2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bu Almanyada böyle demekki herşeyi doğal yoldan almaya alışık değil ki bizim bünyeler
Biz vitamin isteriz,Zaten ikiz anası olarak bana şart.16.haftayı bekleyim bari ben :)

Ben şimdilik sadece Femi Baby kullanıyorum. Hamileliğe hazırlıktan başlanıp emzirme dönemi de dahil kullanabiliyorsun. İçinde folik asit,omega 3, demir, magnezyum, iyot ve birkaç çeşit vitamin var. Dm ve Müller de satılıyor günlük 2 tabletten oluşuyor . Doktorum özellikle vermedi ama hamile kalmaya çalıştığım dönemden beri kullandığımı biliyor. Güzel bir destek demişti. Bir de Femibion var biraz daha pahalı. Onunkiler trimestere göre ayrı paketlerden oluşuyor. Bunlar gayet güvenli bilinen destekler. Ama istersen yine de doktoruna sor için rahat etsin

Amin canım inşallah bende 10 haftalıkken gitmiştim ultrasona herşeyleri belliydi çok acayip Allah nazarlardan saklasın inşallah

Teşekkürler canım bilgi için.3 hafta var daha kontrole,çok halsizim takviye alma ihtiyacı hissediyorum.Femibionu duymuştum çok güzelmiş o.bakayım bi.sen nasılsın bu arada?nasıl geçiyor?

Evet ya her gidişte daha bir büyüyorlar.12.haftamda baya tam bebek şeklindeydiler,kollar bacaklar uzamış ve çok hareketli oluyorlar Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah gerçekten çok güzel duygular

Amin canım inşallah bende 10 haftalıkken gitmiştim ultrasona herşeyleri belliydi çok acayip Allah nazarlardan saklasın inşallah
Amin hepimizinkini canım cidden insan şaşırıyor o küçük şeyde nasıl de şey belli

Evet ya her gidişte daha bir büyüyorlar.12.haftamda baya tam bebek şeklindeydiler,kollar bacaklar uzamış ve çok hareketli oluyorlar Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah gerçekten çok güzel duygular

10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah büyümüş olur yine çok heyecanlı ve güzel bir süreç gerçekten

Teşekkürler canım bilgi için.3 hafta var daha kontrole,çok halsizim takviye alma ihtiyacı hissediyorum.Femibionu duymuştum çok güzelmiş o.bakayım bi.sen nasılsın bu arada?nasıl geçiyor?
Rica ederim. İyiyim bende. Bu Cuma randevum var. 10+4 olmuş olacağım hayırlısıyla inşallah. Bakalım nasıl görünüyor bebişim. İnşallah sağlıklıdır

Kızlar bende haftaya gidecem 15.haftalik olacak o zaman .cinsiyet belli olurmu sizce
Yaa maşallah, zaman çok hızlı geçiyor..Benim oğlumda 13.haftada söylemişti ve net bir şekilde görülmüştü. Bebeğin uygun pozisyondaysa görünür bence de.Erkekler daha çabuk belli ediyor kendini, kızlar nazlanıyor. Dr.lar kemik yapısından bile anlıyor ama kesin olmayınca söylemiyorlar. 5 hamilelikte bayağı tecrübe edindim..Sağlıklı olsun da en önemlisi o..Allah gönlüne göre versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…