• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yaa maşallah, zaman çok hızlı geçiyor..Benim oğlumda 13.haftada söylemişti ve net bir şekilde görülmüştü. Bebeğin uygun pozisyondaysa görünür bence de.Erkekler daha çabuk belli ediyor kendini, kızlar nazlanıyor. Dr.lar kemik yapısından bile anlıyor ama kesin olmayınca söylemiyorlar. 5 hamilelikte bayağı tecrübe edindim..Sağlıklı olsun da en önemlisi o..Allah gönlüne göre versin canım.
Sağol kuzum benim aynen hala bazen inanamıyorum ben hamileyim diye.insallah hayirlisiyla

Ins guzel haberler alırız cnm ıkılımtaramaya ozamanmı gırcen dr bana uzun bır randevu verdı ogun ıcın cunku ıyıce ınceleme yapacak
Bn girdim canım çok şükür temiz çıktı. Ama bir tane eksikmiş ankara yolladı onu bekliyorum oda çıkmış nette gördüm antalyadayim bn normalde yasak yok burda kalktı. Ama 19 mayısda tüm illerdeki onu bilmiyorum

Günaydın kızlar bugün saat 5 de randevum var, ama nedense içimde bir korku car sanki bi şeyler ters gidiyor, kötü bişey olcakmış gibi tövbe tövbe. Odaklanmamaya çalışıyorum ama içim daralıyor. Hayırlısı bakalım Rabbim güzel haberler alnayı nasip etsin.
zaman nasıl da geçiyor Kan sonuçlarını konuşurken artık cinsiyet konusuna geçtik. 😍
Kızımda ikili teste dr %90 kız demişti. Gönlünüze göre oksun herşey

Günaydın kızlar bugün saat 5 de randevum var, ama nedense içimde bir korku car sanki bi şeyler ters gidiyor, kötü bişey olcakmış gibi tövbe tövbe. Odaklanmamaya çalışıyorum ama içim daralıyor. Hayırlısı bakalım Rabbim güzel haberler alnayı nasip etsin.
zaman nasıl da geçiyor Kan sonuçlarını konuşurken artık cinsiyet konusuna geçtik. 😍
Kızımda ikili teste dr %90 kız demişti. Gönlünüze göre oksun herşey
Sağol canim benim ikili test verdim dr.iyi dedi Ama bi test daha istedi onun cihazi antalyada yokmuş tekrar kan verdim ankaraya yolladilar bakalım henüz cinsiyet için birşey soylemedi.icini ferah tut Rabbime sığın canım

Bn girdim canım çok şükür temiz çıktı. Ama bir tane eksikmiş ankara yolladı onu bekliyorum oda çıkmış nette gördüm antalyadayim bn normalde yasak yok burda kalktı. Ama 19 mayısda tüm illerdeki onu bilmiyorum
Bılmıyorum cnm onu hastaneyle gorus bende korkuyorum ıkı bebegı nasıl ıncelerler onuda bılmıyorum dıkıs ıcınde goruscez vıtamın falan baska ılaclar verdımı drun oekı folk asıdı bıraktınmj

Senin kac hafta oldu canım.hastane aradım.heryerde yasak yokmuş şimdilik. Aksi takdirde haber ederiz dedi
10+6 yım cnm 12 nın ıcınde yapılmaya baslanıyo sanırım ıkılı dımı oyle bılıyorum nelerı bıraktırdılar sana ıgne ılac devam edıyorum ben 12 ye kadar sonra neler eklencek bakalım

Back