- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.281
Pazartesi bende soracağım ya valla hep tedirginim bir de bebeklerin biri hiç görünmüyor yani net görünmüyor . Kalp atışı kese var ama rahmin üst tarafına yerleşmiş pazartesi net görünür inşallahRahim ağzı ile ilgili banada doktorum birşey demedi pazartesi gidicem bende bakalım bizde nevar ne yok benim tek hamilelik ama korkuyorum bende birşey olursa diye allah yardımcımız olsun doğana kadar hiç bitmiyo bu tedirginlik ya
Kaybı olmadan dikiş atılmaz canım. Bir de baksa da birden açılma oluyor yani diyelimki kapalı dedi rahim bunun garantisi yok anlık şeyler. Genelde 20.haftalarda kaybı olanlar için rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuluyor. Hiç kaybı olmayana bir şey demezlerBu rahim ağzı meselesini anlamadım ben ya pazartesi doktora soracağım bir yani herkese mi bakılıyor belirli haftaları mı var
Anladım kuzum Allah yardımcımız olsun akıl sağlığımız yerinde geçsin şu hamilelikKaybı olmadan dikiş atılmaz canım. Bir de baksa da birden açılma oluyor yani diyelimki kapalı dedi rahim bunun garantisi yok anlık şeyler. Genelde 20.haftalarda kaybı olanlar için rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuluyor. Hiç kaybı olmayana bir şey demezler
Allahın izniyle güzel olacak sonu canım şuan ne desem boş biliyorum zor bulunca kaybetme korkusu üst seviyede oluyor benim de hamilelik öyle geçmişti acaba yaşıyor mu diye diye doktor kontrolüne gittiğim de ilk sorum kalbi atıyor değil mi oluyordu o yüzden doktor ilk saniyede yaşıyor korkma diyordu. Hareket etsin rahatlıcam dedim ne mümkün yok bugün çok hareket etti niye yok bugün az hareket etti niye? İkili test temiz çıkar üçlü nasıl çıkacak o temiz çıkar ayrıntılı ultrason nasıl olacak velasilin bu korku endişe hiç bitmeyecek. Sonu ama çok güzrl olacak buna inanın yeter kötüyü çağırmayın bol bol dua edin konuşun çocuğunuzla inanın çok iyi geliyorAnladım kuzum Allah yardımcımız olsun akıl sağlığımız yerinde geçsin şu hamilelikben hiç böyle bir stres yaşamamıştım böyle bir hamilelik hayal etmemiştim inan ki Çevremdekiler geze toza doğurdu yani gördüğüm inşallah sonu güzel olsun
Him görünür inşallah artık daha belirgindirPazartesi bende soracağım ya valla hep tedirginim bir de bebeklerin biri hiç görünmüyor yani net görünmüyor . Kalp atışı kese var ama rahmin üst tarafına yerleşmiş pazartesi net görünür inşallah
Annelik delilik diyorlar ya hamilelikte başlıyor bu anlaşılan . Her günüm dua ile geçiyor rabbime sığındım artık yapacak bşe yok elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmış canım . Bir de Karnımla konuşmak tuhaf geliyor ya sanırım daha belli olmadığı için hareketlenmediği içinAllahın izniyle güzel olacak sonu canım şuan ne desem boş biliyorum zor bulunca kaybetme korkusu üst seviyede oluyor benim de hamilelik öyle geçmişti acaba yaşıyor mu diye diye doktor kontrolüne gittiğim de ilk sorum kalbi atıyor değil mi oluyordu o yüzden doktor ilk saniyede yaşıyor korkma diyordu. Hareket etsin rahatlıcam dedim ne mümkün yok bugün çok hareket etti niye yok bugün az hareket etti niye? İkili test temiz çıkar üçlü nasıl çıkacak o temiz çıkar ayrıntılı ultrason nasıl olacak velasilin bu korku endişe hiç bitmeyecek. Sonu ama çok güzrl olacak buna inanın yeter kötüyü çağırmayın bol bol dua edin konuşun çocuğunuzla inanın çok iyi geliyor
Kendini nasıl hissediyorsan öyle davran ben iyi hissettiğim zaman evde birkaç birikmiş işimi yapıyorum eğer kendimi kötü hissedersem bırakıyorum hemen vücuduma göre hareket ediyorum anlayacağın inşallah 30 lu haftaları da görücez birlikteİnşallah canım deli gibi korkuyorum genelde dinleniyorum iş yapmıyorum sanki ben ayaklandığım an bşe olacak gibi hissediyorum . instagram da ikiz Annelere bakıyorum mesela geze toza doğuruyorlar imreniyorum
Sanırım hepimiz ayniyiz bir benmi böyleyim diyordum neyseki yanliz değilmişimAllahın izniyle güzel olacak sonu canım şuan ne desem boş biliyorum zor bulunca kaybetme korkusu üst seviyede oluyor benim de hamilelik öyle geçmişti acaba yaşıyor mu diye diye doktor kontrolüne gittiğim de ilk sorum kalbi atıyor değil mi oluyordu o yüzden doktor ilk saniyede yaşıyor korkma diyordu. Hareket etsin rahatlıcam dedim ne mümkün yok bugün çok hareket etti niye yok bugün az hareket etti niye? İkili test temiz çıkar üçlü nasıl çıkacak o temiz çıkar ayrıntılı ultrason nasıl olacak velasilin bu korku endişe hiç bitmeyecek. Sonu ama çok güzrl olacak buna inanın yeter kötüyü çağırmayın bol bol dua edin konuşun çocuğunuzla inanın çok iyi geliyor
Çok normal şuan hissettikleriniz canım. Geç bulunca kolay kaybedilecek hissi oluyor. İnsan inanamıyor idrak edemiyor.Sanırım hepimiz ayniyiz bir benmi böyleyim diyordum neyseki yanliz değilmişim
Amin inşallah canımBu arada kızlar anneler gününüz kutlu olsun seneye inşallah yavrularınızın yanında kutlsmak nasip olsun.
Seni çok iyi anlıyorum normal hamile kalanlar sevinçle giderdi kontrole mutlu mesut. Ben hep korku ile yattım o sedyeye. Çok şükür sonu güzel oldu ama ben de hamileliğimi sizin gibi geçirdim. İnşallah kardeşi olur kızımın da rahat geçer diyecem ama yine aynı geçer eminimAmin inşallah canımDediğin gibi zor bulunca insan da hep korku oluyor yarım doktor kontrolüm var bşe olacak çıkacak diye çok korkuyorum
Bir tek ben bu kadar korkuyorum sanıyordum aklım sürekli iyi mi kalbi atmaya devam ediyor mu diye düşünmekle meşgul engel olamıyorum.Seni çok iyi anlıyorum normal hamile kalanlar sevinçle giderdi kontrole mutlu mesut. Ben hep korku ile yattım o sedyeye. Çok şükür sonu güzel oldu ama ben de hamileliğimi sizin gibi geçirdim. İnşallah kardeşi olur kızımın da rahat geçer diyecem ama yine aynı geçer eminim
Canım çok normal böyle düşünmeniz hareket etmeye başlayınca biraz daha azalacak korkular tamamen bitmeyecek ama azalacakBir tek ben bu kadar korkuyorum sanıyordum aklım sürekli iyi mi kalbi atmaya devam ediyor mu diye düşünmekle meşgul engel olamıyorum.
İnşallah o günleri görürüz isteyen herkese nasip olsun bize de ..Canım çok normal böyle düşünmeniz hareket etmeye başlayınca biraz daha azalacak korkular tamamen bitmeyecek ama azalacak
Amiinn inşallahBu arada kızlar anneler gününüz kutlu olsun seneye inşallah yavrularınızın yanında kutlsmak nasip olsun.
Hayır canım sadece folik asite devam. Kızımdada vermemişti hatta o dönemde forumlarda arkadaşlar hep vitamin ilacı kullanıyordu, ben sadece folik asit kullandım .G GulsumiklimaCaprice24 kızlar doktorunuz size vitamin vermi mi?geçen hafta sordum vitamin vermedi folik asite devam et dedi bir sonraki kontrol 16.haftamda.ikize hamileyim kullanmam gerekir diye düşünüyorum.sizin kullandığınız bişey varsa yazarmısınız kendim alayım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?