit hoca tüp bebeği GATA mi yapıyor özel kliniği var mi. Ben il dışından gidip geleceğim deBen ankaradayim canim ben gatada yaptirdim ve cok memnun kaldim sana tavsiyem olsun dedim seyit temel ceyhan doktorumdu arastir bi istersen
İkili test 35 yaşın altındaki annelere ücretliymiş.benim 35 yaşıma 10 gün varA.s canım. Kontrolden çıktım, şükür her şey yolunda. İkili test için cuma günü arayıp randevu alnamı istediler. Dr um tatile çıkıyormuş ona göre randevu ayarlıyacaklar. Bugün rahim ve gögüs kanseri için testler yapıldı, birde toksoplazma için kan verdim.
Ablamın 4 tane kızı var hiç birine test yaptırmadı, strese girmeye gerek yok ne olursa olsun çocuklar kabulüm dedi.elhamdulillah hepsi sağlıklı.
Bende aynı düşünceye sahibim ama beni neyin beklediğini de bilmek isterim. Onun için ben gerekli testleri yaptırcam canım. Kızımda da yaptırmıştım. Gerisi Rabbime kalmış.
Bu bilgi kesin mi yani 35 yaş ve üstü ücretsiz mi oluyor Almanya’da? Doktor bana epey fiyat çıkardı. Zaten şurda 20 güne 36 olacağım inşallah. Eğer böyle bir hakkım varsa faydalanmak isterim. Umarım eyalete ve sigortaya göre değişmiyordurİkili test 35 yaşın altındaki annelere ücretliymiş.benim 35 yaşıma 10 gün varücretsizmi yaptıracaksın Gülsüm? Ultrason görüntüsünde herşeyi normal gördü gerekli görmüyorum yaptırmanı dedi bana.
Canım ilk deda senden duyuyorum kızımda 35 dim ödeme yaptım, bundada ödeme yapıcam, hatta ödemeyi coronadan dolayı sadece EC kartla kabul ediyorlarİkili test 35 yaşın altındaki annelere ücretliymiş.benim 35 yaşıma 10 gün varücretsizmi yaptıracaksın Gülsüm? Ultrason görüntüsünde herşeyi normal gördü gerekli görmüyorum yaptırmanı dedi bana.
Yaş olayını ilk defa duydum. Ben hep ödeme yaptım. Ama şu olmuştu ben kızım için ikili test için ödeme yaptım, sosyal yardım alan afrikalı bi bayan hiç ödeme yapmadan testini yaptırmıştı. Hatta eşim biraZ sinirlenmişti. Zaten buranın sağlık sistemide bir garip. Bizim sigortamız 2016 da %30 tüp bebeği karşılıyordu. Kimi sigortalar, %50,70 hatta tamamını karşılayanı bile duymuştum. 2020de %50 yi karşılıyorlar ama dondurulmuş denediğimiz için faydalanamadık.Bu bilgi kesin mi yani 35 yaş ve üstü ücretsiz mi oluyor Almanya’da? Doktor bana epey fiyat çıkardı. Zaten şurda 20 güne 36 olacağım inşallah. Eğer böyle bir hakkım varsa faydalanmak isterim. Umarım eyalete ve sigortaya göre değişmiyordur
Yaş olayını ilk defa duydum. Ben hep ödeme yaptım. Ama şu olmuştu ben kızım için ikili test için ödeme yaptım, sosyal yardım alan afrikalı bi bayan hiç ödeme yapmadan testini yaptırmıştı. Hatta eşim biraZ sinirlenmişti. Zaten buranın sağlık sistemide bir garip. Bizim sigortamız 2016 da %30 tüp bebeği karşılıyordu. Kimi sigortalar, %50,70 hatta tamamını karşılayanı bile duymuştum. 2020de %50 yi karşılıyorlar ama dondurulmuş denediğimiz için faydalanamadık.
Ayyyyy o ebeyi ayarlamakta ayrı bir dert canım. Öncelikle kadın drun ikamet ettiğin yer ve yakın çevrelerde olan ebe listesini veriyor. O listeden sana yakın olanları seçiyorsun ve teker teker arıyorsun. Genelde dolu oluyorlar. Onun için çoook öncesinde ebeni ayarla. Biz bir tane ayarlamıştık doğuma yakın kadın hastalandı iptal etti. Kaldık ebesiz. Daha sonra eşimin arkadaşları rica minnet birini ayarladılar. Kadın çok doluydu.Caprice24
Valla bende dün internette Türkçe arama yaparken bir bloga denk geldim.sumrucaliskan.com orada tüm detaylarıyla Almanyada ki doğum aşamalarını anlatıyordu.ikili test için böyle yazmış,ama sen ödedim diyorsun tecrübe etmişsin,demekki bu kesin bilgi değil.ben şu an kayıtta mutterpass da 34 görünüyorum 9 gün sonra 35 im.doktor oyüzden ücretli dedi diye düşündüm.biz yaptırmayacağızda size söyleyim demiştim.
Bizim sağlık sigortası AOK yüzde 50 karşılıyor ama dondurulmuşu cepten ödüyorsun
kızlar birde siz Hebamme ayarlayacakmısınız? Gülsüm sen deneyimlisin önceki çocuğunda ayarlamışmıydınız faydalı oluyormu? Gecikmeden bulmak gerekiyormuş sonra dolu oluyorlarmış
Ben henüz ödeme yapmadım doktor liste verdi ve fiyatları söyledi 500 Euro’ya yakın dedi. Cuma günü tekrar sorucam hem çok gerekli buluyorum testleri hem de rakam çok pahalı. Ebe hizmetini Almanya’da başka şehirde yaşayan bi arkadaşım alıyor ve çok memnun üstelik sigorta karşılıyormuş. İlk iki hafta hergün sonra ki haftalarda iki güne bir geliyor toplamda 21 gün dedi. Eğer Gülsüm’ün de dediği gibi doluluk oluyorsa doğumdan 2-3 ay önce ayarlamak şart. Bu konuyu dün eşime açtım. Burada bana yardımcı olacak kimse yok. Eşimin ailesinde herkes çalışıyor. Annem de Türkiye de anneanneme bakıyor hem de zaten Corona olayları var. Hebamme şart banaCaprice24
Valla bende dün internette Türkçe arama yaparken bir bloga denk geldim.sumrucaliskan.com orada tüm detaylarıyla Almanyada ki doğum aşamalarını anlatıyordu.ikili test için böyle yazmış,ama sen ödedim diyorsun tecrübe etmişsin,demekki bu kesin bilgi değil.ben şu an kayıtta mutterpass da 34 görünüyorum 9 gün sonra 35 im.doktor oyüzden ücretli dedi diye düşündüm.biz yaptırmayacağızda size söyleyim demiştim.
Bizim sağlık sigortası AOK yüzde 50 karşılıyor ama dondurulmuşu cepten ödüyorsun
kızlar birde siz Hebamme ayarlayacakmısınız? Gülsüm sen deneyimlisin önceki çocuğunda ayarlamışmıydınız faydalı oluyormu? Gecikmeden bulmak gerekiyormuş sonra dolu oluyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?